- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamların yaptıgın herşey yanına kar kaldı bu kadar belge var kanıtlandı ama adamlar bir şekilde yolunu buldu ceza almadi bizde hala yok bu hafta yok haftaya yo seneye yok ertesi sene hala bekliyoruz bu adamlarda olaya siyaseti kariştirip işi baglıyorlar biz neden boyleyiz anlamadım adamlar federasyonu bagladi tıkır tıkır gitti adamlar babakanı bakanları bağladi tıkır tıkır işlerdi bizde o olcak bu olca once sampiyonluk gitti şimdi ş.ligi şanşımız gidiyo birde fenerin düşecegini iki senedir bekliyoruz bugun yarın diye
adamlarınyaptıgınherşeyyanınakarkaldıbukadarbelgevarkanıtlandıamaadamlarbirşekildeyolunubulducezaalmadibizdehalayokbuhaftayokhaftayayoseneyeyokertesisenehalabekliyoruzbuadamlardaolayasiyasetikariştiripişibaglıyorlarbiznedenboyleyizanlamadımadamlarfederasyonubagladitıkırtıkırgittiadamlarbaşbakanıbakanlarıbağladitıkırtıkırişlerdibizdeoolcakbuolcakoncesampiyonlukgittişimdiş.ligişanşımızgidiyobirdefenerindüşeceginiikisenedirbekliyoruzbugunyarındiye
Bir nefes alaydın delikanlı
olayın içerigine bakmayıp olayın başka boyutuna bakmak . Kasttettigim ne cevaba bak sacma
Olayın içeriğine bakabilmek için önce sağlıklı bir şekilde okuyabilmek gerekiyor. Yazdığınız mesajda hiçbir noktalama işareti kullanmamanızdan dolayı hem okumakta hem de idrak etmekte zorluk çekilir. Yazarken koşma eylemi gerçekleştirdiğiniz yetmiyormuş gibi bir de bunu savunmanız beyhude çırpınışlardan başka bir şey değildir. En azından bu mesajınızda noktalama işaretlerinden birini kullanmanız bile güzel bir gelişmedir.
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 35 dk.Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 35 dk.
Az önce emin olduğum Müjdeli haberi aldım dostlarım. Sakalları kesebilirsinizBen şimdi kesmeye gidiyorum. ULTRA GARANTİ
ben bu süreçte ersin beyi hep takip ettim ve yanılmayacağını düşünüyorum
İnşaallah abi hadi bakalım.