Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Eger UEFA bunun pesini birakirsa, yarin bir gun baska bir takim sike yaptiginda "Fenerbahce ceza almamisti, neden bize bu kadar ceza verdiniz" derler, itiraz ederler, is iyice kontrolden cikar. UEFA'nin ne yapip edip TFF'yi dize getirmesi lazim.

Demin birisi guzel bir sey yazmis hakikaten, madem tek ceza Avrupa kupalarina gitmemek, o zaman Avrupa'ya zaten gidemeyen takimlar istedikleri kadar sike yapmakta ozgurler mi demek yani bu?

Bme-TKUCYAAM0l4.png:large

bunlar harbiden gerizekali :D

la yoksa aranizdan birimi gidip yazdi :D :D

konu açıldığından beri düşecekler yazıyorum. düştüklerinde yok feneri kimse düşüremez filan diyenler sevinmesin

bu yaz bizi çok güzel günler bekliyor emin olun. şike hiç biryerde karşılıksız kalmamıştır sanırım macaristanda cumhurbaşkanın takımı 3 yıl direndi şikeye p ile başlıyordu takımın adı en sonunda 3.lige düştü. kimse kurtulamaz şikeden ve fenerde düşecek bu seneki şampiyonluk hakettiler ama resmi olarak oda gidecek

bu yaz bizi çok güzel günler bekliyor emin olun. şike hiç biryerde karşılıksız kalmamıştır sanırım macaristanda cumhurbaşkanın takımı 3 yıl direndi şikeye p ile başlıyordu takımın adı en sonunda 3.lige düştü. kimse kurtulamaz şikeden ve fenerde düşecek bu seneki şampiyonluk hakettiler ama resmi olarak oda gidecek

Superlig'de olmayi hak etmediler ki sampiyonlugu hak etsinler. 2. Lig'de oynamalari gerekiyordu, hak etmedikleri sampiyonluk gelirleriyle yaptiklari transferlerle hak etmedikleri ligde oynadilar, dolayisiyla hak etmediler. :)

Superlig'de olmayi hak etmediler ki sampiyonlugu hak etsinler. 2. Lig'de oynamalari gerekiyordu, hak etmedikleri sampiyonluk gelirleriyle yaptiklari transferlerle hak etmedikleri ligde oynadilar, dolayisiyla hak etmediler. :)

ortaya konan futbol olarak bahsediyorum. yoksa tabiki şikeci birinin 3 senedir süper ligde olması skandal

konu açıldığından beri düşecekler yazıyorum. düştüklerinde yok feneri kimse düşüremez filan diyenler sevinmesin

haklısın renktaş en az 4 maç şike tescillendi cas 'ta, şimdi uefa tff ye gerekeni yap diyecek değil 4 maç 1 maç teşebüs bile suçken 4 maç teşebbüse sessizmi kalacak uefa çok komik şike şike küme düşücekler:)

Ya her şey gerekçeli kararın kulüplere ve Uefa'ya bildirilmesinde bitiyor. Belli işte.

Uefa neye göre düşürün diyecek ? Gerekçeli karara göre diyecek bu da neden bu kadar zaman aldığını gösteriyor.

Bu olayın içinde sadece fb yok ki bjk, giresun, sivas, eskişehir, mersin vs bir sürü takım var.

Ayrıca Cas'ın tek derdi de biz değiliz bir sürü olay var yani sürenin bu kadar uzamansı normaldir.

Hadi bakalım adamlar 4 maç şike olan gerekçeli kararı da müjde diye verdi ya. Neremle güleceğimi bilemedim :D

Hala bunlara inanan aptallar vardır eminim.

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 25 dk.

1-UEFA'dan daha ceza gelmez diyenler! fenerbahçe ŞİKE'den ceza mı aldıki! :) CAS gerekçeli Karar sonrası göreceksiniz!

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 23 dk.

2- UEFA Kişilerin cezalarını açıkladığı gün ; İçinde Yönetici olan kulüplerin vay haline! Süreçte son halka : YEREL LİG CEZALARI

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 22 dk.

3- CAS Mahkemesince suçlu bulunan hangi takım KÜME düşmekten kurtulmuş ki? YOK ! :) ULTRA GARANTİ

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 19 dk.

4- 2013-2014 Lig Tesciliin süreç tamamlanmadan yapılmaması için yapılan müracatlar doğru karardır. İllegal takımların legal derecesi olamaz

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 17 dk.

5- Trabzonspor'da şunu bunu yapsın yorumu yapmamıza gerek yok! Bu konuda Trabzonspor sağlam ellerce hakları korunuyor ve gereği yapılıyordur

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 15 dk.

6- UEFA Kişiler hakkında cezaları açıkladığında büyük bir SKALDAL ile karşı karşıya kalacak @TFF_Org dan Büyük hata! Az sonra açıklayacağım

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 12 dk.

ÖNEMLİ: Bu arada Hukuk Kurulumuz her konuda en sağlam adımları ve stratejileri uyguluyorlar. ULTRA GARANTİ

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 30 sn.

7- UEFA aziz yıldırım cezasını haykırdığı gün,Türk Yargısında sabıkali şikeci ünvanı alan bu zad için 3/7/2011 den bu yana PDDK da adı yok!

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 8 sn.

8- İşte @TFF_Org nin en büyük hatalarından biri bu aziz yıldırım konusu. UEFA şunu şunu uygula dediğinde kimse ağzını açamayacak bile.

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 45 sn.

7- UEFA aziz yıldırım cezasını haykırdığı gün,Türk Yargısında sabıkali şikeci ünvanı alan bu zad için 3/7/2011 den bu yana PFDK da adı yok!

artık çok sıkıldım bu konudan.olacak olan olacak zaten.akışına bırakın.

3. Dünya Ülkesiyiz maalesef, ülkenin en büyük kültürü ahlaksızlık ve hileli yollardan işini gördürme olmuş, hep dile getirilen bir laf vardır ülkemizi kimse sevmiyor, bizi parçalamak istiyorlar diye, bence doğru değil dış güçler ülkemizi parçalamak istese işleri çok kolay olurdu, çünkü bu ülkede şeref, haysiyet, namus gibi kavramlar unutulmuş adalet, hak, hukuk paraya dönmüş, elin gavuru sizi parçalayalım dese, 50 milyon kişi iyide benim bundan çıkarım ne olacak diye sorar.

De Tien: voetballers die de meeste haat oproepen - Voetbalprimeur.nl

renktaşlar bu adrese girdiğinizde en nefret edilen futbolcu anketinde oy kullanabilirsiniz türkiyeden 1 aday var bilin bakalım kim????

tabiki emre beleşoğlu ben oyumu kullandım sıra sizde,,, he kısa bir bilgi beleşoğlu %65 ile açık ara önde:):)

bırıncı gelse bıle bızım medya haber yapmaz ki.:D bızım medya kadar saksakcı medya yoktur volkan senı evden aldırırım tehdııdıne karsılık ben olsam volkanla aynı kareye gelmem bızımkıler yalıyo resmen adamı

Geri
Üst Alt