Ömer Yasin
Parçalı Üye
- 9 Ocak 2012
- 2.639
- 0
- 856
Caner ve Diego ile Dünya Kupası sonrası imza atacaklarmış: ))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soruyu kendi üstüme de alınıp cevap vermek isterim Murat. Ben 3 Temmuzdan bu yana her türlü sanal ortamda yazar çizerim.
Hatta bir arar Azizin avukatlarından biriyle twitterda kavga ettim. Ve sonunda haklı olduğumu kabul edercesine sorularımı cevapsız bırakıp beni engelledi.
Ben ona hiç bir gayri-ahlaki bir söylemde bulunmadığım halde.
Gelelim soruya: Kardeşimle twitterda birbirimizi takip ederdik. Sonra beni engelledi. Fanatik Fenerlidir kendisi.Hatta Çanakkale Fenerliler derneğinde aktif biri.
Eşimin ailesi, babam, kardeşim hepsi Fenerli. Ben onlarla bu konuları konuşmamaya çalışıyorum.
Çünki o kadar at gözlüğüyle bakıyorlar ki olaylara. Şimdi ben 70 yaşındaki babamı neden üzeyim. Kayınpederde aynı.
Ama kardeşim, kayınbiraderler ile gerektiğinde kısa ve öz cevabı yapıştırıp susturuyorum kırmadan kimseyi.Onların hali kendilerini avuturcasına masal dünyası.
Onlara cevap bile vermem.
Kardeşim ile yaklaşık 2 yıldır asla bu konuları konuşmuyoruz. Çünki bazen kardeşime bile dalasım geliyor. Klasik Fenerli söylemleri yüzünden.
En güzeli mi salla gitsin yaparım daha iyi.
Abi seninde işin iş yani , çöldeki vaha gibisin aynı ,
Bende fenerlilerle bu muhabbete girmiyorum , kendi hallerine bırakmak en iyisi !
Bu konulara ben de katılıyorum. Yani elbette UEFA/FIFA buna göz yumamaz.
İçeride de aslında aklımdan geçen sık sık bahsettiğim geciktirme . Amacı ise zarardan kar etme.
Yani ne kadar gecikirse az zararla olsun. Daha açık konuşayım. Bunların amacının spor falan olmadığını hepimiz öğrendik biliyoruz.
Onların ve yandaşlarının amacı belli; Ticari kaygılar. Bu işten zarar edecekler.
Hatta 3 Temmuz'un ilk günlerinde ve sonrasındaki söylemleri hatırlayalım, hep böyleydi. Yani " Fener düşerse zarar eder herkes."
Hatta güvence de buydu. "Nasılsa bunu kimse göze alamaz. Rahat olalım. Kimse bize bişey yapamaz" değilmiydi.
Hala da öyle. Ama baktılar şemsiye görünmeye başladı. Bir anda söylemler değişti.
"Haklıyız. Hakkımız yendi." tarzına döndüler. Adalete Fener Yak olayı falan.
Ama ne tuhaf ki bunları ilk günlerde görmemiştik. Daha çok küstahça, kibirli bir şekilde söylemler vardı. Nasılsa bize birşey yapamazlar rahatlığı ile.
3 temmuz 2011 de gerçekleşti. Ama ne tuhaf ki Adalet, hak vs olayları 3 sene sonra başladı.
3 sene de mi anladın haklı olduğunu, adaletsizlik olduğunu. Tabi ki hayır. Sadece savunma mantığı.İşin kötüye gittiğini anlayınca yeni taktik bu oldu.
Tapeleri yalanlamalar , kurmaca olduğunu söylemeler..
Sonra tapelerdeki görüşmelerin gayri-yasal takip edildiğini söylemeler..
Yahu yukarıdaki 2 söylemde kendilerine ait.
Biri de demiyor mu? Hem yalanlıyorsunuz hem de kayıtların yasadışı yapıldığını söylüyorsunuz.
Başkanları da dahil biri de çıkıp desin ki biz şike yapmadık . Yok diyemiyorlar da diyemiyorlar. Şimdi de el birliğiyle hükümeti yalayalım da bizi affetsinler diyorlar, antu da bu işten gurur duyuyorlar. Hükümetin yapabileceği bir şey olmadığını anlayınca tekrar zırlarlar. Canlı yayında kişilerle kurumlar ayrılsın demişti Başbakan ve eklemişti bunu Platini'yi de söyledim diye. Allah Allaaaaaah! Platini ne istedi ki bu sözü söyleme gereği duydular acaba. Cevabı çok yakında, sonunuz yakın angry birds Ekli dosyayı görüntüle 15658
Yıkılmayan son kale ha gülerlerBaşkanları da dahil biri de çıkıp desin ki biz şike yapmadık . Yok diyemiyorlar da diyemiyorlar. Şimdi de el birliğiyle hükümeti yalayalım da bizi affetsinler diyorlar, antu da bu işten gurur duyuyorlar. Hükümetin yapabileceği bir şey olmadığını anlayınca tekrar zırlarlar. Canlı yayında kişilerle kurumlar ayrılsın demişti Başbakan ve eklemişti bunu Platini'yi de söyledim diye. Allah Allaaaaaah! Platini ne istedi ki bu sözü söyleme gereği duydular acaba. Cevabı çok yakında, sonunuz yakın angry birds
![]()
Bunların taraftarı bu kadar destek veriyor ve "Hülooooooğğğğ" yapıyor ya, canları yandığında "Yandım anam su sıkan yok muuu" diye bağırdıklarında da
"Hadi hüloooooğ Mamut la Azize kurtarsın sizi şimdi" diyeceğim...
Kilit
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi