Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Kişilerle kurumlar ayrılırken ortada görünmeyen TFF Hukuk Müşavirliği, PFDK'nın GS'ye saha kapatma cezası vermemesine itiraz etmiş!

bigün bu cezanın bileti kesilcek ama hangi gün ?

1P38MiB.png

her zaman en onde bu ayi var nedense

Totoslar hala super ligde ya

Şoyle bi son dk haberi düşse. Fener ptt 1 lige dusurulduu. Sayisaldan buyuk ikramiye kazanmis gibi sevinirim

ReReReRaRaRa

1 lig düşme olsa fener seve seve kabul eder zaten bizi düşürün de kurtulalım derler.Ama yaptıklarının cezası en az 2-3 lig olmalı ve öyle olacak ondan bu kadar bütün yolları deniyorlar.

Ben acele etmiyorum, bir gun nasil olsa dusecekler.

Abdullah kigili yonetimden istifa etmis diyorlar aslivar mi?

Lig başladığı için artık umudum kalmadı benim

Ama bişey olacaksa inşallah sene içinde olurda bay geçerler

Yok o tarihte gelişme olacak yok bu tarihte gelişme olack.Yok 27 Mart'ı bekle yok Ağustos'u bekle yok onu bekle yok şemsiye bu sefer geliyor bu sefer bilmem ne oluyor.Bir şey olduğu gördüğü yok.3 sene olmuş zaten.Bundan sonra mı Fener yerel ligde ceza alacak?

aslında fifaya fbnin dünkü maçta attığı son golü göndermek lazım

şikeye ceza vermediniz devam ediyor diye

Adli tatil bitti. Şike Davasında gözler 14. Ağır Ceza Mahkemesinde...

Trabzonspor'un 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike davasında yeniden yargılama konusunda vermiş olduğu ön karara karşı itirazı nasıl sonuçlanacak?

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi şike davasında Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının yeniden yargılama taleplerinin kabul edilebilir olduğuna karar vermişti. Verilen bu karara karşı da Trabzonspor Hukuk Kurulu itiraz etmişti. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Trabzonspor'un itirazını mütalaa vermek üzere Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdi. Cumhuriyet Savcısının mütalası bekleniyor.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi itirazı önce kendisi inceleyecek eğer kabul etmezse itiraz konusunda karar vermek üzere dosyayı 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderecek.

Söz konusu karara Bucaspor da itiraz etmişti.

(medyatrabzon)

TS Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver de RT'lemiş bu haberi yani doğru.

Yeniden yargılama yapılırsa fener oradan büyük ihtimalle aklanıp gelecek. Bu onlar için koz olabilir UEFA ve FIFA için. İşte biz şike yapmadık , mahkeme yanlış karar verdi hatasını telafi etti diye. Yeniden yargılamanın kanunsuz ve hukuksuz olduğu her yerinden belli. 13. ACM ilk adımı attı. 12 Kasım'a kadar önemli gelişmeler olacak Türkiye çapında. Çünkü 13 Kasım'da Yeniden Yargılanmanın ilk duruşması var.

Yeniden yargılama yapılırsa fener oradan büyük ihtimalle aklanıp gelecek. Bu onlar için koz olabilir UEFA ve FIFA için. İşte biz şike yapmadık , mahkeme yanlış karar verdi hatasını telafi etti diye. Yeniden yargılamanın kanunsuz ve hukuksuz olduğu her yerinden belli. 13. ACM ilk adımı attı. 12 Kasım'a kadar önemli gelişmeler olacak Türkiye çapında. Çünkü 13 Kasım'da Yeniden Yargılanmanın ilk duruşması var.

UEFA kendi yargılamasını kendi yaptı. Dosyayı kendi inceledi. Türk mahkemeleri umurunda olmaz.

Geri
Üst Alt