Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Şu çıkarken amblemi öpen futbolcular ne yapacak acaba? :)

Arkadaslar son gunler hic takip edemedim bu meseleyi.. bilgilendiren olursa sevinirim simdiden allah razi olsun

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Hadi bunlar utanmaz arlanmaz yapıyorlar da, her fırsatta Galatasaray'a zorluk çıkaran SPK'dan ses seda yok asıl acı olan durum bu.

"Kanuni Keriz Silkeleme Operasyonu" diyebiliriz bu yüzden buna...

valla SPK yi yönlendirenin boşbakanmiş. bize engel olup fenere izin veren belli.

valla SPK yi yönlendirenin boşbakanmiş. bize engel olup fenere izin veren belli.

Bu boşbakan veya son günlerin moda tabiri ile Başçalan denen zatın burnunu sokmadığı bir yer yok mu arkadaş?

Bu nasıl bir rezalettir?

Binlerce yillık devlet geleneğimiz var diye övünüyoruz.Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet 100 yıla dayandı.Koskoca ülke bir kişinin iki dudağı arasına mı kaldı?

Ay sonunda alevli toplar ve şemsiyeler havada uçuşacak, hepsinin nereye gireceğini zaten biliyorsunuz söylememe gerek yok :D Rahat olun.

Ben uefanin boyle bir talebi olduguna ve bunun icin yaptirim da bildirdigine inaniyorum.

Zira tupcunun uefaya cagirilmasi, hemen ardindan fenerin hakemleri bahane edip (halbuki yenmislerdi) cekiliriz hamlesi ve taraftarlarini tffnin ustune yurutmesi, bana bunlari dusunduruyor.

Ama tweeterda o kadar dedikoduya ragmen basinda cikmamasi bana yine bir baski ve pazarlik surecine girdiklerini dusunduruyor. Simdi de uefa yeniden degerlendirme yapmayacak, o is kapandi seklinde haberler yapilmasi, acaba yine bir algi yonetimi mi yapiyorlar diye dusunduruyor.

Kritik bir donemdeyiz bence ve uefanin caymamasi lazim.

Ben uefanin boyle bir talebi olduguna ve bunun icin yaptirim da bildirdigine inaniyorum.

Zira tupcunun uefaya cagirilmasi, hemen ardindan fenerin hakemleri bahane edip (halbuki yenmislerdi) cekiliriz hamlesi ve taraftarlarini tffnin ustune yurutmesi, bana bunlari dusunduruyor.

Ama tweeterda o kadar dedikoduya ragmen basinda cikmamasi bana yine bir baski ve pazarlik surecine girdiklerini dusunduruyor. Simdi de uefa yeniden degerlendirme yapmayacak, o is kapandi seklinde haberler yapilmasi, acaba yine bir algi yonetimi mi yapiyorlar diye dusunduruyor.

Kritik bir donemdeyiz bence ve uefanin caymamasi lazim.

Elbette saklayacaklar bu teklifi... Çıkıp " UEFA Feneri düşürmemizi istedi" derlermi. Aksine malum yargı yalanını atıp borsadan malı götürdüler...

Orada bile amaçları olası cezalar karşısında yerle bir olacak hisseleri yükseltmekti...

Hani yokuş yukarı çıkaağın zaman mümkün olduğu kadar yüksek vitesle girersin ya yokuşa, yokuşta nasılsa devir düşecek hesabı.

O misal işte... Ama ne yazıkki Türkiye genelinde hak hukuk adalet tarafsızlık vs gibi kavramlar sizlere ömür olduğundan istedikleri gibi at oynatıyorlar.

Hakimi tüpçüye , suçluyu da Azize benzettim. :oops:

Bhlmvm6CcAEdzbD.jpg

34cimbom34 ‏@34cimbom34 33 sn.

UEFA yetkilisinin Ekim ayında yaptığı açıklama : yargı kararını bekliyoruz cezalar onanırsa sarı-lacivertliler küme düşer.

34cimbom34 ‏@34cimbom34 10 sn.

"Eğer yargı şike kararı onanırsa UEFA yaptırımlar için düğmeye basacak"

Yargıtay'ın cezayı onaması kişisel yani Aziz Yıldırım ile alakalı; Fenerbahçe'nin biletini UEFA ve CAS çekti zaten,gerek yoktu ki yargıtay onamasına..Sportif yargı zaten hükmü verdi,tüzel kişilikleri mahkemeler yargılamaz.Burda algı yanılgısı var bence.Kişilerin ömür boyu men almaları için Yargıtay'ı bekledi UEFA, Fenerbahçe'ye ceza için olmazsa olmaz değil.

Başçalan'ın baş elemanı rok şike davası palavraymış diyor ama siz halen bunun da bulunduğu GS düşmanı hırsız m gökçek'in kanalını izlemeye devam edin.

Hersey yerel secimlerden sonra olur soyleyeyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

O gün neydi??? Uefa yeni kural geregi düsmesi mi gerekiyor O güne beklemek gerek yok

aslinda

27 Martta şike 'nin cezasının her ülkede aynı olmasını sağlayacak 11 maddelik eylem planı oylanacak ,

bizdeki gibi sahaya yansımadı garabeti yada 55. 58. maddeler gibi saçmalıklar tarihe karışacak !

Geri
Üst Alt