Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Transferi yaptık belki de ilk kez düşme nöbetine bakmadan futbol izleyip başarı kovalayacağız bu sene , takımımızı destekleme zamanı artık , boşverin su yolunu bulur

Pierre Cornu adlı herif kişiler hakkındaki cezaları UEFA'ya taşımış diyorlar. UEFA TFF ye yaptırım uygulaması için haber yollamis. Bugünden itibaren TFF hakkında şikayet gitmiş FIFAya. Neler oluyorrr heycan is backkkkk allahım yoksa kurtuluşumuz yakın mı şu tüp beyinli ve fb den

ceza 1 sene içinde verilir diye düşünüyorum ...ama hangi ay hangi gün onu bilemem.

Karabük maçındaki gol her maçta olabilir çok abartmamak lazım ciddi bakamıyor bazı arkadaşlar

Mevzu sadece o gol olsa tamam. Ama maç boyu bir kaç kişi dışında geri kalanların adeta gol yemek ve atmamak için gösterdiği yoğun çabayı düşündükçe bana gol de pek masum gelmiyor.

Hele bazı isimler var ki ciddi ciddi çaba gösterdi bunun için.

O kadar ile kalmıyorum ben; Kaleci sakatlığı bile bana pek masum gelmiyor.

Herşeyi bir kenara bırakalım bahsettiğimiz takımlar 3 Temmuz davasında adı geçen 2 kulüp.

Diyebilirsin; Daha ilk maç mı bunu yapmak isteyecekler. Ama olayın sadece futbol skoru olmadığını hepimiz biliyoruz.

Bu ilk maçı kazanarak olası Azize tepkilerin önüne geçilmiş oldu. Hisselerin oynama ihtimali engellendi.

Aziz o kadar kuruşumu hesaplıyor diyebilirsin.

Pardon ama bahsettiğin kişi futbolcuların forma değiştirmesine bile karşı çıkan onun hesabını yapan bir adam.

O değil de iş fifaya gidiyorsa şenlik var demektir harbiden

Kemal'e katılıyorum , karabük'ün örneğin 2. golde yaptığını bizim Ched 2 maçtır yapıyor ,

kalecinin yada yenilen diğer gollerin üzerinden gidilmemeli yanlış yol bu ,

FİFA ya yada UEFA ya falan o pozisyonları gönderseniz adamlar güler ,

dediğim gibi yanlış yerden gidiliyor bence kaleciye yada erkan'a değil erdem'e bakın yada yiğit'e ,

misal diego'nun bir pozisyonu var hava topu sol taç çizgisine yakın diego'nun arkasındaki adam kendi kendini havada bozup düşürüyor diego farkında bile değil ve pozisyon oluyor spikerde diego çok güzel aldı diyor , işte bunu götürün FİFA ya ne oluyoruz derler ,

bilmem anlatabildim mi ?

Yiğit ve Erdem bana göre de olayın ele başılarıydı.

Bazıları diyebilir. Kolay mı öyle 2 adamla şike yapmak.

İyi de maç boyunca en çok adı duyulan 2 adam. Ama hatalarıyla, yapamadığı doğru şeylerle, yaptığı yanlış şeylerle adı en çok duyulan 2 adam.

Yiğit ve Erdem bana göre de olayın ele başılarıydı.

Bazıları diyebilir. Kolay mı öyle 2 adamla şike yapmak.

İyi de maç boyunca en çok adı duyulan 2 adam. Ama hatalarıyla, yapamadığı doğru şeylerle, yaptığı yanlış şeylerle adı en çok duyulan 2 adam.

Goller değilde

2-3 kere alakasız yerde çift dalıp kırmızı görmeye çalıştıklarından şüpheliyim

Mevzu sadece o gol olsa tamam. Ama maç boyu bir kaç kişi dışında geri kalanların adeta gol yemek ve atmamak için gösterdiği yoğun çabayı düşündükçe bana gol de pek masum gelmiyor.

Hele bazı isimler var ki ciddi ciddi çaba gösterdi bunun için.

O kadar ile kalmıyorum ben; Kaleci sakatlığı bile bana pek masum gelmiyor.

Herşeyi bir kenara bırakalım bahsettiğimiz takımlar 3 Temmuz davasında adı geçen 2 kulüp.

