Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Şu Hacıosman mevzusunu bir açsanıza bilenler ? Bu adam Akp ile yakın ilişkide, Akp fb ile yakın...fb'yi düşürmeyen siyaset vb...

[attachment=8466:baskan_haciosmanoglu_ak_parti_mitinginde_h54241.jpg]

Konuyu deşme ,bu ara biraz rahat dur denildi ve olayın üstüne gitmiyor.Seçildiğinden beri resmi bir tek başvurusu bile olmadı.

"Trabzonspor Yönetim Kurulu'na Son Uyarımızdır" başlıklı açıklama şöyle:

"BordoMavi.Net Yönetim Kurulu olarak 28.08.2013 tarihli açıklamamızda CAS kararı sonrası yapılması gerekenleri Trabzonspor camiasına ve kamuoyuna duyurmuştuk.

İlgili duyuruda Trabzonspor başkan ve yönetimine düşen sorumlulukları ve görevleri de belirtip gereğinin yapılmasını, gereği yapılmadığı takdirde başkan ve yöneticiler hakkında yasal haklarımızı da sonuna kadar kullanacağımızı beyan etmiştik.

Gelinen noktada görüyoruz ki Trabzonspor başkan ve yöneticileri namus davası olarak gördükleri mücadeleyi bizlerle aynı kaygılarla ve önceliklerle takip etmemektedirler. CAS kararı sonrası Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yaptığı ‘Hiçbir merciye resmi başvuru yapmayacağız, onlar gerekli işlemleri yapıp kupamızı teslim edeceklerdir’ açıklaması seçimden önce ve seçildikten sonra verdiği beyanlarla taban tabana zıttır.

Ekli dosyalar

• baskan_haciosmanoglu_ak_parti_mitinginde_h54241.webp
    baskan_haciosmanoglu_ak_parti_mitinginde_h54241.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 145

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-9_16-33-35.webp
    upload_2014-3-9_16-33-35.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 204
Bu adam sıkıntı o zaman... Bir ayağı siyasette olan adam adalet yolunda değil çıkar yolunda savaşır...

Bence TFF direnecektir sezon sonuna kadar. Feneri sampiyon yapip düsürmek icin.

Şu Hacıosman mevzusunu bir açsanıza bilenler ? Bu adam Akp ile yakın ilişkide, Akp fb ile yakın...fb'yi düşürmeyen siyaset vb...

Siyaset Hacıosman'ı kullanarak Trabzonspor'un bu süreçte yasal haklarını kullanmalarını, resmi başvuruda bulunmalarını engelledi, zaten yukarıda paylaşılan haberde kendisi söylemiş.Bu adam sürekli çıkıp açıklama yaparak taraftarın gazını alıyor sadece, avukatlarda tam yetkili değiliz falan demişti zaten.

tff ne kadar direnirse dirensin süper ligde sadece 1 aylık ömürleri kaldı, şu an sadece maçlara anlam katabilmek adına oynuyorlar, tabi farkındalarmı bilmiyorum

Bana kalırsa bu sene lig her türlü biter. İyimserliğin dibine vurursam yeni sezonda Fener'i alt liglerin birinde göreceğimizi düşünüyorum ama mantık çerçevesinde olayı yorumlarsam da bu süreç daha uzar diyorum .İçte ve dışta dengeler değişirse süreç oldukça hızlanır bir sabah ansızın müjdeyi alırız ama aksi takdirde öyle 27 martı ya da nisanı bekleyerek hayal kırıklığı yaşayacağımızı düşünüyorum. Şimdi yine sinir oldum, o kupa da inşallah ortada kalır.

Ekli dosyayı görüntüle 12329

Şikeden aldılar. Süreci etkilemeye çalışan Fanatik Ts avukatlarının ya da Ersin gibi amigoların dediklerinden ziyade tarafsız birilerini dikkate almak lazım ama o da yok işte.

https://www.tas-cas.org/d2wfiles/do...elease20decision20final20_English_2028.08.pdf

evet şikeden aldılar ama 2007den beri şike yapmadık yalanını söyledikleri için aldılar cezayı.trabzonlu avukatlar doğruyu söylüyo yani.

uefanın fifanın daha önce sezon ortasında verdiği cezalara bakıyım bi geçmişte.

bu sene düşürmezler ki inşallah ben yanılırım ama ben düşürüleceğine hala inanamıyorum bu kadar zaman geçmiş hala düşürmüyorlar bunda da en büyük etken tff-t.erdoğan-şenezerzik-alikoç olarak bakıyorum . Tff desen milli takımın ceza almasını dahi göze almış bir federasyon şu halde dahi adamlar fener düşürülme tehlikesine karşi komedi bir lig oynanıyor fenerin her dedigini yerine getiren tff degil fff var .

Twitter sayfasini actim. Ulan her yerde bu ULTRACI Ersinin yazilari var. Bu adamin azmine hayranim :D Her gün her gün o kadar sey yaziyor.

UEFA yaptirimi uygulayin derse TFF oyalar diye düşündüm

Onlar zaten oyalama pesinde bu sene feneri bi sekilde sampiyon yapip seneye sampiyonlar liginde oynatma derdindeler sonra cikip soyle savunma yapacaklar "fenerbahce bu sene legal sekilde sampiyon olmustur ve hukuka gore sampiyonlar ligine katilmalari lazim ama kalan 1 sene men cezamiz yuzunden bu senede katilamiyor olabiliriz ama sampiyon olduk simdi kalkip bize hangi hakla ceza verecekler nerde gorulmus sampiyon olan takimin bolgesel amator lige gonderilmesi? Bunlar hukuka aykiri seyler egerki sampiyon olamasaydik belki bu hak dogardi onlar icin ozaman neden sampiyonlugumuzu beklediler eger sampiyonsak bu ligde devam ederiz gerekirse olayi yine casa tasiriz ama busefer hizli yargilama da olmayacak uzaticaz da uzaticaz ha cas sureci bitene kadar tekrar sampiyon olursak isler yine karisir busefer sampiyonlar liginede katilma hakkimiz dogacak uefa bence bi daha dusunsun kendisinin altindan kalkamayacagi seylere bulasmasin" diye zirvalayip dururlar insanlarin aklini yine bullandirip busefer uefanin topluca men ettirmesini saglayacaklar.

Resmi Ersin Gökalioğlu Başlığına hoşgeldiniz!!!

Slogan: ULTRA GARANTİ

:D

Geri
Üst Alt