Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Çok gergin oynuyorlar,namus maçı,intikam maçı olarak görüyorlar,ondan kaybediyorlar.Azıcık sakin olup mantıklı düşünseler en kötü 1 puanı alacaklar.

Ama adamlar da haklı be,28 senedir şampiyon olamıyorsun,zar zor şampiyon olmuşsun,o da şikeyle çalınmış.Kimse o sezonu unutsunlar önlerine baksınlar demesin.Sizin 1 milyon dolarınız çalınıyor varsayalım,çalanı da biliyorsunuz.Önünüze mi bakarsınız yoksa parayı nasıl alırım onu mu düşünürsünüz?O kupa Ts'ye verilmedikçe Ts önüne bakamaz asla.

belki trabzon erkenden bi gol bulursa maçın seyri değişir.daha baskılı olurlar..derken 2 yi bulurlar falan.neden olmasın yani..olcan adın,yusuf erdoğan gibi iyi futbolcuları var.

belki trabzon erkenden bi gol bulursa maçın seyri değişir.daha baskılı olurlar..derken 2 yi bulurlar falan.neden olmasın yani..olcan adın,yusuf erdoğan gibi iyi futbolcuları var.

Ben kazanamazlar demedim ki zaten,geçen senelerdeki gibi namus maçı olarak görürlerse kaybederler dedim.Bu sene sakin olurlarsa,neden olmasın?Kazanabilirler tabi ki.

Ama bir işe yarar mı orası tartışılır.Haftaya puan kaybı garanti.

Ben kazanamazlar demedim ki zaten,geçen senelerdeki gibi namus maçı olarak görürlerse kaybederler dedim.Bu sene sakin olurlarsa,neden olmasın?Kazanabilirler tabi ki.

Ama bir işe yarar mı orası tartışılır.Haftaya puan kaybı garanti.

ah ah bizi bu deplasmanlar bitirdi ya,haftaya değişir inşallah deplasmandaki durum.

ah ah bizi bu deplasmanlar bitirdi ya,haftaya değişir inşallah deplasmandaki durum.

Bu hafta son şans,bu hafta da puan kaybı olursa (Beraberlik ya da mağlubiyet hiç önemi yok.) Kimse 1 puan kazandık,daha çok hafta 1kıqkwkkqqk,Fb kayberlrlrlrlr falan demesin,şampiyonluk gider.Oha artık,buraya kadar deplasmanda kazanamadıysan bundan sonra kazansan neye yarayacak,şurada kaldı 3-5 maç zaten.Her hafta daha bitişe çok var diye diye ligin sonu geliyor yavaş yavaş.

Tombalak konuşmuş;

-Yarın (Pazartesi) Trabzon ile maçınız var. Ne zaman barışacak taraflar?

tsn_haber_detay.asp

“Trabzonspor Başkanı beyanatları ile bunu körüklüyor. Fenerbahçe ile ilgili alınan kararlar UEFA’dan çıktı. bundan sonra Fenerbahçe’nin kupasının alınması geçti.

Ama siz bunu ters şekilde söyleyip de kendi taraftarınıza bu şekilde lanse ederseniz böyle olur. Bu bir spor, kararlar verilmiş, geçmiş bitmiş.”

Yani diyorki " Ya bi susun , ne güzel işi bağlıyoruz. Tam Feneri bu kadar şeye rağmen kurtaracağız. Birileri konuşuyor. Hem boşuna konuşuyorlar. Biz herşeyi bağladık."

En azından ben böyle anladım.

Tombalak konuşmuş;

-Yarın (Pazartesi) Trabzon ile maçınız var. Ne zaman barışacak taraflar?

tsn_haber_detay.asp

“Trabzonspor Başkanı beyanatları ile bunu körüklüyor. Fenerbahçe ile ilgili alınan kararlar UEFA’dan çıktı. bundan sonra Fenerbahçe’nin kupasının alınması geçti.

Ama siz bunu ters şekilde söyleyip de kendi taraftarınıza bu şekilde lanse ederseniz böyle olur. Bu bir spor, kararlar verilmiş, geçmiş bitmiş.”

Yani diyorki " Ya bi susun , ne güzel işi bağlıyoruz. Tam Feneri bu kadar şeye rağmen kurtaracağız. Birileri konuşuyor. Hem boşuna konuşuyorlar. Biz herşeyi bağladık."

