Serkan Çalışkan
Sarı Üye
- 16 Ocak 2013
- 910
- 0
- 266
Yaz dönemi transfer nöbetinde de totem yapıcam. Forvet alınana kadar her mesaja like atıcam. Hayırlısı bakalım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs taraftarları genel olarak,Fbliler kadar fanatik değil.Yani biz öyle olay falan çıkarmayız.Fbliler aşırı fanatik,her şeyi yapar onlar.Ülkeyi falan düşman yapmazsın yani.
Alemin gordugu en psikopat taraftar Galatasaray taraftarlariydi bir zamanlar. Ama oyle takimi basarisiz olunca hincini baska seylerden cikaran bir profil olmadik hicbir zaman. Daha cok gittigimiz deplasmanlarda veya iceriye gelen deplasman takim taraftarlarina bildigin cehennemi yasatirdik, hirpalardik vs. Fener taraftari baska bir profil. basarisizligi hazmedemeyip gider kendi stadini yakar, polis arabalarini devirir, benzinlik havaya ucurur vs. Bu bildigin delilik.
Bu işin en basit yanı zaten fbliler bölünmüş durumda artık aziz defol demeye başladılar. Fbnin küme düşmesi ekonomiye zarar verecek deniyor peki topyekün yasaklama ne kadar zarar verecek ?
sponsorlar, reklam gelirleri anlaşmalar bi fbye mi var ?
daha yeni milli takım aday kadrosu açıklandı.
Ayrıca taraftara olayları 1-2 günü geçmez.
Lafa bak " Normalde UEFA iç işlerimize karışmaz" mış...
Len manyak şike yapıyonuz la... Kalkıp sana " Neden önliberoda Selçuk'u oynatırıyorsun" diye mi soruyor. Angut...
Juve gözümde valla daha değerli bir hale geldi... Saygı duyuyorum. Onlardan böyle mallıklar görmedim.
Ha diyeceksiniz ki; " Bunları yazanlar taraftar"
Sanki antu da yazılanların Fener yönetiminin ve yalakalarının söylemlerinden farkı var da...
1 ay sürer taraftar olayları,faturası da çok ağır olur.
Lafa bak " Normalde UEFA iç işlerimize karışmaz" mış...
Len manyak şike yapıyonuz la... Kalkıp sana " Neden önliberoda Selçuk'u oynatırıyorsun" diye mi soruyor. Angut...
Juve gözümde valla daha değerli bir hale geldi... Saygı duyuyorum. Onlardan böyle mallıklar görmedim.
Ha diyeceksiniz ki; " Bunları yazanlar taraftar"
Sanki antu da yazılanların Fener yönetiminin ve yalakalarının söylemlerinden farkı var da...
Hiç bişey olmaz aziz parasını topladı zaten tahvillerle hapse girmez başkanlıktan düşer keyfine bakar.