Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Şike yaptığ her platformda su götürmez bir şekilde ispatlanmış olduğu halde şampiyonluğu elinden alınamayan,bununla birlikte hâla kümeden düşürülmeyen,2011 sezonundan sonra devamlı şampiyonluğa oynatılan,bu senede birincilik ile ödüllendirilen bu şikeci sözde camiadan Trabzonun haklı şampiyonluğunu geriye alamadığı bir ortamda,bu ligde olmaması gereken şikebahçeden biz bu senenin kupasını almak için herhangi bir girişimde bulunacakmıyız. Bu yazdıklarımızı kendimiz çalıp kendimiz okuyorsak vay halimize.Böyle klüp yönetiiciliğini fenerli rambo bile yapar.Bu işin en güzel tarafı bu konuda Uefa hiç aceleci davranmıyor.Umut fakirin ekmeği olmaya devam etsin.Gün doğmadan neler doğar.

ts camiasıda en az fb camiası kadar pislik kupayı alıp almamaları umrumda değil benim tek derdim fbnin bu sene ligde olmaması ve aziz mahmut gibi adamların futboldan izinin silinmesi

f5 daima ensesinde küme düşme korkusuyla yaşayacak.Karşılıklı bir anlaşma ihtimali sıfır.Şikeyi yapan UEFA değilki anlaşma yapsın.Bir ihtimal şikeyi zamana yaydılar.Bu azize kedisinin ölümüne kadar gider.

UEFA'dan birşeyler çıkmayacağı belliydi. Mevzu FIFA'ya intikal ederse belki birşeyler olur.

UEFA bunları er yada geç düşürecektir..

herkes rahat olsun..

düşünün, sadece bunları düşürmek için şikede zaman aşımını kaldırdı UEFA..

Yeter artık umut tacirliği yapıp durmayın. Bu kadar delil var, kanıtlanmış bitmiş bir olay. Küme düşme gibi olay olsaydı şimdiye kadar çoktan olurdu.

Dediklerin çok mantıklı ve doğru . Ama İFM'de fenerbahçe lehine bir karar çıkarsa yani UEFA fenere tazminat vermeyi hüküm sürerse , UEFA'nın karizması ve güveni yerle bir olur . Her ne kadar çok düşük de olsa bu ihtimal sonuçta hala bir ihtimal olarak var .

Bildiğim kadarıyla IFM'lik birsey kalmadı, UEFA olası zararın butununu tazmin etmeyi taahhüt ettikten sonra IFM'de mahkeme kararirini reddetti.

Bence bu çok mantıksız zira Uefa buna izin verirse şikenin önünü alamaz.

Ortada olan durum çok saçma ya.3 yıl oldu adamlar küme düşmeyi geçtim geçen sene Uefa kupasını alacaktı az daha...

Zaten adamlar bunun için yeni talimat çıkardılar. Hukuken fb'yi teğet geçmişse,dünyanın en şanslı kulübüdürler. Hukuksal açıdan şu zamanaşımı mevzuu açıklığa kavuşturulmalı.Yoksa bu umudun sonu yok.

platini gitmesi lazım ancak yerine başkası gelirse olabilir.

ben bu sene fenerin ligde olması halinde maçları izlemiycem çünkü giderek arsızlaştılar

hatta süper kupa maçına az kart göstersin diye abitoğlunu vermişler

nede olsa fenerde caner gibi alves gibi meireles gibi emre gibi volkan gibi kırmızı kart potansiyelleri var ve geçen sene gördüler

Bildiğim kadarıyla IFM'lik birsey kalmadı, UEFA olası zararın butununu tazmin etmeyi taahhüt ettikten sonra IFM'de mahkeme kararirini reddetti.

IFM geçici bir karar verdi . UEFA bu sene olarak Fenerbahçe'yi almayıp (ki almadı da) eğer davada haksız olduğu kararı çıkarsa FB'ye tazminat ödeyecek . IFM'nin asıl davası Eylül ayında başlayacak diyorlardı . IFM'nin daha önce verdiği karar geçici bir karardı . IFM bundan sonra ya fbyi haklı bulur , UEFA'nın tazminat ödemesine hüküm sürer yada fbnin yapığı şike IFM tarafından da tescillenir .

13 Kasım'da resmi olmasa da Yeniden Yargılama'nın ilk duruşması var . Yani resmi olmasa da derken TS'nin hala bir başvurusu var ve 13. ACM hala o başvuru hakkında bir karar vermedi . TS'nin başvurusu yeniden yargılama kararının hukuksuz olduğu ile alakalıydı . 13 Kasım'a kadar cevap vermesi lazım 13. ACM'nin yoksa Yeniden Yargılama 13 Kasım'da resmi olarak başlayacak .

Şike, Doping, Irkçılık UEFA ve FIFA'nın mesaj verdiği üç olgudur.

Buna rağmen halen DK'da ek madde olarak yer alıyorsa diyecek birşey bulamıyorum....

Bir takımın 3 sene sonra küme düşürüleceğini ihtimal vermiyorum. Düşseydi düşerdi şu ana kadar. UEFA en azından kişilere ceza versin diye bekliyorum ama o konuda da ses yok. Mevzu FIFA'ya intikal etmeden birşey çıkacağını sanmıyorum.

14 Ağustos'da önemli şeyler oldu aslında . DK toplantısında ek gündem maddesi olarak seçtiler . Bu karar olumsuz gibi gözükse de aslında olumlu bir karar yani demek oluyor ki sonraki toplantılarda bu konuyla ilgili çok ciddi şekilde inceleme ve soruşturma başlatacaklar .

nasılsın kardeş tarihlerden bombalardan bahsediyordun biz boş deyincede kuş oluyorduk noldu şimdi var mı bomba sıradaki tarihin nedir sana bir hak daha verelim

Bu Mert Coşkun'u biraz inceledim de 11 Ağustos-20 Ağustos arası sadece 3 mesaj atmış . 3'ü de benle ilgili . Bu konuda genelde bir şey çıkmaz , kilit , 3 sene oldu bir şey çıkmadı tayfasında olanlardan .

Ben konuyla ilgili detaylı bilgileri 2 gün önce önce yazdım . Üşenmeyenler ve bir şey çıkacağına inananlar okudu , seni bilmiyorum artık .

Bu arada ben yatıyorum , alıntılarsan yarın okurum .

Her olumsuzlukta bunlar ceza yemezler diyorum.

Sonra aklıma 3 sene avrupaya gitmeme cezası aldıkları gerçeği geliyor ve biraz rahatliyorum.

Umudum devam ediyor.

Bence bundan sonraki süreç te iki ihtimal var ;

Ya fener küme düşer

Yada Uefa fenere hayvan gibi bir tazminat öder.

Geri
Üst Alt