Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Ender Kuyumcu @kuyumcuender · 22 min

1/2) ÖNEMLİ BİLGİ: Londra'da yaptığım temaslar sonucu bir gazeteci aracılığıyla Fifa müfettişi Michael Garcia'ya şike dosyasını ulaştırdım.

Ender Kuyumcu @kuyumcuender · 22 min

2/2) Garcia, Fifa'nın Katar soruşturmasını tamamladıktan sonra şike dosyasıyla ilgileneceğini ve soruşturma başlatabileceğini iletti.

Düşmez diyen arkadaşlardan biri bana bu durumu açıklayabilir mi madem bir şey olmayacak konu kapandı diyorlar bu fener ne diye sürekli davalarla uğraşıyor, davanın merkezinde olmasına rağmen ve söyledikleri gibi UEFA konuyu da kapatmışsa neden durduk yere tüm Dünya'ya bu konuyu ısıtıp ısıtıp tekrar sunuyorlar. Sizce çok mu gerizekalılar yoksa başlarına geleceklerden haberleri var mı biri bana mantıklı şekilde açıklasın söz ikna olacağım. Tek satır bir şey yazmayacağım.

Düşmez diyen arkadaşlardan biri bana bu durumu açıklayabilir mi madem bir şey olmayacak konu kapandı diyorlar bu fener ne diye sürekli davalarla uğraşıyor, davanın merkezinde olmasına rağmen ve söyledikleri gibi UEFA konuyu da kapatmışsa neden durduk yere tüm Dünya'ya bu konuyu ısıtıp ısıtıp tekrar sunuyorlar. Sizce çok mu gerizekalılar yoksa başlarına geleceklerden haberleri var mı biri bana mantıklı şekilde açıklasın söz ikna olacağım. Tek satır bir şey yazmayacağım.

Benim anladığım UEFA da bu konuyu kapatmaya karar vermişti ama TS sizi de ihmalden mahkemeye veririz deyince tutuştular. 17 Temmuz konusu o nedenle ortaya çıktı. Zaten TS'nin şikayeti üzerine olduğunu biliyoruz. Ancak o davadaki kilit nokta TFF'nin de soruşturma görecek olması.

Bu işin sonunda ya şikeciler toptan küme düşecek ya da Türkiye komple Avrupa'dan men yiyeceği için tazminat açıp para kazanacak olan taraf şikeciler değil biz olacağız.

Benim anladığım UEFA da bu konuyu kapatmaya karar vermişti ama TS sizi de ihmalden mahkemeye veririz deyince tutuştular. 17 Temmuz konusu o nedenle ortaya çıktı. Zaten TS'nin şikayeti üzerine olduğunu biliyoruz. Ancak o davadaki kilit nokta TFF'nin de soruşturma görecek olması.

Bu işin sonunda ya şikeciler toptan küme düşecek ya da Türkiye komple Avrupa'dan men yiyeceği için tazminat açıp para kazanacak olan taraf şikeciler değil biz olacağız.

Yazdıklarımı hatırlayanlar olacaktır, ilk günden bu yana o kupa TS'ye de gitmez, o sezon yok sayılacak demiştim. Biraz da bu sebeple Ts ortaya katılıyor, bununla da kalmayacak Tff de soruşturma açacak , açmak zorunda yoksa kupayı adamlara vermek zorunda kalacaklar böyle bir şeyi de yapacak cesaretleri yok, Ts'nin de buna tepki olarak bir şey yapacak gücü yok. Açıkcası kupa Fener'den alındıktan sonra kime gitmiş çok da umrumda değil. En başından beri zaten benim istediğim o sezonun yok sayılmasıydı oraya doğru gidiyoruz.

Fenerbahçe , günlerdir taraftarını basın yoluyla müthiş şekilde kandırıyor ama gerçekleri çok yakında anlayacaklar. Hayır yani şöyle eski deneyimlerini gözden geçirseler anlayacaklar ki bu müjdelerin sonu her zaman ''UEFA'dan şok! diye noktalanıyor. Hala aynı kafadalar hiç ders alamadılar o yüzden bunlara müstehak.

fbti biraz tanıyosam eğer mecununun ve mehmet yıldızın saçmalıklarına dayanarak şikayet etmiştir tsyi uefaya

BrONoaaCIAANTv4.jpg:large

CAS kararinin orijinali: :D

Twitter / mert_yasar : CAS: "UEFA, Temyiz Kurulu'nun ...

Adamlar resmen "az ceza almis, bu kadar buyuk bir sike eylemine cok daha fazla ceza gerekirdi" demisler. Bir de Fener medyasi bunu nasil yansitmisti. Gerekceli karar Fener'i mutlu etti, SL umudu vs vs diye. Pes be! :D

Adamlar "emsali gorulmemis" sike diyorlar resmen. 17 Temmuz'da emsali gorulmemis bir ceza almalari dilegiyle.

Şike girişimleri önce ki şike davalarindan çok daha ciddi diyorsa CAS, sen feneri havada karada doguda batida cölde toprakta sevip atmalisin uefa.

Bu CAS belgelerini de gordukten sonra ben Fener'in kurtulabilecegine inanmiyorum. 17 Temmuz'da cok agir bir ceza gelecek. Fener kume dusecek. Herhalde dusmeden TFF toplu istifa eder, yeni bir federasyon secilir onlar alirlar karari.

ohaa UEFA resmen kurtarmış bu şikecileri. CAS en az 2 katı ceza olmalıydı diyor. zaten 1 maç şike yapan BJKye 1 yıl 4 maç şike yapan fbye 2 yıl vermelerinde bi saçmalık vardı. UEFA bile korumuş bu pislikleri.

CAS: "UEFA, Temyiz Kurulu'nun kararına itiraz etmediği için cezayı arttıramıyorum."

Kocun yapi kredisi bosuna sponsor olmadi bunlara.

-Tapatalk-

CAS: "UEFA, Temyiz Kurulu'nun kararına itiraz etmediği için cezayı arttıramıyorum."

uefadami iş çeviriyor nedir. bu işi fifa çözer.

Geri
Üst Alt