Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

TS açıkladı müfettiş atandığını.

Müfettiş tabi ki atanacak ve dosya hazırlayacak yoksa Disiplin Kurulu neyi değerlendirecek uefa nasıl ekstra bir yaptırım uygulayabilir başka şekilde?

Bu dosya sadece fb nin şike olayları ile ilgili değil, tff, veremediği cezalar, siyaset, ve fb'nin ts ile ilgili şikayeti de içinde yer alacak ki fb'nin ki çok gereksiz bir başvuru :)

Arkadasim ne anlatiyon sen ya.Ne kadar uzattin bu konuyu.Konuya girip abuk sabuk konusuyosun bide biri bisey diyincede bozuluyosun.En iyisi cik konudan transfer nobetinde sabri mi daha iyi tarik mi diye tartis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abuk subuk konuşuyosun dediğin şey burada bulunma amacı olan Galatasaray aleyhine değil. Niye bu kadar dert oldu anlamadım. Benim söylediklerim de hoşunuza gitmediğine göre demek ki Galatasaray dışında amaçlarınız var. Kimsenin kimseye saygısızlık yapma cahil olduğunu söyleme hakkı yok. Sosyal medya insanların birbirleriyle saygı sınırları çerçevesinde iletişim kurması gereken bir alan. Böylesi bir alanda hele de Galatasaray adı geçen bir yerde bir saygısızlık kültürü oluşturulacaksa ve buna göz yumulacaksa zaten benim burada daha fazla bulunmam gerekmez. Şimdi dilediğiniz kadar diğer insanları aşağılayabilirsiniz çünkü hiçbirinize artık buradan cevap vermeyeceğim. Ayrıca üye olunurken gerçek isim kullanılmayan forumlarda da yazışmamak gerektiğine dair bir ders almış oldum sayenizde. Teşekkür ederim.

Abuk subuk konuşuyosun dediğin şey burada bulunma amacı olan Galatasaray aleyhine değil. Niye bu kadar dert oldu anlamadım. Benim söylediklerim de hoşunuza gitmediğine göre demek ki Galatasaray dışında amaçlarınız var. Kimsenin kimseye saygısızlık yapma cahil olduğunu söyleme hakkı yok. Sosyal medya insanların birbirleriyle saygı sınırları çerçevesinde iletişim kurması gereken bir alan. Böylesi bir alanda hele de Galatasaray adı geçen bir yerde bir saygısızlık kültürü oluşturulacaksa ve buna göz yumulacaksa zaten benim burada daha fazla bulunmam gerekmez. Şimdi dilediğiniz kadar diğer insanları aşağılayabilirsiniz çünkü hiçbirinize artık buradan cevap vermeyeceğim. Ayrıca üye olunurken gerçek isim kullanılmayan forumlarda da yazışmamak gerektiğine dair bir ders almış oldum sayenizde. Teşekkür ederim.

Kusura bakmayın ama Avukatım ben rereroro diye ortalıkta burnu 5 karis kalkik tiplere benziyorsunuz.

valla hiç olmadıgı kadar ıtalyan yunan ingiliz gazetecileri bilgilendirmek mail atmak gerek diye dusunuyorum...anladıgım kadarıyla ts tff yı sıkayet ettıgı ıcın onunla ılgılı bı rapor olusturacak fb ıle alakası yok yani..tff ye yaptırım gelebılır...bı kurtulamadık su sıkecılerden bı sene dusup gelsenız olmuyordu sanki allah allah

Güya 33 yaşında adamsın ve sanırım hukukçusun.İyi güzel de bu nasıl tavır isim ver numara ver ıvır zıvır....

Avukatlık bürosuna yemek siparişi verirken ''Avukat Hüseyin Öntaş'a 2 dürüm '' şeklinde isteyenlerden olduğun izlenimine kapıldım...
Avukatlık meslek kuralları diye bir şey var avukatlar her ortamda ona uymak zorunda kimseye cahil vesaire diye hakaret edemezler. Avukatsa bunu yapan disiplin cezası alır. Ayrıca avukatlar birbirleri hakkında baroya bilgi vermeden suç duyurusunda bulunamazlar aynı kurallara göre. Baro sicil numarası özel bir bilgi değildir alenidir. Dolayısıyla hakaret suçunu işlediğini düşündüğüm kişi eğer avukatsa önce baroya bildirme yükümlülüğüm var onun için sordum. Dürüm söylemek için değil. Ama devam eden sığ üsluplarından ve onlara destek çıkanların düşük seviyeli üsluplarından uğraşmaya değecek kişiler olmadıkları belli olduğundan ve bu tartışma Galatasaraylılık duruşuna yakışmadığı için vaktimi onlarla da aynı kafada olanların doluştuğu bu forumla da harcamayı düşünmüyorum. Birbirinize cahil dediğiniz bir ortamda takılmak hoşunuza gidiyorsa hepinize iyi eğlenceler dilerim.