En azından ben böyle anladım.

Ne yüzsüz,utanmaz adamlar bunlar.Olayı oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar.Asla unutturamazsınız o olayı.Verin adamların kupasını geçsin gitsin.Bakın yapmadık diyebildiniz mi,diyebiliyor musunuz?Siz de biliyorsunuz ne halt yediğinizi.

Adamlardan kupayı bile alamıyorlar.Baskanlarını hapse atamıyorlar.Böyle bir mevzu yok arkadaş.Lanet olsun böyle adalete.

Bizim kulübün sessizliğini daha önceden de yazmıştım 2 şeye bağlıyorum;

1- Seçim sonu bekleniyor. Seçim sonu bombalar patlayacak. O yüzden konuşmaya hiç gerek yok diye düşünüyorlar. Nasılsa herkes ettiğini bulacak.

2- En üst noktadan (hadi siz tahmin edin) tehdit geldi.

"Konuşursanız ve işi kaşırsanız sizi de uçurumun kenarına iteriz. Ayağınızı denk alın. Susun oturun yerinize. Feneri kurtaracağız sizde susacaksınız" şeklinde...

Bakalım seçim sonunu bekleyelim.

burada şikeci şerefsizlerden en çok nefret edenlerden birisiymdir ancak burdaki renkdaşlarımın kafasına da hayranım düşürülmeyeceği konusunda bir sürü açıklama gelirken neye dayanarak iddialı iddialı konuşursunuz anlamadım gitti ...

burada şikeci şerefsizlerden en çok nefret edenlerden birisiymdir ancak burdaki renkdaşlarımın kafasına da hayranım düşürülmeyeceği konusunda bir sürü açıklama gelirken neye dayanarak iddialı iddialı konuşursunuz anlamadım gitti ...

aslında su anki surec gecen seneki 2 yıl men surecindeki surecle birebir aynı.ozamanda basında uefa konuyu kapattıgı konsuuluyodu artık ceza verilmeyecegi soyleniyodu bunu soyleyende hep aynı yayın organları sporx ntvspor gibi fenere yakın medya organlarıydı.oyleki yıldırım demioren bile bu surecin bittigini kluplerin ceza almadıgını soylemişti.ceza vermeyecek kurum neden 27 martta gecmişe yonelik sike suclarında yerel liglerde dusurme yetkisi istesin ki.

dün sanırım UEFA'dan birisi konuşmuş, hem de gayet net konuşmuş şike hakkında. 27 Mart'ta eklenecek olan karardan sonra şemsiye açılır gibi geliyor bana. sonuçta UEFA itibarını bu şikeciler yüzünden zedelemez bence

Bu iş mayisin sonunda çözülür dusmesse takip eden bir iki ay daha da düşmezse kapanir üstü bakalim neyle ortecekler bu pisligi

Şu bir sürü açıklamaları paylaşır mısın? Kaynak neymiş bir görelim ,

Abiler bazı şaçmalıklar var.Mesela uefa neden yargıtayı bekledi bilmiyorum.Tff 58.maddeyi değiştirdi uefa itiraz etmedi.Cas cezayı onadı kendisi onadı yine şike hakkında ceza vermedi.JUVE olayını italya federasyonu 2 ayda karara bağladı.YUNAN ekibini 2011 yazında 4.LİGE gönder baskısını yapan uefa.AYNI YAZ FB OLAYI oldu VE 3.SENE BİTİYOR BİZ HALA DÜŞER Mİ DÜŞMEZ Mİ DİYORUZ.27 mart kongresinde olay şikede aynı ceza tamam. Geçen senede londra da geriye dönük YAPTIRIM KARARI aldılar tamam.BU YAZDA DÜŞÜRMEZSE olay bence biter.Arkadaş kaç tane federasyon var biri çıkıp bu türkiyedeki olay ne oldu demiyor.

boş yorum kusra bakma ..yalan haberlere inanıp da gelip burda yorum yapma.bi dahaki sefere nazik olmam.UEFA Disiplin K.Başkanı: "Yerel federasyonlara karışabiliriz" | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu forumdaki haberlere bak kardeşim.

şerefiz medyanın yaptığı haberlere inanıp gelip burda yorum yapıyosan senin kafan antudakilerle aynı.

senin gibi yorum yapanlara bi tarafımızla gülmekten bıkkınlık geldi.

Geri
Üst Alt