Diyebilirsin; Daha ilk maç mı bunu yapmak isteyecekler. Ama olayın sadece futbol skoru olmadığını hepimiz biliyoruz.

Bu ilk maçı kazanarak olası Azize tepkilerin önüne geçilmiş oldu. Hisselerin oynama ihtimali engellendi.

Aziz o kadar kuruşumu hesaplıyor diyebilirsin.

Pardon ama bahsettiğin kişi futbolcuların forma değiştirmesine bile karşı çıkan onun hesabını yapan bir adam.

Doğrudur bilemiyorum belki farkedilen pozisyonlar olmuştur da ben o kadar analiz etmedim ilk yirmi dakika hariç tamamini izledim de sadece yorumum o pozisyonla ilgili, deplasmanlar çok önemli içerde döve döve fb de alir biz de aliriz .Pislik dönerse dişarda döner gibi.

... Ama hatalarıyla, yapamadığı doğru şeylerle, yaptığı yanlış şeylerle adı en çok duyulan 2 adam.

Hocam kilit nokta bu işte ,

erkan yada kaleci malına bakmayacaksın , diegoya algit diyen adama , weboyu bırakan adamlara bakacaksın ,

misal korcan'ın malum maçtaki yanlış yediğine odaklanıldı ve bir anlamda savunma malzemesi verildi şikecilere belkide merkez medya tarafından bilerek manipüle edildi ama o maçta elinden kaçırdığı gol değildi şike olan santos tan yediği gol idi son anda elini çekerek yapmadığı müdahaleydi ,

Yani neden hep garip şeyler,hep Fenerbahçe lehine ve genelde Kadıköy'de oluyor..2002'den bu yana Kadıköy'deki maçlar incelense,dünyanın en geniş kapsamlı şike dosyası çıkar ortaya.

Sistem Fenerbahçe'nin aktör rol üstlenmesine göre oluşturuluyor. Bizim orada senelerdir kazanamamamız sadece futbol ile açıklanamaz...

Yok böyle bir lig,yok böyle bir takım ve yok böyle bir düzen...

Yani neden hep garip şeyler,hep Fenerbahçe lehine ve genelde Kadıköy'de oluyor..2002'den bu yana Kadıköy'deki maçlar incelense,dünyanın en geniş kapsamlı şike dosyası çıkar ortaya.

Sistem Fenerbahçe'nin aktör rol üstlenmesine göre oluşturuluyor. Bizim orada senelerdir kazanamamamız sadece futbol ile açıklanamaz...

haklısın onlar attımı kaleci şaşirdi defans afalladı onlar şike yapmaz adamlar 1. haftada ilginç olay ıkı golde siradan gol gibi hiç bahsedilmiyor hersene mutlaka adamlar kalecilerin yada defansların nedense sacma sapan hatalarıyla goller atip kazanıyorlar farzedinki ligin son haftası biz bu adamları boyle yendik ne olurdu ?

Büyü yaptılar karıköyde büyü... Başka bir açıklaması yok bunun... :D

haklısın onlar attımı kaleci şaşirdi defans afalladı onlar şike yapmaz adamlar 1. haftada ilginç olay ıkı golde siradan gol gibi hiç bahsedilmiyor hersene mutlaka adamlar kalecilerin yada defansların nedense sacma sapan hatalarıyla goller atip kazanıyorlar farzedinki ligin son haftası biz bu adamları boyle yendik ne olurdu ?

+1905 -1907 = -2 +3 (Temmuz'un 3'ü)= 1 (Biz bu oyunu bozacağız)

Bizde Servet'in attığı bir gol vardı, Denizlispor maçında kaleci Souleymanou garip bir şekilde topu elinden kaçırmıştı falan. En az 2 hafta konuşmuşlardı o golü. Fener'in attığı 2.ve 3.goller hata değil, skandal. Cidden bu maçta şike yapmaya kalksalar böyle goller olmazdı, kendimizi ele veririz diye tırsarlardı. Ama hiç kimseden ses çıkmıyor. Sakin sakin maç yorumluyor herkes. Sanki yorumlanacak bir şeyi varmış gibi.

Geri
Üst Alt