Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

tamam haklısın ama burası turkıye uefa dahi artık bezmıstır ne rezil ulke diye üç senedir her turlu entrikayı döndüren bir ülkeyiz olaya siyasetde sponsorda torpilde karşılıklı anlaşmalarda herşey getirmeye çaliştik inşallah ceza alırlar ama üç senedir veremeyen uefa bana kalırsa veremiyecek.

Uefa'nın elinde daha güçlü yetkiler var artık. Kazakistan'da imzalanan maddeleri biliyorsunuz?

Uefa'nın elinde daha güçlü yetkiler var artık. Kazakistan'da imzalanan maddeleri biliyorsunuz?

adamlar kendilerini aştı bizi uefaya şikayet ediyorlarmış faks yağmuru başlatmışlar galatasaray avrupaya gidemzse türk futbolu biter haberleri yok sayemizde gidiyolardı bizim topladığımız puanlar sayesinde şimdi bizim avrupadan men olmamız için çalışıyolar yediği kapa pislemek bu olsa gerek

adamlar kendilerini aştı bizi uefaya şikayet ediyorlarmış faks yağmuru başlatmışlar galatasaray avrupaya gidemzse türk futbolu biter haberleri yok sayemizde gidiyolardı bizim topladığımız puanlar sayesinde şimdi bizim avrupadan men olmamız için çalışıyolar yediği kapa pislemek bu olsa gerek

Adamlar cidden mental olarak sorunlu ya :D Yalnız o kadar berbat bi' ülkede yaşıyoruz ki, para için yapılamayacak hiçbir şey yok.

Adamlar cidden mental olarak sorunlu ya :D Yalnız o kadar berbat bi' ülkede yaşıyoruz ki, para için yapılamayacak hiçbir şey yok.

sen şike yap küme düşme yüzsüz yüzsüz hala süper ligde oyna bide kalk avrupaya gitmeni sağalayan takımı uefaya şikayet et bu feneriin aklı az çeken internet gibi bir geliyo bir gidiyo yarın akıllarına gelir biz ne p...k yedikde cimbomu şikayet ettik diye dövünürler

biz dün bunlardan bir kupa almıştık demiii,,,he şimdi anladım kuyruk acılarını çok acımış demekki oyyyyyyyy yazık yaaaaaaaa:)

Fifa ya fax kampanyasi düzenleyelim

Ueda degil FIFA ta !!!

* LG G2 Tapatalk *

hacıosmanoğlu kupayı getirir trabzona. başvurmadığı yer kalmadı adamın tek işi kupayı almak şuanki takım umrunda filan değil :D

atilla dilaver yazmıştı kamuoyunda duyulmayan birçok yere başvuru yapıldı diye :D

Avukatlara başvurmaları için yetki bile vermiyormuş ya ne başvurması zaten son tepkiler de artık uyanan taraftardan gelmişti. O adam orada olduğu müddetçe kupayı göremeyecekler ULTRA GARANTİ.

aziz geri döndü mü türkiye? bunu bilen varmi yoksa rusyada mi kaldi?

tamam haklısın ama burası turkıye uefa dahi artık bezmıstır ne rezil ulke diye üç senedir her turlu entrikayı döndüren bir ülkeyiz olaya siyasetde sponsorda torpilde karşılıklı anlaşmalarda herşey getirmeye çaliştik inşallah ceza alırlar ama üç senedir veremeyen uefa bana kalırsa veremiyecek.

Yazinin ilk bolumunu okudum tirstim bir an,ben Uefa'nin yerinde olsam butun ulkenin lisansini iptal ederdim.

Her turlu pislik var ne ugrasacam diye.

Geri
Üst Alt