Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

BOMBARASİ ‏@bombarasi 5 dk.

kişiler hakkındaki rapor 1 yıl önce verilmiş.şikecilere ceza en alt sınırdan verilmiş.örtülü ödenekten milyon eurolar akatarılmış Uefaya..

BOMBARASİ ‏@bombarasi 2 dk.

uefanın fırıldaklıği bu kadar açıkken ts hala uefadan medet umuyorsa boşa çaba.eş zamanlı olarak Cas ve FİFAYA başvurular yapılmalı

UEFA'nın fırıldaklığının kanıtı zaten CAS'ın gerekçeli kararında besbelli. Ne diyor orada : "UEFA az ceza vermiştir fakat CAS olarak bizim yaptırım gücümüz yok"...Yapı Kredi olayını hiç söylemiyorum bile...Milyon eurolar ile iyi bağladılar işi.

UEFA'nın fırıldaklığının kanıtı zaten CAS'ın gerekçeli kararında besbelli. Ne diyor orada : "UEFA az ceza vermiştir fakat CAS olarak bizim yaptırım gücümüz yok"...Yapı Kredi olayını hiç söylemiyorum bile...Milyon eurolar ile iyi bağladılar işi.

Bu Yapı-Kredi ile olacak iş değil el altından çok daha fazlası gitmiştir ki ben 300 milyon euro gibi bir şey duydum doğrudur.

Bence de Trabzon Uefa ile daha fazla vakit kaybetmesin Fifa-Cas ikilisine yönelsin...

Bu Yapı-Kredi ile olacak iş değil el altından çok daha fazlası gitmiştir ki ben 300 milyon euro gibi bir şey duydum doğrudur.

Bence de Trabzon Uefa ile daha fazla vakit kaybetmesin Fifa-Cas ikilisine yönelsin...

Vardır tabii daha fazlası,ben görüneni söyledim...CAS yaptırım makamı değil, o yüzden yaptırım gücü yok; fakat gerekçeli karar kullanılıp FIFA'ya başvurulbilir. Ha Dünya Kupası organizasyonunu Katara'a rüşvetle veren FIFA'ya ne kadar güvenilir bilmem. Nitekim rüşveti çekinmeden kullanabilecek bir yapıdayı bu tür şeylerde...

Bizim basında hiç mi bu Yapı Kredi olayı veya UEFA CAS gerekçesine göre az ceza vermesi hakkında bir haber çıkmadı?

Fikstür çekimine hakikaten dikkat edin, adamlar sanırım 10. hafta gelmeden tüm derbi maçlarını bitirecek. Ayrıca 2. yarı tüm derbilerini içeride oynayacaklar...Resmi elle şike yapılıyor..

;)

Şaibe arayıp bulmak o kadar kolay ki;

Fenerin derbilerini 8 haftada bitirmesinden mi bahsedelim.

Yoksa ; Galatasaray'ın derbilerini tüm sezona yayılmasından mı ?

Ya da Fenerin tüm derbilerini ilk yarı dışarıda oynayıp final yarısında evinde oynamasından mı ?

Cezaların denk getirilme olayına hiç girmedik daha...

uefa'nin müfettis karari hakkinda hala resmi aciklama yapmamasi tam bir skandaldir...

herseye aciklama yapan bir kurumun bunu basina aciklamamasi ne demek olabilir?

burnuma pis kokular geliyor... taraftarlar olarak üzerimize düsen yapmak ve mail/faks kampanyalarina devam etmek zorundayiz

senes erzik'in de kesinlikle parmagi var bu islerin icinde...

zaten gördügüm kadariyla siyaset, tff, fenev ve erzik birbirlerine cok yakin dirsek temasindalar.

türk sporundan bi mok olmaz bu saatten sonra bence herkes kendine başka hobiler edinmeye başlasın, artık hiçbişeyin tadı kalmadı..

tffnin süper kupa statüsünü değiştirdiğinide unutmayalım

eğer bir klüp süper kupa maçına çıkmazsa bidahaki sene ne türkiye kupasında oynayabiliyo nede süper kupa maçında

ayrıca organizasyonun bütün giderlerini ödemekle de yükümlü

(1) Kupa müsabakasında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakaya katılmayan kulüp,

takip eden sezon Türkiye Kupası’na katılmaktan men edilir ve takip eden sezonda Süper

Kupa’da yer alamaz. Ayrıca TFF tarafından Süper Kupa’nın organizasyonu için yapılan

masraflar ile organizasyonun iptal edilmesi dolayısıyla TFF’nin karşılaşacağı maddi, manevi

her türlü zararı (Üçüncü kişilerle yapılan sözleşmeler gereği ödenmek zorunda kalınan cezai

şart, tazminat, vb. dahil) tazminle yükümlü olduğu gibi, Süper Kupa’nın ticari haklarından

elde edilen gelirlerin dağıtımına ilişkin olarak hiçbir talepte bulunamaz.

İyi o zaman,her sene şike yap.Örtülü ödenekten UEFA'ya rüşvet ver kurtul.

Bu mantıkla tescilli şikeci Fenerbahçe'nin her sene Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasi lazım.

Ben onu bunu bilmem.Tek bilinen bir gerçek var,o da bu işin sonunda küme düşmek var.

Lan burnuma kötü kokular geliyor. 30-40 mn. Euro ile yapı Kredi ile düzenlediği turnuvalara katılan kulüplere her sene ortalama 1 milyar dolar veren uefa'yı ayarlayamazsınız.Baska bir şey olmalı.

Muhtemelen senes erzik bunların açıklarını biliyor ve uefa ile sürekli pazarlık halindeler.

Kişiler hakkındaki kararını üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen açıklamamalari bile başlı başına skandal. Cas gerekçeli kararına değinmiyorum bile .

Normal şartlarda men ettiği kulüplerin şikeye karışan yöneticilerine hemen ömür boyu men vermeleri gerekirdi.

Lig baslayana kadar Uefa geregini yapmazsa TS Fifa ya gider diye tahmin ediyorum. Öyle bir noktaya geldiki artik uefa bile ceza vermek zorunda. Uefa'nin Cas kararlarina aykiri davranmasi görülmemis bir sey.

Geri
Üst Alt