Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Yıl olmuş 2014 hala hükümetin yapılan şikeyi örtbas etme çalışmalarına inanmayan sözde Galatasaraylılar var.

Ben artık UEFA'dan ümidi kestim. Birşeyler yaparsa FIFA yapar.

Böyle hepimizin artık umudu kestiği, konuşmadığı bir anda öyle bir ceza alacaklar ki ağzımız açık kalacak.

Uzun zamandır bunu hissediyorum. 17 Temmuz, 16 Ağustos diye kesin tarihlere kilitlenmeyelim...

Böyle hepimizin artık umudu kestiği, konuşmadığı bir anda öyle bir ceza alacaklar ki ağzımız açık kalacak.

Uzun zamandır bunu hissediyorum. 17 Temmuz, 16 Ağustos diye kesin tarihlere kilitlenmeyelim...

Banada öyle geliyor genelde büyük patlamalar kimsenin beklemediği zamanlarda gerçekleşiyor

yılan hikayesine dönen bu şike konusu,önümüzdeki sezon sonunda bu fener avrupa kupalarına katılmaya hak kazanıpta uefa tarafından davet edilirse bu olay %51 kapanır.Bundan sonra fifa devreye girerse ne ala!.Beklemekten başka çare yok.şimdiye kadar elli sefer düşürülmesi gereken bu klüp süper ligde birinci yapılıyorsa bundan sonrası küfüre gider.

Bugün 5 Ağustos 2014 yani Fenerbahçe'nin İFM'ye savunma yapmak için son günü . Hala ortada bir şey yok . 5 Ağustos'tan sonra İFM davası kesin olarak başlayacak . En geç Eylül sonunda İFM davası da biter .

Şimdi artık takvimlerde en önemli gün olarak 16 Ağustos var ..

UEFA ceza verdirtmek için TFF'yi zorlasa bile benim gözümde bitmiştir. Açık açık bu işi sulandıran kurumların başında geliyorlar.Nitekim Fenerbahçe denen şikeci kulübün başkanı için yeniden yargılama kararının çıkmasının baş müsebbiblerinden biri oldular süreci geciktirerek. TFF'nin ekmeğine yağ sürdüler... Bundan sonra alacakları tavır muhtemelen bazı kişi,kurum ve kulüplerin zorlamasıyla olacak gibi. Yapı Kredi olayından bu yana güvenmiyorum UEFA'ya,zira 300 milyon euro gibi bir örtülü ödenekten para aktarımı olduğu söyleniyor...

Sıfır toleransı her ne kadar orada spor mahkemeleri olsa da Juventus'a bile anında uygulayan(ya da uygulatan) fakat yüzyılın şikesini yapmış bir Fenerbahçe'ye uygulayamayan(uygulatamayan),talimat değişikliğine giden ve hala meçhul bir durumda olan bu durumu nasıl temizleyecekler bakalım. Yoksa ortada kalan pislik kokularını yaymaya devam ederse, futbol ortamı diye birşey kalmayacak.Bu şikeci hokkabaz Fenerbahçe ve yardakçısı TFF 1 sene daha çekilmez...

Renktaşlar tarih konusuna pek takılmayın 2 hafta içinde yani 14 Ağustos veya 16 Ağustos'dan birinde bombalar patlayacak .

100 milyon dolara beraat! - NTVSpor.net

Şu olaydan sonra hiç bir şeye güvenmiyorum.

Şike veya rüşvet suçları, yine rüşvet veya şike ile kapanıyor Dünya'da. Zaten futboldan da yeterince soğudum, bu saatten sonra yerel lige parası geçenlere, sadece acıyorum ve saygı duyuyorum.

Geri
Üst Alt