- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
UEFA tahkim kurulu diye birşey olmadığını biliyor muydunuz?
atilla dilavere anlat derdini twitterdan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UEFA tahkim kurulu diye birşey olmadığını biliyor muydunuz?
Allah tan raki balik yazmislar.yoksa nerden bilecektik raki balik keyfi yaptiklarini..
gazetelere yaptigi aciklamanin aynisini tv lere yapmis demek..yalniz fener kümeye düsse bile iho o koltukta oturamaz artik..süreci yavaslatmak icin elinden geleni yapti..bunu trabzonsporlular unutmaz..
Allah tan raki balik yazmislar.yoksa nerden bilecektik raki balik keyfi yaptiklarini..
marca manşetten verirdi abi
tesekkurler![]()
delirtiler bizi artik bu lanet olasi sike süreci ile..Allah bu isi yavaslatanlarin,sulandiranlarin hepsinin belasini versin,hemde en tez zamanda..
ben mayısta bu köpeklerin sevinçlerini görmek istemiyorum.27 marttan sonra ne gerekiyosa yapılsın.bunlar da sokağa mı atıyo kendini,intihar mı ediyo....beni ilgilendirmez.
yok şampiyonluğa oynuyolarmışta uefa sene sonunu beklermiş..nereye bekliyo ya?bunların ayrıcalığı ne?bassınlar -30u ,sene sonu da kümeye yollasınlar.
raki
balik
fasli hatun
sigara
güzel müzik
bundan güzeli var mi?
sabrimiz tasti artik..maalesef elden birsey gelmiyor..yalniz almanlarin gazetesinde yapilan haberden sonra tekrardan ümitlendim..almanlar bosuna haber yapmaz..avrupa da bayagi bir yanki yapmistir diye düsünüyorum..uefa bu isten siyiramaz..o düsürülen takimlar aptal degil..hepsine tazminat hakki dogar..
Fifa girerse top değişir türk furbolu diye bişey kalmaz
Ne olacaksa olsun artik...
bu forumda boyle kesh alkolik mangalci rakici nargileci bolmu yokmu yaaa