Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Olay kapandi bitti sadece biz konusuyoruz artik bu konuyu.Yillar sonrada konusulacak soyle oldu boyle oldu diye ama o kadar yani.2011 yilinda basladi surec geldik 2014 e,yapi kredi bankasi iyi sponsorluk yapmis iste platiniye

Hadi dediğin gibi sponsorluk ile ayarlamışlar uefayı. Hadi fifayıda ayarladılar diyelim.

Cas ve hata AIHM nasıl ayarlayacaklar peki? Burda sadece calınan kupa yok. Million dollarlar gasp edildi ve bunu hem uefa hem'de cas onayladı.

Bu konu böyle kalması çok zor. Juve bilmem ne takımlar salakdı bi fener akılı yani.

UEFA sadece kişileri ömür boyu men edip Fenerbahçe'ye ceza verdirmeden dosyayı kapatırsa, kendi kurallarına, açıklamalarına ve daha yeni düzenlenmiş 11 maddelik eylem planına ihanet etmiş ve kendileriyle çelişmiş olurlar.

kişilere verilecek cezayi beklemek lazim. Uefa Azizi men ettikten sonra fb'yi düşürme konusunda tff'yi talimat vermeli. Vermezse konuyu kapatti demektir. FIFA bu durumda ne yapar bilmiyorum.

UEFA kişilere cezayı vermeden, Fenerbahçe hakkında resmi tebligat göndermez.Aziz'in de içeri girmesi lazım artık.

UEFA sadece kişileri ömür boyu men edip Fenerbahçe'ye ceza verdirmeden dosyayı kapatırsa, kendi kurallarına, açıklamalarına ve daha yeni düzenlenmiş 11 maddelik eylem planına ihanet etmiş ve kendileriyle çelişmiş olurlar.

Zaten yanlış anlışılma var burda. Uefa fener dosyasını kapatık derken kendi turnufaları için yaptığını düşünüyorum.

Ülke içindeki cezayı zaten uefa vermiyor direk. Yani kendi soruşturma disiplin merkezine gitmeyecek.

Ama onun yerine 11 maddelik eylem planını hayata gecirecek 1 mayıs itibaren ki orda uefaya hadi buyrun diyecek.

Burda tff uygulaması gerekir cezaları sonucta kabul etti ve uefaya bağlı bir federasyon.

Ama fener kümeye düşermi bilmiyorum. Eylem maddesinde puan cezası yada küme düşme ile sadece tamamlanmış.

O maddelerin alt maddeleri varmı bilmiyoruz . Yani ne zaman puan veya küme düşürme uygun görürür? Bunu daha detaylı maddelerde tanımlanması gerekirdi bence.

Açık söylemek gerekirse düşmeleri çok zor. Rıdvan direk basbakanla görüşüyor. Düşeceği yönünde bir şey olsaydı kokusu çıkardı. Ridvanin hareketlerinden durusundan hiçbir şey olmayacak izlenimi oluşturdu. Umarım yanilirim.

Açık söylemek gerekirse düşmeleri çok zor. Rıdvan direk basbakanla görüşüyor. Düşeceği yönünde bir şey olsaydı kokusu çıkardı. Ridvanin hareketlerinden durusundan hiçbir şey olmayacak izlenimi oluşturdu. Umarım yanilirim.

bende aksine cok gergin oldugunu dusunuyorum okadar tauftı ki nereye saldıracagını sasırdı:)

UEFA kişilere cezayı vermeden, Fenerbahçe hakkında resmi tebligat göndermez.Aziz'in de içeri girmesi lazım artık.

daha halen neden dışardaki zaten adam hırısız olarak tescillendi anıtkabir senin ankara benim geziyo,,, bide hani bunlar 30 marttan sonra ligden çekiliyordu ne oldu ağladılar ağladılar gençler maçında 2 haksız penaltıyı aldılar ne beleşci takım bu şikebahçe yüzüne tükürsen yağmur sanacaklar

bu arada trabzon boş durmuyor herkes kapatsa bu davayı trabzon kapatmıyacaktır elinde bukadar şike tescili karar varken o kupayı alamazsalar yazıklar olsun trabzonada

jF28gdD.jpg

Bir Türk gazeteci geçenlerde Platini'ye sordu bu soruyu Uefa basın toplantısında. Platini'de artık sıkılmış bu konudan sert bir üslupla bana bıraksalar feneri PTT 1.Lige değil "2.Lige" (burasını Türkçe söyledi fotoğrafta görülüyor) düşürürüm dedi.

Valla ben birtek şu Ersin Ultragarantiye güveniyorum Twitterde olan varya. Çok emin konuşuyor. Eğer bu itler küme düşerse bu adamın elini ayağını yalarım.

Geri
Üst Alt