Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Lig tv ye para vermek demek volki 'nin,arabasının deposunu doldurmak gibi oluyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ByoY3QXCQAAzvqs.jpg

https://mobile.twitter.com/TekYurekcom

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 56 Sek. 14. Ağır Ceza Mahkemesi Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanmasına karar verdi.

Trabzonspor'un Aziz Yıdlırım hakkında yaptığı itirazı değerlendiren Ağır Ceza Mahkemesi kararını verdi.
Mahkeme Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanmasına hükmetti.

çok pis işler dönüyo ya
platini Türkiyeye geliyo tff özel toplantı talep etmiş red edilmiş.

bakın yeniden yargılama kararı verildi diyeceklerdi.

onun için bu gün açıklandı.

arkadaş 2 yıldır olmaz böule birşey diyoruz bizim yönetim gaz verip duruyor millete ne düşmesi

Türk futbolunun bu rezil durumunun en büyük sorumlusu Fenerbahçe'nin ligden düşürülmemiş olmasıdır.. insanlar bırak futbolu, hayattan soğudu..

[h=1]Şike davasının tarihi belli oldu![/h][h=4]Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da sanıkları arasında bulunduğu "futbolda şike" davasının yeniden görülmesine 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 13 Ocak 2015 tarihinde başlanacak.[/h]

Bu iş, Aziz bey ölene kadar devam edecek büyük ihtimalle.
Boşuna sevinmeyin beyler, bu saatten sonra küme düşmezler artik.

FFP dolayi agir ceza yiyebilirler ama.

Tekrar yazıyorum herhangi bir yeni delil olmadığını mahkeme zaten söylüyor.Bundan mütevellit alman yazar götenin şemsiyesi girdiği yerden kanatmadan çıkmaz.Bunların yaptıkları akıntıya kürek çekmekten başka bir şey değil.Şunu kimse aklından çıkartmasın:fenerbahçe bu şike sürecinde suçsuz değildir diyen yok.

Tekrar yazıyorum herhangi bir yeni delil olmadığını mahkeme zaten söylüyor.Bundan mütevellit alman yazar götenin şemsiyesi girdiği yerden kanatmadan çıkmaz.Bunların yaptıkları akıntıya kürek çekmekten başka bir şey değil.Şunu kimse aklından çıkartmasın:fenerbahçe bu şike sürecinde suçsuz değildir diyen yok.

Madem oyle neye oyle haber yoh hec bi yerde.Şike davasi kapandi diyirler.

mahkemeyede güvenilmiyorki
kumpas yok diyor
düzmece delil yok diyor

sonrada gerekçe göstermeden infazı durduruyor

Geri
Üst Alt