Tayfur Akdan
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2013
- 1.524
- 4
- 728
Banada ceza almayacaklar gibi geliyo yavaş yavaş
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konferansın soru cevap bölümünde konuşan Marquez, "Türk yargısı, şike dosyasıyla ilgili yeniden yargılama yapılmasına karar verirse siz de Fenerbahçe'ye verilen iki yıllık cezayı yeniden değerlendirir misiniz?" sorusu üzerine Tahkim Kurulu Başkanı, "Varsayımlar üzerinden harekete etmiyoruz. Yaşananlar, UEFA'nın kararını etkilemez. Bu bizim inancımız ve benim görüşüm, yüksek mahkeme kararını vermiştir, bizler de cezai kısmın verdik. Dosya kapandı ve böyle bir konu artık gündemimizde yok" ifadeleirni kullandı.
Konuyu kapattık dediği kısım bu yani . Gaza gelmeyin daha dün bu şikenin Almanya'da haber olduğunu okumuştum. Raad olun.
dosya kapandı derken uefada tekrar yargılama olamaz demek istiyor gibi geldi bana. belki türkçeye çevirmede muhabir yanlış kelime kullanmış olabilir. aksi durumda olabilir ama zaten şurada 1-2 ay içinde herşey belli olacak. mayıs sonuna kadar birşey oldu oldu olmadı bu iş kapanmış demektir. az daha sabır
Bekleyin görün neler olacağını...
dosya kapandı derken uefada tekrar yargılama olamaz demek istiyor gibi geldi bana. belki türkçeye çevirmede muhabir yanlış kelime kullanmış olabilir. aksi durumda olabilir ama zaten şurada 1-2 ay içinde herşey belli olacak. mayıs sonuna kadar birşey oldu oldu olmadı bu iş kapanmış demektir. az daha sabır

dusurdunuzmu feneri ha gayret olacak :trollfacce.gif:
UEFA bunları 2013 yılının sıcak bir haziran günü disiplin kuruluna sevkettiğinde de kimse beklemiyordu, konu kapandı deniliyordu yine aynısı olacak. Bana resmi kaynak verirseniz öyle inanırım, bizim basından birileri çıkıp her gün her gün bu konu kapandı dedikçe daha çok inanıyorum ceza alacaklarına.
SporMax @Spor_Max 21 dk.
UEFA Dürüstlük Birimi Koordinatörü Emilio Garcia Silvero: Yerel federasyonların aldığı kararlara karışmayız. Irkçılık doping ve şike dışında
Karışmayız demişler aslında basınımız doğru söylemiş ama eksik söylemiş![]()
Parali asker olmayan, eskiden kemal belgin ile iyi bir spor programi sunan eyüp karakus´da kadir has üni´deydi.
Bakin o ne yazmis:
Eyüp Karakuş @eyupkarakus 2 sa.
Uefa Dis.Kur.Bşk ve Temyiz Kur.Bşk Kadir Has Ünv'deydi.Abiler, TFF'nin durumunun, Kazakstn'da bu ay yapılacak kongrede belli olacğnı söyldi.
Abiler açık konuşmaktan kaçınsalar da "UEFA'nın yerel federasyonlara müdahale hakkı vardır" ifadesini kullanark, "Saz/davul/zurna" dediler![]()
Bu arada FB'li bir hukukçunun sorusu "ÖYM'ler kaldırıldı.Yeniden yargılamayla deliller geçersiz sayılırsa,tavrınız ne olur?"
Cevap "Bizi ilgilendirmez.Biz yargılamayı yaptık.UEFA kararı değişmez"
Yani 27 mart´da bitecek bu is.![]()
Göz göre göre hırsızlık yapıldı ve kimse o kupayı alıp Trabzon'a veremiyor.Çok yazık oldu Trabzonspor'a.O sene resmi olarak şampiyon olsalardı bence halen o güçte kalırlardı.Dağıldılar ama.
trabzon önceden kadrosu nasıl olursa olsun ısırgan oynardı,feneri zorlardı hep.pazartesi hiçbirimiz galibiyet bekleyemiyoruz ne yazıkki...