Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu çıkarken amblemi öpen futbolcular ne yapacak acaba?![]()
Hadi bunlar utanmaz arlanmaz yapıyorlar da, her fırsatta Galatasaray'a zorluk çıkaran SPK'dan ses seda yok asıl acı olan durum bu.
"Kanuni Keriz Silkeleme Operasyonu" diyebiliriz bu yüzden buna...
valla SPK yi yönlendirenin boşbakanmiş. bize engel olup fenere izin veren belli.
Ben uefanin boyle bir talebi olduguna ve bunun icin yaptirim da bildirdigine inaniyorum.
Zira tupcunun uefaya cagirilmasi, hemen ardindan fenerin hakemleri bahane edip (halbuki yenmislerdi) cekiliriz hamlesi ve taraftarlarini tffnin ustune yurutmesi, bana bunlari dusunduruyor.
Ama tweeterda o kadar dedikoduya ragmen basinda cikmamasi bana yine bir baski ve pazarlik surecine girdiklerini dusunduruyor. Simdi de uefa yeniden degerlendirme yapmayacak, o is kapandi seklinde haberler yapilmasi, acaba yine bir algi yonetimi mi yapiyorlar diye dusunduruyor.
Kritik bir donemdeyiz bence ve uefanin caymamasi lazim.
34cimbom34 @34cimbom34 33 sn.
UEFA yetkilisinin Ekim ayında yaptığı açıklama : yargı kararını bekliyoruz cezalar onanırsa sarı-lacivertliler küme düşer.
34cimbom34 @34cimbom34 10 sn.
"Eğer yargı şike kararı onanırsa UEFA yaptırımlar için düğmeye basacak"
3 hafta var 27 marta sabır
O gün neydi??? Uefa yeni kural geregi düsmesi mi gerekiyor O güne beklemek gerek yok
aslinda