Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

sporx yine müjdelere başlamış gençlik:DD:DD:DD:DD:DD

Şaban'a bak sen hele! Emre'ni de al git süt oğlanlar!

Yahu bunlar kadar malını bırak Türkiye evren görmemiştir.. Avrupadan men yemeden önce de bu hesaplar hep kapanmıştı Castan geri dönecekti ne oldu UEFA kanırta kanırta onların kapanan yerlerini açtı.. Merak etmeyin bunlar yandaş medya oyunları saf herifler Uefayı mı etki altına alacaklarını sanıyor anlamadım gitti..:D

Şike Davası'nda flaş gelişme

Yargıçlar ve Savcılar Birliği'nin (YARSAV), twitter hesabından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fenerbahçe/şike dosyasını yeniden incelemeye aldığı duyuruldu.

YARSAV'ın Twitter hesabından şu açıklama yapıldı:

"Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe/şike dosyasını yeniden incelemeye aldı.

Yasa gereği dosyanın infaz için İstanbul'a gönderilmesi gerekirken, sanıklarca yapılan inceleme istemi dikkate alındı.

Bu inceleme sonucunda Ceza Genel Kuruluna yapılacak itiraz üzerine Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin kararı değişebilir.

Başsavcılığın bu incelemeyi tamamlaması için yasal bir süre sınırı bulunmamaktadır."

aziz daha sittin sene hapse girmez

Şike Davası'nda flaş gelişme

Yargıçlar ve Savcılar Birliği'nin (YARSAV), twitter hesabından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fenerbahçe/şike dosyasını yeniden incelemeye aldığı duyuruldu.

YARSAV'ın Twitter hesabından şu açıklama yapıldı:

"Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe/şike dosyasını yeniden incelemeye aldı.

Yasa gereği dosyanın infaz için İstanbul'a gönderilmesi gerekirken, sanıklarca yapılan inceleme istemi dikkate alındı.

Bu inceleme sonucunda Ceza Genel Kuruluna yapılacak itiraz üzerine Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin kararı değişebilir.

Başsavcılığın bu incelemeyi tamamlaması için yasal bir süre sınırı bulunmamaktadır."

aziz daha sittin sene hapse girmez

haber yalan

Yeniden inceledik bi baktık ki ana fener meğersem suçsuzmuş.!!

Bu ülkede artık her şeyden midem bulanıyor, imkanım olsa bi saniye durmam gider almanyada yaşarım..

Nontvspor nasıl da hemen alt yazı geçiyor

fener etoo ile ilgileniyor haberleri çıktığına göre şemsiye baya büyük olacak, UEFA fbnin üzerinden tır gibi geçecek.

Ya normal azize verilen cezayı görüşecekler

Dedik ya hapse girmeyecek diye bunun uefa ile küme düşme ile bir alakası yok

aziz uefadan meni yesinde ne pok yerse yesin.hapis sorun değil.bu oyunlar uçuruma sürükler feneri.

twitter hesabından gaza gelecek kadar düştülerse başka bişey söylenmez.

Hocam işin içinde AKP olmasa şemsiyenin açılacağından %100 emin olurdum... Tayyip'in oy için kendi çıkarı için yapmayacağı şey yoktur .. Son bir çırpınışla bunları puan silme ile kurtarır diye korkuyorum..

Aziz'i secimler bitenene kadar dışarda tutmayı hedefliyorlar. Sonra bye bye olur diye tahmin ediyorum.

U dönüş olursa kararda hukuk mukuk kalmadığı türkiyede kanıtlanmış olacak.

Hocam işin içinde AKP olmasa şemsiyenin açılacağından %100 emin olurdum... Tayyip'in oy için kendi çıkarı için yapmayacağı şey yoktur .. Son bir çırpınışla bunları puan silme ile kurtarır diye korkuyorum..

yargıtayı falan boşver de,tayyip kendi kıcını kurtarmaya baksın.süreci uzatmaya çalışıyolar,ama bu sefer yemezler.

bu site sporxin ..bu haberi buraya taşımana kızardım.kızmıyorum.müjdeler geldiğine göre cezalar yolda demek.haberde o kadar saçma ki kardeşim.hala kişilerle feneri ayıran beyinsiz bi medya..o ''tavsiye ''dedikleri komik şey çoktan geldi.saklamaya devam etsinler.

tff fenere hala ceza vermemiş ve uefa bi yaptırım talep etmeyecek ha çok beklersiniz.

eee 27 mart a az kaldı şimdiden havaya sokuyorlar :)

Geri
Üst Alt