Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Türkiye 2020 adaylığından çekilme sebebinin Tff'nin Fenere ceza vermemesi olduğu söyleniyor..Hatta Y.D. 'in şubat sonu Uefayla yaptığı toplantıda bu konu konuşulmuş tapesi falan var diyorlar..Ne kadar doğrudur bilemem..

Benim kendi görüşüme göre, UEFA , TFFye mayısa kadar süre verdi, TFF ceza vermezse UEFA mayıs ayı sonuna kadar TFFye yaptırım yapacaktır. TFF nin bişey yapacağına inanmıyorum, Tüpçü, UEFA nın blöf yaptığını düşünüyor ama UEFA elini göstermiyor bence. bu iş poker oyunununa dönmüş vaziyette. mayıs ve haziran çok hareketli geçecek.

Benim kendi görüşüme göre, UEFA , TFFye mayısa kadar süre verdi, TFF ceza vermezse UEFA mayıs ayı sonuna kadar TFFye yaptırım yapacaktır. TFF nin bişey yapacağına inanmıyorum, Tüpçü, UEFA nın blöf yaptığını düşünüyor ama UEFA elini göstermiyor bence. bu iş poker oyunununa dönmüş vaziyette. mayıs ve haziran çok hareketli geçecek.

Demirören Poker oynayacak kadar zekaya sahipmi ki :D:D

Ersin Gökalioğlu dün ne söledi arkadaslar bilgisi olan varmı 28 nisan dıyodu

Vay canına, kansızlar resmeb ülkeyi ele geçirmiş desene

renktaş kızmada gunaydın diyecem:) fener medyasının aziz medyasının istedigi bir şeyi haber yapmasini, istemedigini yapmamasını bilerek bizde olmayan birşeyi varmiş gibi yapmasini, bizim takımı karştirmak için yalan dolan haber yapmasini ,taraftarla yönetim arasını açmak için yapılan bilerek kasitli igrenç haberleri, kendi kulubünün borsadaki degerini yükseltmek için yaptıgı fener haberlerini hiçmi farketmedin desem? . Şike sürecindeki haberler zaten ortada biz olsaydik şu durumda ne rezil haberler yapılırdı ?

.
Ersin Gökalioğlu dün ne söledi arkadaslar bilgisi olan varmı 28 nisan dıyodu

ersine bakılırsa 29.hafta fener küme düşüyordu gecen hafta aziz içeri giriyordu işte her hafta bişey soyluyo ama ne ceza veren var ne içeri giren var bir şey olacaksa bunlarin kararini veren kişiler ülkede belli insanlar başbakanı tanıyosan o ve onun etrafında dolaşanlara soracan başbakan, c.başkanı, spor bakanı, tüpçü, şenez erzik, ali koç ,etikçiler, çok degerli febeş işadamları , rıdvan gibi . Bizde adalet yerini bulacak diye bakarız işte.

Adamlar Sampiyonlar liginde oynamayi dusunuyor, medya da bunlara gaz veriyor, bizde kume dussunler diye bekleriz..

Mayista dussunler. Su mayislar sizin olsun biz nisanda sampiyonuz tisortlerinide bi yerlerrine sokarlar artik. Yada gidip bu seferde ffenerium falan yakarlar

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mayista dussunler. Su mayislar sizin olsun biz nisanda sampiyonuz tisortlerinide bi yerlerrine sokarlar artik. Yada gidip bu seferde ffenerium falan yakarlar

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mayısta düşücekler ve gene mayıslar bizim olacak çünki biz şampiyon olacağız o tişörtlerde kadıköy hatırası 3 mü olur ,4 mü olur bilmiyorum sayıyı hatırlamıyorum kadıköy bizim için hatıra defterine döndü nerdeyse:D:D:D

SON DAKİKA : Çok önemli açıklamalarım olacak arkadaşlar. Bilgiler yurtdışındaki dostum ve kaynağımdan. ( Vereceğim bilgileri paylaşın )

yine başladı :)

Bir şey çıkacağı yok ama, insan bekliyor işte...

SON DAKİKA : Çok önemli açıklamalarım olacak arkadaşlar. Bilgiler yurtdışındaki dostum ve kaynağımdan. ( Vereceğim bilgileri paylaşın )

yine başladı :)

ben bu adamın yazdıklarına itibar ediyorum renktaş sonuçta 2 yıldır ts için şikeyi sıcak tuttu ve hep çabaladı en azından sonuç alsada almasada davasını bırakmadı inşallah emekleri zai olmazda sonucu hepimizin beklediği gibi olur:)

UEFA Kişilerle alakalı bir karar vermedi henüz. Kulüplere ceza verip yöneticilere vermemekte abesle iştigal olur. Kulüpler şikeyi kendi kendilerine yapacak değiller elbet. Yani mutlaka bir gelişme olmalı.

Geri
Üst Alt