Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

bos.gif
ok.gif
elexir1907 - 04.03.2014 11:28

Beyler rüzgar tersine dönmeye başladı‚ geçen hafta adalet forumunda söylemiştim bu hafta yeniden yargılama ile ilgili bir şeyler olabilir diye aynen öyle oldu. İnşallah yeniden yargılama çıkacak ve şampiyon olup seneye şampiyonlar liginde ki yerimizi alacağız. Böylece 2.olup direkt şampiyonlar ligine gitme hayali kuranlar da hava alacaklar.

Bu arada bizim lehimize çok önemli olan bu gelişmeyi sulandırmak için bu topicte çaba gösterecek arkadaşlara izin vermesek çok iyi olur.

:D:D Adam geçen hafta söylemiş bunları

Haberi veren basına bakın ; ntvspor, milliyet, hürriyet vs bunları da şikayet etmek gerek. Borsada vurgun yaptılar.

heryerinden pislik akan fenerbahçe

Ben fenerin düşmesiyle akpnin oylarının düşeceğine hiç ama hiç ihtimal vermiyorum, bu halkın bir kulağının arkası kaldı ellenmedik, buna rağmen hepsi çalıyor ama adam hizmet yaptı diyorlar, fbyi tutan bir akplinin fb küme düştükten sonra fikrini değiştireceğine inanmıyorum.

Ben fenerin düşmesiyle akpnin oylarının düşeceğine hiç ama hiç ihtimal vermiyorum, bu halkın bir kulağının arkası kaldı ellenmedik, buna rağmen hepsi çalıyor ama adam hizmet yaptı diyorlar, fbyi tutan bir akplinin fb küme düştükten sonra fikrini değiştireceğine inanmıyorum.

Aynen öyle kesinlikle tahmin edildiği kadar oy kaybetmez akp.. Tayyip öyle bir adam ki çalıp çırpmasına bile milleti inandıramıyorsun ..BU yürüyüş yapanların da çoğu zaten Akp'ye oy vermeyecek kesimdir ..Aşağılamak için demiyorum ama Akp'nin oy potansiyelinin büyük kısmının taşra olduğunu sağır sultan bile biliyor.. Sırf bu yüzden adamlar Ordu'yu büyük şehir yaptı köylerden ilçelerden oy gelsin de seçimi alalım diye..

fbnin borçlanma vaadesi bugün doluyordu manipülasyon yaparak 200 milyon tl topladılar

kendi küçük yatırımcılarını tokatladılar bize etik diye laf atan utanmaz dolandırıcı şikeciler

bugünkü müjdeli uefa haberleri uefanın cezası öncesi söylenen yalanlardan sadece biriydi.kazık yolda ,girecek totoya

Eşşek gibi düşecekler buna %100 inandım bugün, adamların medya grubundaki panik havasına bakın tam komedi

adamlar düsmeden önce ne koparirsak kar dir diye borsa oyunlari oynuyor

775461147.jpg

başkan bu sezon fazla rahat.neden acaba?uefadan haberi var mı dersiniz

Devre arasında bi kaç kez yazdım yeniden hayırlatayım.

Devre arasına sanırım 11puan farkla girdik. Böle bi durumda aklı olan insan Telles değil Coentrao yu alırdı. Hayrovic değil Nani falan peşinde koşardı. Bizim başkanda aptal değil hatta ultra zeka bence bunda hem fikiriz. Ozamanlar dedimki başkan bi yerlerden haber aldı Fenerin ligi tamamlayamayacağına dair.

Ben hala Telles Hayrovic Ontivero Koray gibi transferlerin Feneri rakip olarak görmemesinden yapıldığını düşünüyorum. Son günlerde iyice emin olmaya başladım.

Fener bu ligi tamamlayamayacak.

bunlar sezon ortasında ceza alır ,biz de şampiyon olursak...fenerlilere bulaşmayın.bunlar gözü dönen katil bile olurlar.

Gayri resmi TS kaynaklı gelen GS'nin lobi desteği ve avukat tutma haberleride bununla ilintili ,

bence başkan ne olup biteceğini biliyor .

Bu arada konu ilk açıldığında ne alaka diyenler oldu bir b.k olmaz diyen diyenler oldu.

Nasıl tutuştuklarını görmüyor musunuz ??

Geri
Üst Alt