Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Her olumsuzlukta bunlar ceza yemezler diyorum.

Sonra aklıma 3 sene avrupaya gitmeme cezası aldıkları gerçeği geliyor ve biraz rahatliyorum.

Umudum devam ediyor.

Bence bundan sonraki süreç te iki ihtimal var ;

Ya fener küme düşer

Yada Uefa fenere hayvan gibi bir tazminat öder.

Pes etmeyenler kaybetmez . Allah'ın adaleti az da olsa varsa muhakkak ki küme düşme cezasını alacaklar .

Her olumsuzlukta bunlar ceza yemezler diyorum.

Sonra aklıma 3 sene avrupaya gitmeme cezası aldıkları gerçeği geliyor ve biraz rahatliyorum.

Umudum devam ediyor.

Bence bundan sonraki süreç te iki ihtimal var ;

Ya fener küme düşer

Yada Uefa fenere hayvan gibi bir tazminat öder.

zaten işin ilginç yanı bu eger fener küme düşmezse fenerde tazminat davası açarsa neler olur neler .Ama rüşvet yedi sesini çıkartmıyor dedigimiz uefa buişte ne düşünüyor bekleyip görecez daha uzun sürecek sanırım . Sanki birileri bişeyler biliyor uefayı tehdit ediyor gibi gorunum var yoksa bu zamana kadar fener coktan küme düşmüştü çoktan

küme düşmeyi geçtim kişilere ceza verilmedi

Türkiyede kişiler ceza alsın takımlar almasın diyolar

uefada takımlar ceza alıyo kişiler almıyo

Ts Fifa'ya gitmeden sonuç alabilecegini sanmiyorum. Uefa'nin umurunda olsa simdiye sonuç çikardi.

artık bu sene için beklenti kalmadı. anlaşılan uefa olayı zaman yaymaya devam ediyor. ben uefanın gelecek seneye kadar bekleyebileceğini düşünüyorum. seneye fbnin avrupa cezası bitiyor o yüzden seneye haziranda uefa yeni bir avrupa cezası açıklayabilir. ancak küme düşme falan vermez uefa. onun için topu fifaya atacaklar. fifada seneye haziranda incelemeye başlar. 2 senede o inceler. yani 2017 olur. +1 senede siz ilave edin. 2018e doğru FİFADAN küme düşme cezası çıkabilir. olayı özetledim. 2018 e kadar burada 1000 sayafaya ulaşırız. 1000.sayfada küme düşme cezası çıkacak bence :)

Tüm kalbimle şikebahçenin küme düşmesini heyecanla bekliyorum ama,bunlara kimsenin gücü yetmiyor.

Anıra anıra düşecekler..

İşte o gün bu topraklar böyle bir billuru göremeyecek, nesilden nesile aktarılacak..

:D

Şu adamların şike yapıpta ulusarası alanda ceza alıp yerel alanda hiçbir ceza almamaları resmen akıl tutulması

yani neresinden baksan saçma

25-29 Ağustos tarihleri arasında bir şeyler olabilir :) Olursa şaşırmayın .

25-29 Ağustos arası ne olabilir ?

UEFA'nın kişilere ceza vermesi olabilir . Müfettiş raporunun kararı verilebilir , TS FIFA'ya müraacat edebilir veya müracaat etmeden FIFA müdahale edebilir .

Bakın kesin demiyorum sadece olabilir diyorum . Yani olasılık . Ama duyumlarım ve bilgilerim 25-29 Ağustos'da bir şey olacağı yönde .

UEFA'nın kişilere ceza vermesi olabilir . Müfettiş raporunun kararı verilebilir , TS FIFA'ya müraacat edebilir veya müracaat etmeden FIFA müdahale edebilir .

Bakın kesin demiyorum sadece olabilir diyorum . Yani olasılık . Ama duyumlarım ve bilgilerim 25-29 Ağustos'da bir şey olacağı yönde .

:coffee:

:trollfacce.gif:

Geri
Üst Alt