Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Aziz secimden sonra hapise girer cünkü secimden önce Istanbuldan oy kaybi yasamak istemiyorlar. Haberlere bakarsak zaten tipik fener propagandasi oldugu belli oluyor; yok Eto fenere yok Uefadan müjde...Adamlar 100milyon degerinde Tahvil satacak onun icin inanmayin derim bu sacmaliklara.

Senin ülkende yargı organı Başbakanın ağzına bakrsa daha çok yanıltır vatandaşı.. Yeri değişmeyen savcı hakim kalmadı yahu bunların yaptığını padişahlık döneminde bile görmemiştir bu topraklar..

UEFA ve CAS'in kararlarini tanimamak bize ülke olarak çok puan kaybettiriyor. Uygar toplumlardan nekadar uzak oldugumuzu bu şike sürecinde iyi anladim. Herkesin gözü önünde teşkil eden hirsizliga kamuoyu sahip çikti. Ben 3 temmuz'dan önce Türkiye'nin bukadar hukuksuz bir ülke olabilecegini tahmin edemiyordum. AB'yi felan unutsun Türkiye.

sporx SON DAKİKA! YARGITAY'DAN AÇIKLAMA, "YENİDEN İNCELEME KARARI ALMA" GİBİ BİR USUL YOK. DİLEKÇELERİN İNCELENMESİ SÜRÜYOR.

uefadan ceza yolda...

UEFA ve CAS'in kararlarini tanimamak bize ülke olarak çok puan kaybettiriyor. Uygar toplumlardan nekadar uzak oldugumuzu bu şike sürecinde iyi anladim. Herkesin gözü önünde teşkil eden hirsizliga kamuoyu sahip çikti. Ben 3 temmuz'dan önce Türkiye'nin bukadar hukuksuz bir ülke olabilecegini tahmin edemiyordum. AB'yi felan unutsun Türkiye.

Ülkenin başındaki ve şikeciler tanımıyor... Onun dışında herkes tanıyor...

Ahahahhaahaha :D :D

Böyle ülkemi olur ya yazıklar olsun.Savcıların hakimlerin aldığı bütün kararlar nerdeyse uygulanmayacak.Ülkemden nefret ettrdiler.

Mail yollamayan şikebahçeli olsun!

bu sabah fenerli bi totoşu dövdüm ama başka bi nedenden.sonra bu olanlar güzel ya:DD

haberin yalanlanması bazı gerçekleri değiştirmiyor.

bu ülkenin adalet sisteminden tiksiniyorum. fenerbahce denen kara para aklama örgütü ve başındaki para babaları mafyalar , elini kolunu sallaya sallaya ülke sporunu yönetiyor.

BU tüpçünün gazetelerini gördükçe hiç durmadan mail gönderesim geliyor

Geri
Üst Alt