Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.883
- 7.382
- 1.743
Gelisme var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanı uzatmak içindi o sponsorluk
tamam haklısın ama burası turkıye uefa dahi artık bezmıstır ne rezil ulke diye üç senedir her turlu entrikayı döndüren bir ülkeyiz olaya siyasetde sponsorda torpilde karşılıklı anlaşmalarda herşey getirmeye çaliştik inşallah ceza alırlar ama üç senedir veremeyen uefa bana kalırsa veremiyecek.
Uefa'nın elinde daha güçlü yetkiler var artık. Kazakistan'da imzalanan maddeleri biliyorsunuz?
adamlar kendilerini aştı bizi uefaya şikayet ediyorlarmış faks yağmuru başlatmışlar galatasaray avrupaya gidemzse türk futbolu biter haberleri yok sayemizde gidiyolardı bizim topladığımız puanlar sayesinde şimdi bizim avrupadan men olmamız için çalışıyolar yediği kapa pislemek bu olsa gerek
Adamlar cidden mental olarak sorunlu yaYalnız o kadar berbat bi' ülkede yaşıyoruz ki, para için yapılamayacak hiçbir şey yok.
biz dün bunlardan bir kupa almıştık demiii,,,he şimdi anladım kuyruk acılarını çok acımış demekki oyyyyyyyy yazık yaaaaaaaa![]()
Ne yazığı beter olsunlar
yazık derken mecazi anlamda yazık dedim renktaş yoksa çok güzel koydukk
Fifa ya fax kampanyasi düzenleyelim
Ueda degil FIFA ta !!!
* LG G2 Tapatalk *
Biz değil de böyle devam ederse dava kendisi oraya gidecek. O zaman hem Uefa hem TR...![]()
hacıosmanoğlu kupayı getirir trabzona.başvurmadığı yer kalmadıadamın tek işi kupayı almak şuanki takım umrunda filan değil![]()

Sen de bunu yedin![]()
atilla dilaver yazmıştı kamuoyunda duyulmayan birçok yere başvuru yapıldı diye![]()
tamam haklısın ama burası turkıye uefa dahi artık bezmıstır ne rezil ulke diye üç senedir her turlu entrikayı döndüren bir ülkeyiz olaya siyasetde sponsorda torpilde karşılıklı anlaşmalarda herşey getirmeye çaliştik inşallah ceza alırlar ama üç senedir veremeyen uefa bana kalırsa veremiyecek.