Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.822
- 274
- 1.523
Maşallah yok yok adamda
Taptap
mesajı bile komedi adamın bune kardeşim keşke herşey dedigi gibi olsa ama abisi kardeşi dostu bu ne ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah yok yok adamda
Taptap
GALATASARAY258941 @MEDICALTRNSLTR · 24m
Zihni Çakır @zihnicakir · 59 dk.
Zihni Çakır @zihnicakir · 58 dk.
Zihni Çakır @zihnicakir · 57 dk.
Zihni Çakır @zihnicakir · 55 dk.
Zihni Çakır @zihnicakir · 54 dk.
Zihni Çakır @zihnicakir · 53 dk.
Zihni Çakır @zihnicakir · 51 dk.
Zihni Çakır @zihnicakir · 49 dk.
Zihni Çakır @zihnicakir · 48 dk. Zihni Çakır @zihnicakir · 59 dk.
ŞOK HAMLE: 1-UEFA Şike dosyasının Yargıtay safhasını ve kararı incelemeye başlamış.
Zihni Çakır @zihnicakir · 58 dk.
2- CAS'dan FB ve BJK ile ilgili verilen kararın GEREKÇELİ yazımını talep etmiş.
Zihni Çakır @zihnicakir · 57 dk.
3-Avrupa basını bilhassa son birkaç gündür şike konusu ve TR deki şike mahkumiyetlerini işlemeye başladı.
Zihni Çakır @zihnicakir · 55 dk.
4- Juventus kulübü UEFA'ya şike konusunda ülke federasyonlarının gerekli özeni göstermesi yönünde girişimde bulunun diye yazı yazmış
Zihni Çakır @zihnicakir · 54 dk.
5- İtalyan ve Yunanistan başta avrupa ülke federasyonları UEFA'ya TR federaayonunun yaptırımsızlığının hesabı sorulaun baakıaına başlamış.
Zihni Çakır @zihnicakir · 53 dk.
6- CAS en geç 2 hafta sonra FB ve BJK ile ilgili dosyanın UEFAya ulaşmış olacağını bildirmiş.
Zihni Çakır @zihnicakir · 51 dk.
7-Evet yeterince can sıkıcı ama TFFden FBnin 2 alt lige düşürülme ve puan silme, son 3 yıldaki tüm başarılarının tescilinin iptali
Zihni Çakır @zihnicakir · 49 dk.
8-BJK-Sivas-Giresun-MİY'in alt lige düşürülme ve 16'şar puan silme, GB-Eskişehir'den 16 puan silme,BJKnin başarılarının tescilinin iptali
Zihni Çakır @zihnicakir · 48 dk.
9-aksi durumda TR milli ve kulüp takımlarının uluslararası müsabakalardan 5 yıl men edilmesi...
bide bu abi çıkmış..söylediklei fazla ütopik ama bulunsun işte..
Nedense bana fenerin bu işten ceza alması imkansız geliyor. Zira yapılacak birşey olsa şimdiye dek çoktan yapılması gerekirdi diye düşünüyorum.
Off anlat anlat bıktık. Hep aynı şeyler.
Fener CLye gidecek gidemedi TS gitti.
Fener Avrupa'dan men edilemez edildi.
Cas onamaz onadı.
Yargı onamaz onadı.
Fener hayatta küme düşürülemez ???
Ayrıca Tffnin son Uefa toplantısı 2020 için müjde diye başlıklar atıldı ne oldu 2020'den vazgeçtiklerini açıkladılar. Yersen..
Ersin Gökalioğlu@ersingokalioglu · 38 sn.
Sevgili arkadaşlar ; UEFA 'da ki dostum,Yargı'daki ağabeyim,TFF içindeki kardeşim,Ankara'daki dayı'm ile sabahtan beri konuştuk,paylaşacağım

Bu ve Ülker'in "futbol çok çirkinleşti ya biz sponsor olmuycaz" ağlamasından sonra benim de görüşlerim değişmeye başladı açıkçası. Düşme olur mu bilmem ama işin kapanmadığı aşikar.
Konuyu sayfa sayda indirdim düşmeyecek deyip ikide bir saçmalayan- alaya vuran kişiler düşme gerçekleştiği gün bir konu açıp adlarınızı onurlandıracağım.
Bu ve Ülker'in "futbol çok çirkinleşti ya biz sponsor olmuycaz" ağlamasından sonra benim de görüşlerim değişmeye başladı açıkçası. Düşme olur mu bilmem ama işin kapanmadığı aşikar.
fener iki alt lige , bjk bir alt lige gibi düşürün yada milli takım 5sene ceza derlerse bizim federasyon milli takım ceza alsın der bu tüpçüden ben bunu beklerim arkadaşlar