Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Şu an özellikle yargıya baskı var.

Hükümet te paralel ayağına destek veriyor.

Hanoglu hakan başta olmak üzere fenerin satılık kalemleri tapeler mahkemede dinletilmedi,tutanak ve zabıt lar paralelci polisler tarafından uydurulmuş diye propaganda yapıyorlar.

Yeniden yargılama istemelerinin sebebide hükümetin çıkardığı yasa ile yapılan tüm dinlemelerin geçersiz sayılması ve hepsinin imha edilmesini emr etmesi.

Dinlemeler silinince ortada delil kalmayacak ve haliyle bu şike ciler medyanın desteği ile AKlnacak :(

Hep 4 ayaklarının üstüne düşüyorlar .

Tam bittiler derken cankurtaran olarak tayyibin yolsuzlukları ve paralel yapıyı imha etme olayları imdatlarina yetişti.

Umarım bu oyunları tutmaz da hak ettikleri cezayı çekerler

Şu an özellikle yargıya baskı var.

Hükümet te paralel ayağına destek veriyor.

Hanoglu hakan başta olmak üzere fenerin satılık kalemleri tapeler mahkemede dinletilmedi,tutanak ve zabıt lar paralelci polisler tarafından uydurulmuş diye propaganda yapıyorlar.

Yeniden yargılama istemelerinin sebebide hükümetin çıkardığı yasa ile yapılan tüm dinlemelerin geçersiz sayılması ve hepsinin imha edilmesini emr etmesi.

Dinlemeler silinince ortada delil kalmayacak ve haliyle bu şike ciler medyanın desteği ile AKlnacak
:(

Hep 4 ayaklarının üstüne düşüyorlar .

Tam bittiler derken cankurtaran olarak tayyibin yolsuzlukları ve paralel yapıyı imha etme olayları imdatlarina yetişti.

Umarım bu oyunları tutmaz da hak ettikleri cezayı çekerler

Böyle birşey mümkün değil bence. Dediğiniz gibi olursa, bundan sonra suç işleyenlerin hepsi telefon üzerinden rahat rahat konuşup her suçu telefon üzerinden organize ederler ve ''yiterli dilil yok'' adı altında kurtulurlar, FB = oy kaybı korkusu demek tamam ama FB için komple ülkenin adaletini yok edemezler.

Böyle birşey mümkün değil bence. Dediğiniz gibi olursa, bundan sonra suç işleyenlerin hepsi telefon üzerinden rahat rahat konuşup her suçu telefon üzerinden organize ederler ve ''yiterli dilil yok'' adı altında kurtulurlar, FB = oy kaybı korkusu demek tamam ama FB için komple ülkenin adaletini yok edemezler.

Sadece geçmiş döneme yönelik kayıtları sildirecek yönetim. Fenere özel birşey değil ,ergenekon,balyoz,Yolsuzluk ile ilgli olanlar. Yani parelelci polislerin yaptıkları dinlemeleri silmek için yasa çıkarmışlar di,Fener ve şike operasyon u da arada kaynayacak

yok abi bi gun ümitlenıyorum ama görünen kadarıyla bi halt olmayacak gerekırse ülke feda edilecek gerekırse başbakan gitmıyoz avrupaya diyecek hepimiz ceza alıcaz ama fener düşmeyecek herşey ortada şuzaman tamam dedik temmuzda kesindi oda olmadı bu iş siyasi ve sponsorluklarla bitti . İnşallah başından beri dediklerim çıktı bu dedigim çıkmaz bu adamlar cezasını alır şuraya bakın adamların ceza alması için bütün şartlar oluştu ama yok abi adamlar ceza falan almadılar mağdur oldular adamlara yardim etti siyasiler tff . Ceza alıcaklarını bilseler diego falan almazlardı sponsor olmazlardı bunlara 4yıldızı taktırmaya and içmiş tüpçü siyasi medya herkes biliyor herkes üç maymunu oynayıp magdur edebiyatı yapıyo . siyasiler oy kaybım medyam gazete satiş trajım düşer korkusu digiturk tam korkak ve sponsor banka destegi . Ya cas bu işi bitirecek yada bu iş boyle uzayip uzayip gidicek fener sucsuz ilan edilecek on yıl sonra

Yaş 35, yolun tamamını haybeye harcamışsın kuşgil...

Yaş 35, yolun tamamını haybeye harcamışsın kuşgil...

banamı dedın kuşgil ? daha once yazdıklarımı yada face twitter gördüysen eger yada istersen fenerlı akrabalarıma soylıyımde sana yazsınlar benım nasıl bır galatasaraylı oldugunu bana dedıysenız . Bilmeden konusmasak. Galatasaya formasıyla arenada resim çektirmiş olmam falan :)

Ben umudumu yitirdim. UEFA işin içinde olmasa çok şey olurdu, çoktan olurdu.

M.Ali Aydınlar zamanından yapıldığı ifade edilen pazarklıklar kimbilir kaç kez, ne sıklıkla ve neler karşılığında yapıldı bu güne dek? Kapalı kapılar arkasında konuşulanların sonucudur, bugüne dek verilmeyen cezalar.

banamı dedın kuşgil ? daha once yazdıklarımı yada face twitter gördüysen eger yada istersen fenerlı akrabalarıma soylıyımde sana yazsınlar benım nasıl bır galatasaraylı oldugunu bana dedıysenız . Bilmeden konusmasak. Galatasaya formasıyla arenada resim çektirmiş olmam falan :)

aoarw.gif

V

V

V

Umutsuz olmaya hicbirimizin hakki yok.

Oyle veya boyle adaletin bir gun tecelli edecegine inanmaliyiz ve bu inancla protestoya, gundemde tutmaya devam etmeliyiz.

Zaten istedikleri de bu degil mi, umutsuzluga duselim, vazgecelim, unutalim...

Ama vazgecersek biz biz olur muyuz hala, hickimseden korkmayan takimin taraftarlariyiz biz. Sindiremeyecekler ve goreceksiniz adalet tecelli edecek.

Geri
Üst Alt