Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Ben, son birkaç günde bu konuda umudumu neredeyse yitirdim.

Hatta Galatasaray'ı düşürmeye kalkarlar mı diye endişelenmeye bile başladım. :(

o fener hakemle kazandığından,bizde puan kaybettiğimizden kaynaklanıyo.konuları ayrı tutun.

Hayır. Maç için demiyorum... Genel tavırdan bahsediyorum.

Adamların gözüne sokuyorsun " Aha işte bunlar deliller " diye...

Cevap yok hatta bırak ceza vermeyi emin ol bu tavrın bir üst kademesi ödül bile verecekler.

Bir ara makarasını bile yapmıştık, şikeye ödül verirler diye... Ama sanırım bu gidişle verecekler gerçekten ödülü.

Çünki bahsettiğimiz kişilerde ne ar ne namus ne haysiyet ne şeref ne de Allah korkusu var...

Duvar gibi...

Hayır. Maç için demiyorum... Genel tavırdan bahsediyorum.

Adamların gözüne sokuyorsun " Aha işte bunlar deliller " diye...

Cevap yok hatta bırak ceza vermeyi emin ol bu tavrın bir üst kademesi ödül bile verecekler.

Bir ara makarasını bile yapmıştık, şikeye ödül verirler diye... Ama sanırım bu gidişle verecekler gerçekten ödülü.

Çünki bahsettiğimiz kişilerde ne ar ne namus ne haysiyet ne şeref ne de Allah korkusu var...

Duvar gibi...

3 senedir zaten ödüllendirilyolar.sene sonu biz balotellilerle,bentekelerle uğraşırken zavallılar amatöre yol alacak.az daha sabır sadece.

3 senedir zaten ödüllendirilyolar.sene sonu biz balotellilerle,bentekelerle uğraşırken zavallılar amatöre yol alacak.az daha sabır sadece.

İnşallah. Gece gece içimi döktüm. Sende moral verdin bana kardeşim. Sağol.

Biraz kıpırdanma olsa ona da razıyım. Ama bir ihtimal seçim sonrası. Bakalım.

İnşalseçimi lah. Gece gece içimi döktüm. Sende moral verdin bana kardeşim. Sağol.

Biraz kıpırdanma olsa ona da razıyım. Ama bir ihtimal seçim sonrası. Bakalım.

seçimi boşver.27 martı düşün.ama eminim ki seçimde süprizler olacak.

27 martta kongre var ama 30 martta seçim var.bence bu iş yaza kalır:devil:ama yazın biz:yoji:

TheRevolution ‏@revolutionfbcom 3 dk.

UEFA: Sivaspor PTT 1 lige düşürülecek eksi 18 puanla başlayacak

UEFA: 2-Beşiktaş’tan – 18 puan silinmesi

UEFA: 3. Gaziantepspor’un – 8 puanının silinmesi

UEFA: 4. Mersin İdman Yurdunun TFF 2, Lige düşürülmesi ve -12 puan silinmesi

UEFA: 5-Fenerbahçenin TFF 2. lige düşürülmesi ve lige – 20 puanla başlaması

UEFA: 6-Aziz Yıldırım ve adı geçen 4 Fenerbahçeli yöneticinin futboldan ömür boyu men edilmesi

bu hesap bir fenerbahçeliye aittir.

-3 temmuz 2011 -ŞİKEBAHÇENİN SONUN BAŞLANGICI .3 YILIN SONUNDA BİLDİĞİMİZ KADARIYLA YAŞAMIN OLDUĞU TEK GEZEGENDEKİ TÜM İLGİLİ MAHKEMELER SEN ŞİKECİSİN DEDİ.BENCEDE KESİN DÜŞECEKLER AMA BU DEVAM EDEN SEZONDA OLMAZ.TÜPÇÜ EN AZINDAN BENCE BUNUN EMRİ İLE GİTTİ UEFAYA.

Yine bir puan kaybi sonrasi fener uefa hikayesi vol 234

Envoyé de mon CINK KING en utilisant Tapatalk

bunlar yetmez daha önce bi grafik paylaşılmıştı.fb 4 maç şike 2 maç teşvik sonra şikeye teşebbüşü var kaç maç teşvige teşebbüsü var.kesinlikle bunlar bence az

şöyle içten bi ah çekin lan,duyar yukarıdaki

Geri
Üst Alt