Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Uefanin müfettis atamasi dogaldir. Adamlarin müfettisi sorusturma yapmadan karar vermesi olmaz. Hukuk bu sekilde isler. Bugün sorusturmaya gerek oldugu yönünde karar verdiklerine göre olumlu gelismedir. Sikeciler hak ettigi cezayi bulacak, ama Uefa yoluyla ama Fifa yoluyla. Ancak Uefa'ninda süreçle ilgili bilgi vermesi gerekir.

Artik bizimde devreye girmemiz gerektigini düsünüyorum. Bizde Fifa ya müracaat edebiliriz. Cas karari ortada. Süreci hizlandirmak için gereken adimlar atilmali.

Uefanin müfettis atamasi dogaldir. Adamlarin müfettisi sorusturma yapmadan karar vermesi olmaz. Hukuk bu sekilde isler. Bugün sorusturmaya gerek oldugu yönünde karar verdiklerine göre olumlu gelismedir. Sikeciler hak ettigi cezayi bulacak, ama Uefa yoluyla ama Fifa yoluyla. Ancak Uefa'ninda süreçle ilgili bilgi vermesi gerekir.

Artik bizimde devreye girmemiz gerektigini düsünüyorum. Bizde Fifa ya müracaat edebiliriz. Cas karari ortada. Süreci hizlandirmak için gereken adimlar atilmali.

tek sorun o iste surecin kablumbaga hizinda gitmesi zaten hersey az cok belli uefada biliyor herseyi mufettis yollamasi prosedur diyelim ama aylarcada arastilcak bisey yok ortada surecin uzamasi demek şikecilerin dahada kudurup nasil olsa isin sonunda kume duscez dusmeden bari araya bikac şaibeli sampiyonluklar şıkıştiralim dusuncesinde tekrar super lige cikana kadar galatasaray arayi acmis olmasin tek dertleri bu haa şuanki şikeyi devlet eliyle yapiyorlar nasil olsa artik hickimse dinlemeyecek hic bir savci sorusturma acamayacak diye cok rahatlar.

Avukatlık meslek kuralları diye bir şey var avukatlar her ortamda ona uymak zorunda kimseye cahil vesaire diye hakaret edemezler. Avukatsa bunu yapan disiplin cezası alır. Ayrıca avukatlar birbirleri hakkında baroya bilgi vermeden suç duyurusunda bulunamazlar aynı kurallara göre. Baro sicil numarası özel bir bilgi değildir alenidir. Dolayısıyla hakaret suçunu işlediğini düşündüğüm kişi eğer avukatsa önce baroya bildirme yükümlülüğüm var onun için sordum. Dürüm söylemek için değil. Ama devam eden sığ üsluplarından ve onlara destek çıkanların düşük seviyeli üsluplarından uğraşmaya değecek kişiler olmadıkları belli olduğundan ve bu tartışma Galatasaraylılık duruşuna yakışmadığı için vaktimi onlarla da aynı kafada olanların doluştuğu bu forumla da harcamayı düşünmüyorum. Birbirinize cahil dediğiniz bir ortamda takılmak hoşunuza gidiyorsa hepinize iyi eğlenceler dilerim.

saol

Valla bu mufettis atamanin olumlumu olumsuzmu bir gelisme oldugunu anlayamadim.

Bir yandan olayi geçistiriyor olabilirler/ zaman kazaniyor olabilirler ki bence trabzon ne olursa olsun simdiden FIFA'ya muracat etmelidir ki zemin hazir olsun. Zaten kendi avukatlari Atilla dilaver'de twitter'da eger Uefa'da birsey çikmazsa fifa'ya basvuracagiz demisti.

Diger yandan ise olayin ustundeyim diyerekten dedigini yapabilirler. Bu mufettis'de TFF'ye "gozdagi" olabilir, bak sana bir muhlet veriyorum semsiyeyi aç yoksa mufettis dondugunde ben topluca semsiye takicam sana diye bilir.

Müfettişin raporu hazırlaması en az 7 saat sürer arkadaşlar, sabırlı olalım.

trabzon süreç 1 ay bile uzamasın istiyo.bu müfettişin yapacağı iş uzun sürmez ama trabzon tatmin olmuyo artık.o yüzden castır,fifadır heycanla bekliyoruz trabzonun yapacaklarını.

fifaya başvursalar fifa sezon başı,ortası demez çakar cezayı.

her türlü düşecekler.rahat olun.

Ender Kuyumcu‏@kuyumcuender

Umarım UEFA süreç sonunda TS'nin itirazını reddeder ve TS davayı CAS'a taşır. Davayı tekrar görecek olan CAS, fb'yi bir kaç lig düşürür.

baya kızgınlar.bence de uefa yapamıyosa bu işi fifaya bıraksın.

ne pazartesisi arkadaşlar. gerçekçi olalım. müfettiş gelecekte delilleri okuyacakta inceleyecekte bu arada boğazda 2-3 tane villayı alacakta hesabına 1 milyon dolar gelecekte vs vs bu raporu hazırlaması en az 8-9 ay belkide 2 sene sürer. en iyi ihtimal gelecek yaz raporu bitirir. sonra UEFA yeniden toplanıp bu yetmez bir müfettiş daha atayalım der o da 1 sene daha sürer. en iyi ihtimal seneye avrupaya gidemezler bir ceza daha alırlar. ama küme düşme işi yaş. uefa bunu yapmayacak belli oldu. geçmiş olsun.

ne pazartesisi arkadaşlar. gerçekçi olalım. müfettiş gelecekte delilleri okuyacakta inceleyecekte bu arada boğazda 2-3 tane villayı alacakta hesabına 1 milyon dolar gelecekte vs vs bu raporu hazırlaması en az 8-9 ay belkide 2 sene sürer. en iyi ihtimal gelecek yaz raporu bitirir. sonra UEFA yeniden toplanıp bu yetmez bir müfettiş daha atayalım der o da 1 sene daha sürer. en iyi ihtimal seneye avrupaya gidemezler bir ceza daha alırlar. ama küme düşme işi yaş. uefa bunu yapmayacak belli oldu. geçmiş olsun.

Simdi müfettis delilleri felan incelemez. Çünkü burada sorusturulan fb degil, Tff. Öyle ya da böyle bu mücadeleye devam etmeliyiz. Artik yönetiminde saçma sapan transferler yerine bu islerle ugrasmasi gerekiyor.

Bi ozet gecin renktaslar bugun gundemi hic takip edemedim. Birseyler cikti mi???

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

dün de söyledim.. beklenen karar çıkmayabilir.. çünkü uefa disiplin kurulu bu konuyu ilk defa dün görüştü.. ve toplantı sonunda müfettiş atanmasına karar verdiler.. herşey yolunda gidiyor.. ben de bazı renktaşlar gibi inşallah uefa tsnin itirazını reddeder diyorum.. iş fifaya taşınsın ki en az 3 lig düşürülsünler..

Geri
Üst Alt