Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2014-09-19 10.50.58.webp
    Ekran Resmi 2014-09-19 10.50.58.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 208
  • Ekran Resmi 2014-09-19 10.51.38.webp
    Ekran Resmi 2014-09-19 10.51.38.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 246
  • Ekran Resmi 2014-09-19 10.51.55.webp
    Ekran Resmi 2014-09-19 10.51.55.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 244
nöbet uyudu kimsenin umudu kalmadı sanırım uefa yüzünden

Yeni umudumuz Fifa ve Uefa'nın çekişmesinden kaynaklanıyor. Ts'li avukatlar Uefa'da yaptığı işlemleri

ve aldığı cevapların hepsini Fifayada bildiriyormuş. Olaya Fifayıda dahil edip Uefaya baskı yapmasını sağlatmakmış

amaçları.

Yeni umudumuz Fifa ve Uefa'nın çekişmesinden kaynaklanıyor. Ts'li avukatlar Uefa'da yaptığı işlemleri

ve aldığı cevapların hepsini Fifayada bildiriyormuş. Olaya Fifayıda dahil edip Uefaya baskı yapmasını sağlatmakmış

amaçları.

inşallah öyledir ts bu sürecte çok aktif kaldiğini düşünmüyorum hatta korkuyorlar falan dyenler vardi internette inşallah fifa devreye girer

Aceba daha buna inanan var midir? Bu saat'ten sonra (maalesef) hic bir sey olmaz. Gercekten inanilmaz bir olay. Kolpa medya bu FB'yi aslinda gündüz gece yazip. yerden yere vurmasi lazim ... ama nerde ...

Fifa karışırsa Yapı Kredi Dünya Kupasına da sponsor olur konu kapanır.

talip doğan sürekli fifadan gelen bi yazıdan bahsediyordu, şikeci avukat fifadan doğrudan talep gelmez, sadece bilgi amaçlıdır o dedi,

talip de hayır talimat dedi, baransu araya girdi ts avukatları her şeyi fifaya bildiriyor, fifa da bilgi amaçlı yazı yazmış tff'ye dedi,

sonra baransunun bu ifadesinden sonra talip itiraz etmedi pek, galiba bilgi amaçlı yazı göndermişler,

fifa sürecten tamamen haberdar ama herhangi bir müdahale olur mu bilinmez..

yalnız bu süreç en az bi 2-3 sene daha sürer gibi geliyor, ts avukatları uefayı sürekli sıkıştrmaya çalışıyormuş,

bi de fifa ve uefada seçimler araya girdi şimdi, oydu buydu derken en az 2-3 yıl diyorum ben..

Son günlerde Uefa'nın Tff'ye şikeyle adı geçen kulüpleri fikstüre almaması için yazı gönderildiği haberleri çıktı.

Fenerasyon bunu yalanlamadı ama içeriği farklı bir belge aldıklarını beyan ettiler . Şikebahçenin avukatlarından

Emre Kapukaya gönderilen yazı hakkında bir bilgileri olmadıklarını söyledi ama kolpalık yapıyorda olabilirler.

fbli recep özcan bu belgeleri yayınlayacakmış basın toplantısıyla
fifadan bi adam ve gizli tanıkta olacakmış
ama ne zaman olacak belli değil

paylaşımları çogunlukla dogrudur paylaşmak istedim hadi hayırlısı

☪ ℳ€TϊЙ ØЌTⒶ¥ ☪ @Metin_OKTAYRuhu · 8 dk.

FİFA'ya Beklenen Yazı Geldi Fenerbahçe , Sivas , Eskişehir düşecek Takımlarımız BJK ya ise 15 puan silme söz konusu.

☪ ℳ€TϊЙ ØЌTⒶ¥ ☪ @Metin_OKTAYRuhu · 1 dk.

FİFA FB,ESKİŞEHİR,SİVASI LİGDEN DÜŞÜRME BJK'YEDE 15 PUAN SİLME CEZASI YAZISI GÖNDERDİ. EK OLARAK TFF'Yİ GÖREVDEN ALABİLİR.

• Yanıtla0 kez yanıtlandı
  • Retweetle0 kez retweetlendi
  • Favorilere ekle0 kez favorilere eklendi
  • Daha fazla

Fener küme düsürüldügü gün, adaletin geldigi gündür.

Türk futbol bu nokta dan sonra gelisecek, üst düzey Lig olacak

ama gerçekçi olmak gerekirse, neredeyse imkansiz oldugunu görmek lazim

o kadar rüsvetçi ve sike dolu bir lig ve tffimi var ki.

Ins FIFA müdahale eder

Hadi bakalim

kolay gelsin

Tüm kurumları ele de geçirseler, nefes alacak tek bi boşluk dahi bırakmasalar, hatta ve hatta şike ile elden geldiğince mücadele edenleri sindirseler, yerlerine kendi adamlarını hatta direk kendilerini de getirseler de..

ANIRAAA ANIRAAA düşecekler..

Ama er ama geç..

Bende o gün ağzımdan başka her tarafımla gülüyor olacağım..

Tüm kurumları ele de geçirseler, nefes alacak tek bi boşluk dahi bırakmasalar, hatta ve hatta şike ile elden geldiğince mücadele edenleri sindirseler, yerlerine kendi adamlarını hatta direk kendilerini de getirseler de..

ANIRAAA ANIRAAA düşecekler..

Ama er ama geç..

Bende o gün ağzımdan başka her tarafımla gülüyor olacağım..

:k19::k19::k19:
Bu kadar basit işte, ne yaparlarsa yapsınlar düşecekler.

paylaşımları çogunlukla dogrudur paylaşmak istedim hadi hayırlısı

☪ ℳ€TϊЙ ØЌTⒶ¥ ☪ @Metin_OKTAYRuhu · 8 dk.

FİFA'ya Beklenen Yazı Geldi Fenerbahçe , Sivas , Eskişehir düşecek Takımlarımız BJK ya ise 15 puan silme söz konusu.

☪ ℳ€TϊЙ ØЌTⒶ¥ ☪ @Metin_OKTAYRuhu · 1 dk.

FİFA FB,ESKİŞEHİR,SİVASI LİGDEN DÜŞÜRME BJK'YEDE 15 PUAN SİLME CEZASI YAZISI GÖNDERDİ. EK OLARAK TFF'Yİ GÖREVDEN ALABİLİR.

• Yanıtla0 kez yanıtlandı
  • Retweetle0 kez retweetlendi
  • Favorilere ekle0 kez favorilere eklendi
  • Daha fazla

Bu kim?

Düştüğü gün , forumda durumu olmayan 3 renktaşıma yeni sezon Galatasaray forması hediye edeceğim.

Buda benim adağım olsun.

Bu yazı da burada kalsın.

Geri
Üst Alt