Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

senin gibileri iyi bilir ordan b.k atmayı.haddini bil Galatasaraylılığımı savunmak sana düşmedi arkadaşım.yorumum budur katılırsın katılmazsın tartışılır ama bu konuda susacaksın

Feneri savunan Galatasaray'lıya alışık olmadığımız için k.bakma..

Fenerin düşmesi. Önümüzdeki 5 yılın temiz olması demektir. Olayın futbolla alakası yok, adaletle alakalı.. Ülke futboldan soğudu sayenizde.

.bu takımın düşmesi için e mail muhabbetinden tut herşeyine kadar uğraşıldı son 2 sezondur sonuç ne.twitterdan alıntılar paylaşıldı 2-3 salak trabzonlu gazeteciler saçma sapan şeyler uydurdu 24 sayfa yazı yazıldı sonuç ? buda boş çıkacak sonu hüsran olacak.ben sadece kendi görüşümü paylaştım.bana göre saçma bir konu dedim.ha yasaklanırım konudan o ayrı.neden kendi sorunlarımızı değilde fenerin düşüp düşmemesiyle uğraşıyoruz odur benim derdim.aziz yıldırım isimli zat taraftarı ve lobisini o kadar sıkı kullanıyor ki nasıl oluyorsa bu takıma biri dur diyemiyor

.bu takımın düşmesi için e mail muhabbetinden tut herşeyine kadar uğraşıldı son 2 sezondur sonuç ne.twitterdan alıntılar paylaşıldı 2-3 salak trabzonlu gazeteciler saçma sapan şeyler uydurdu 24 sayfa yazı yazıldı sonuç ? buda boş çıkacak sonu hüsran olacak.ben sadece kendi görüşümü paylaştım.bana göre saçma bir konu dedim.ha yasaklanırım konudan o ayrı.neden kendi sorunlarımızı değilde fenerin düşüp düşmemesiyle uğraşıyoruz odur benim derdim.aziz yıldırım isimli zat taraftarı ve lobisini o kadar sıkı kullanıyor ki nasıl oluyorsa bu takıma biri dur diyemiyor

Fenerin düşüp düşmemesi de bizim sorunumuz çünkü

.bu takımın düşmesi için e mail muhabbetinden tut herşeyine kadar uğraşıldı son 2 sezondur sonuç ne.twitterdan alıntılar paylaşıldı 2-3 salak trabzonlu gazeteciler saçma sapan şeyler uydurdu 24 sayfa yazı yazıldı sonuç ? buda boş çıkacak sonu hüsran olacak.ben sadece kendi görüşümü paylaştım.bana göre saçma bir konu dedim.ha yasaklanırım konudan o ayrı.neden kendi sorunlarımızı değilde fenerin düşüp düşmemesiyle uğraşıyoruz odur benim derdim.

Forumda tek konu mu var? Başka konularda tartışılıyor zaten dediklerin.

@Sergen Zeren bence cevabı sen ver..

.bu takımın düşmesi için e mail muhabbetinden tut herşeyine kadar uğraşıldı son 2 sezondur sonuç ne.twitterdan alıntılar paylaşıldı 2-3 salak trabzonlu gazeteciler saçma sapan şeyler uydurdu 24 sayfa yazı yazıldı sonuç ? buda boş çıkacak sonu hüsran olacak.ben sadece kendi görüşümü paylaştım.bana göre saçma bir konu dedim.ha yasaklanırım konudan o ayrı.neden kendi sorunlarımızı değilde fenerin düşüp düşmemesiyle uğraşıyoruz odur benim derdim.

dostum sen çok yanlış anlamışsın.

1.si kendi sorunlarımızı konuştuğumuz konular açıp tartışıyoruz zaten burası temiz kramponlar başlığı

2.si ne olmuş demişsin daha bu sene başı fb 2yıl ceza almadı mı ?

3.sü yargıtay onamadı mı?

4.sü fb uganda liginde mi şike yaptı bize ne diyelim ?

5.si elma ile armutu ayırt edemiyorsun hiç kızma

6.sı en büyük rakibin şike ile şampiyon oluyor sen bize ne diyorsun.

Saçma ötesi bence

fb ceza alacak. almazsa Türk futbolu alacak. Avrupalilari biliyoruz. Bunlar yargiya intikal edip suç sabit görülen dosyalari cezasiz birakmazlar. UEFA boşuna kanunlarini degiştirmedi. Geriye dönük ceza uygulamasi geçen sezon boşuna getirmedi. Mart'in 27'sindeki toplantida bütün federasyonlarin şike'ye eşdeger cezalar vermesi gerektigini kararlaştiracaklar.

dostum sen çok yanlış anlamışsın.

1.si kendi sorunlarımızı konuştuğumuz konular açıp tartışıyoruz zaten burası temiz kramponlar başlığı

2.si ne olmuş demişsin daha bu sene başı fb 2yıl ceza almadı mı ?

3.sü yargıtay onamadı mı?

4.sü fb uganda liginde mi şike yaptı bize ne diyelim ?

5.si elma ile armutu ayırt edemiyorsun hiç kızma

6.sı en büyük rakibin şike ile şampiyon oluyor sen bize ne diyorsun.

Saçma ötesi bence

hocam benim içinde mühim olan sonuç düşürülme.avrupadan men fener taraftarı için önemli değil varsa yoksa bizi mağlup etmek lig şampiyonluğuna ulaşmak.hatta onlara kalsa yılda tek maçıda bizimle oynamak.küme düşme olayı bana çok uzak geliyor.ben biraz da abarttım kusura bakma anlatmak istediğim buydu.

şikeciler 10-15 puanı hakemlerle aldığından bu sezon 30 puanı silinse kimse hayır demez herhalde.adamların ligde olması bile hata.fenerin aldığı cezayla şampiyon olursak zorunuza gitmemeli. olması gereken bu.

bu sezon eksi 30,seneye amatöre kadar yolu olsun puştların.acımayın.

ulan bu seçim sonrası olayı ne?tayyipin kurtaracağını mı sanıyo bu zavallılar..

Evet öteleme vs... muhtemelen yaparlarda.

mümkün değil,hayal derim.GSyın yanmasına göz yumacak kadar gerizekalı değil taraftar.kaldı ki fener için öyle bişey düşünseler bile altından kalkamazlar.tazminat falan zor işler bunlar.

mümkün değil,hayal derim.GSyın yanmasına göz yumacak kadar gerizekalı değil taraftar.kaldı ki fener için öyle bişey düşünseler bile altından kalkamazlar.tazminat falan zor işler bunlar.

Bizimle ilgilsini anlamadım da kendileri için umut bağladıkları kesin.

ben şikeciler için tüm takımları yakma düşüncesi varsa diye söyledim.o düşünceye öyle bi koruzki beyinlerini alırız.

Haaa onu geçecekler. Biz öyle ya da böyle G-20 ülkesiyiz. Bir fener yüzünden mill itakıma + kalan tüm takımlar yakılmaz. Haa şunu diyebiliriz, bazı şeylerde devlet yardımı alıp vs.. teşvik gibi şeyler yaşanır fener için bizde söveriz orası ayrı ama bu olabilir bu topraklarda.

ben şikeciler için tüm takımları yakma düşüncesi varsa diye söyledim.o düşünceye öyle bi koruzki beyinlerini alırız.

varsa diye birşey yok, fenerbahçe 1 sene ceza alacağına tüm kulüpleri kapsayan 10 senelik cezayı kabul ederler. sadece yönetim olarak değil, camia olarak.

Geri
Üst Alt