valla hiç olmadıgı kadar ıtalyan yunan ingiliz gazetecileri bilgilendirmek mail atmak gerek diye dusunuyorum...anladıgım kadarıyla ts tff yı sıkayet ettıgı ıcın onunla ılgılı bı rapor olusturacak fb ıle alakası yok yani..tff ye yaptırım gelebılır...bı kurtulamadık su sıkecılerden bı sene dusup gelsenız olmuyordu sanki allah allah

Trabzon tffyi fbyi alenen korudugu ve hukuku katlederek akladigi icin sikayet etti yani fb ile alakasi var zaten fb ile alakasi yok demen konuya hic hakim olmadigin hic takip etmedigin anlamina gelir kusura bakma.

Avukatlık meslek kuralları diye bir şey var avukatlar her ortamda ona uymak zorunda kimseye cahil vesaire diye hakaret edemezler. Avukatsa bunu yapan disiplin cezası alır. Ayrıca avukatlar birbirleri hakkında baroya bilgi vermeden suç duyurusunda bulunamazlar aynı kurallara göre. Baro sicil numarası özel bir bilgi değildir alenidir. Dolayısıyla hakaret suçunu işlediğini düşündüğüm kişi eğer avukatsa önce baroya bildirme yükümlülüğüm var onun için sordum. Dürüm söylemek için değil. Ama devam eden sığ üsluplarından ve onlara destek çıkanların düşük seviyeli üsluplarından uğraşmaya değecek kişiler olmadıkları belli olduğundan ve bu tartışma Galatasaraylılık duruşuna yakışmadığı için vaktimi onlarla da aynı kafada olanların doluştuğu bu forumla da harcamayı düşünmüyorum. Birbirinize cahil dediğiniz bir ortamda takılmak hoşunuza gidiyorsa hepinize iyi eğlenceler dilerim.

Ona cahil deme buna deme nerde kullancaz bu kelimeyi?

beyler şurada hepimiz Galatasaray'a gönül vermiş insanlarız. kafa dağıtmak ya da zaman geçirmek için takılıyoruz burada ve böyle bir ortamda böyle tartışmalar yakışmıyor. önceden ben de tartıştım aynı fikirden olmadığım insanlarla ve biraz düşününce bunun gereksiz olduğuna kanaat getirdim gerçekten gerek yok böyle şeylere

Kimse birbirine cahil demiyor, herkes sana cahil diyor dikkat ettiysen. Bu kadar kişi bana cahil dese oturur düşünürdüm acaba hata bende mi diye hocam.

Kimse birbirine cahil demiyor, herkes sana cahil diyor dikkat ettiysen. Bu kadar kişi bana cahil dese oturur düşünürdüm acaba hata bende mi diye hocam.

Sorun değil ilk tartışmaya girdiğim kişi o ifadeyi bana karşı kullanmadığını iddia etse de ben cahil olmayı kabul edebilirim. Egom o kadar büyük değil. En azından taraf tutma güdüsüyle topluca bir kişiye saldırmadım, küçük düşürmeye çalışmadım. Kimseyi küçük görmedim. Saygısızlığa saygısızlık dedim. Hakettiği kadar sert bir üslupla ve terbiye sınırları dahilinde düşündüğümü savundum. Tehdit etmeden hukuk sınırları içinde hak arama özgürlüğümü kullanacağımı belirttim. Cahillik de ayıp değil eğer yanlış olan benim görüşümse.Dolayısıyla yarın uyandığımda utanacağım bir şey yok. Çok çok vaktimi boşa harcadığım için üzülürüm. Sinirim geçince güler geçerim .

Arkadaşlar feneri düşürüyoruz, birbirimizi değil. Sakin olalım

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt