Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

ne çektin be şikebahçe eninde sonunda hak ettiğin cezayı alacaksın

Kendi evinde son 5 yılda kutlanan şampiyonluğun birini de sen kutla tabi ki:D:D:D:D

Uefa TFF'ye diyor ki: Artik Cezalari verin ama TFF israrla vermek istemiyor. UEFA napsin,bu is TFF'e bagli,maalesef.

Uefa artik birsey yapmali,ama imkansiz gibi.

işte orda ipler kopacak çünki tff nin ceza vermediği şikeciler pişkin pişkin uefaya tazminat davası açmaya hazırlanıyor peki uefa buna göz yumarmı??hiç sanmıyorum uefanın şemsiyesi açılcak az kaldı

fragman dönmeye başladı asıl film mayısta

ŞİKE ŞİKE KÜMEYE vizyonda:)

Her şey tamam da bunların şampiyonluğu ilan ettiği günün ertesi neden hisseleri düştü ? Bizim hisseler artarken bu şikecilerin ki düştü. Bunun sebebini bilen var mı ?

ha unutmadan kupayı karanlıkta alın biz aldık çok zevkliydi tecrübeyle sabittir:troll::troll::troll:

Ayrıca ersun şampiyonluk yemeğine katılmadı azizle büyük kavga etmişler şansal açıkladı. zaten ersun da kararı yönetim verir gibi bir şeyler geveledi. bunlarda bir pislik dönüyor ama hadi bakalım belki beklediğimizden daha erken düşerler

INSALLAH.

Her şey tamam da bunların şampiyonluğu ilan ettiği günün ertesi neden hisseleri düştü ? Bizim hisseler artarken bu şikecilerin ki düştü. Bunun sebebini bilen var mı ?

herşey çok iyi çok güzel abi.yanlışlıkla düşmüştür.ya da biz hayal görmüşüzdür.

Ayrıca ersun şampiyonluk yemeğine katılmadı azizle büyük kavga etmişler şansal açıkladı. zaten ersun da kararı yönetim verir gibi bir şeyler geveledi. bunlarda bir pislik dönüyor ama hadi bakalım belki beklediğimizden daha erken düşerler

herşey çok iyi çok güzel abi.olur mu öyle şey,yalandır.

Arkadaslar benim anlamadığım bi konu var. Madem Uefa baskı yapıyo deniliyo, neden hiç bi yerde Uefanin baskı yaptığıla ilgili haber çıkmıyo?

Geri
Üst Alt