Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Ersin daha önce söylediklerini derlemiş. Adam bir çok şeyi bilmiş.

BmvgmtOCQAErmaV.jpg

Fener'in küme düşmesi kesin de,merak edilmesi gereken kaç lig birden düşecekleri.UEFA'nın normal prosedürü uygulansa bu yavşakların şike yaptıkları maç sayısı kadar küme düşmeleri lazım.

Yazık size ya :) fener küme düşecekmiş..

Sen sandıkta mafyaya oy ver sonra adalet bekle :)

3 Temmuzdan beri tüm kazanımlar iptal o- la - maz, imkanı yok. Adamlar geçen sene bala ite UEFA kupasını alıyordu,ne yani gelip onu da mı alacaklardı Adama gülerler. Bu adam zaten bildiklerini değil , olması gerekenleri yazıyor. Bu ultra garantilerini hepimiz yazdık, bizimle kafa yaptılar. Bu yazınca resmi belge niteliğine bürünüyor.

3 Temmuzdan beri tüm kazanımlar iptal o- la - maz, imkanı yok. Adamlar geçen sene bala ite UEFA kupasını alıyordu,ne yani gelip onu da mı alacaklardı Adama gülerler. Bu adam zaten bildiklerini değil , olması gerekenleri yazıyor. Bu ultra garantilerini hepimiz yazdık, bizimle kafa yaptılar. Bu yazınca resmi belge niteliğine bürünüyor.

aslında belki de alacaklardı, uefa neden oynattı cezalar kesinleşmeden riske girmek istemedi, işin ucunda çok yüklü tazminatlar var,

ama yine de bana da pek mantıklı gelmiyor, çünkü hiçbir ceza kesinleşmeden suçlu addedilemez, ve ceza suç kesinleştiği andan itibaren geçerli oluyor,

illegal başkanlık yaptı diye geçmiş 3 senenin cezası verilemez bence..

aslında belki de alacaklardı, uefa neden oynattı cezalar kesinleşmeden riske girmek istemedi, işin ucunda çok yüklü tazminatlar var,

ama yine de bana da pek mantıklı gelmiyor, çünkü hiçbir ceza kesinleşmeden suçlu addedilemez, ve ceza suç kesinleştiği andan itibaren geçerli oluyor,

illegal başkanlık yaptı diye geçmiş 3 senenin cezası verilemez bence..

Tamam o zaman 2 saniyeliğine gözünü kapat ve ''UEFA , Fenerbahçe'nin UEFA kupasını geri aldı'' manşetli tüm dünyaya servis edilecek bu haberi hayal et ve bunun UEFA için de nasıl bir durum oluşturacağını düşün. İmkansız yahu, o sene temiz!!! olduklarından dolayı hiçbir yaptırım işlemez. Aklı başında , bu işten anlayan hiç kimse de bu adama gelip bu cümleyi kurmaz. Fanatikliğinden dolayı aklına eseni yazıyor diyorum çok açık, her yazdığına ''helaaaaaaal olsun abi ay hadi inşallah '' çekenleri de görünce haliyle bu aralar çoşup seviyeyi arttırmış biraz. Bu davanın cezasız kapanma ihtimali bile bu söylediğinden daha fazla.Gelin ihtimali siz düşünün işte..

Ultra garantileri sıralamış çok güzel de aynı adam ''ligin sonunu göremeyecekler ultra g'' demedi mi? O zaman da yazdım , UEFA hadi sana 3 gün süre verdim, düşür şunları diyemez. Normal prosedürünü işlet gerekeni yap der ve lig yine biter yazmadım mı burada. Daha bunun farkında değil. Mesela şu da var . Kupa, Ts'ye gitmeyecek. O sezonu boş sayacaklar. Yazın bir yere.

Azize gittikten sonra gelen gideni aratmaz inşallah

RTE Fb yönetimini ele geçirirse vah halimize

Azizeyi bile ararız

Fetonun kalemsoru yardiriyor twittera

Çok inandırıcı gelmese de olasılık dışı değil

Temiz futbol ancak siyasetten bağımsız olduğunda gerçekleşecek maalesef :(

Sony Xperia

UEFA sopası! Gergin bekleyiş!

UEFA Finansal Kontrol Komitesi, 76 kulübün 67’sini akladı, 9’u incelemede. Ancak isimler açıklanmadı. G.Saray, Trabzon ve Bursa’nın da adı geçiyor. Kulüpler tedirgin...ajansspor

bunlar böyle sevilesi fener aşığı medya işte biz fener düşecek diye bekliyoruz bu onun bunun evlatları bizle uğraşıyor..

yukardaki başlık açıkalamada;

DEVLERİN DE ADI GEÇİYOR

UEFA, soruşturma başlatılan 9 kulüpten önümüzdeki günlerde ek bilgiler isteyecek ve incelemeyi sürdürecek. Finansal Fair Play konusunda Manchester City ve Paris Saint-Germain gibi kulüpler ile birlikte Türkiye'den G.Saray, Trabzonspor ve Bursaspor'un da incelendiği konusunda iddialar gündeme geldi.

Tüpçüye fırsatım olsa da sorsam dediğim şeyler;

- İlk etik kurul raporu şikeyi kabul etmiş. Ama ne hikmetse (bir şekilde) 2.etik kurul raporu aklamaya çalışmış. 2 kararda TFF bünyesindeki bir kurula ait.

- Savcı tespit etmiş ve delilleri ile birlikte mahkemeye sunmuş.

- Mahkeme savcıyı haklı bulmuş ve şike yapıldığına kanaat getirip ceza vermiş.

- Yargıtay mahkeme kararını onamış.

- UEFA bütün bunların ışığında men cezası vermiş

- CAS itirazları red etmiş ve yine o da kararları onamış bir anlamda.

Şimdi siz " Şike sahaya yansımamış" bahanesiyle ceza vermemekte diretiyorsunuz.

Siz bu kadar merciden daha mı iyi hukuk biliyorsunuz ?

Siz bu kadar merciden daha mı iyi Türk Futbolunu düşünüyorsunuz ? Peki korumaya çalıştığınız takımların dışındakiler Türk Takımı değil mi ?

Siz bu kadar merciden daha mı dürüstsünüz ? Sadece 2 kulübü kollamak sence gerçekten dürüstlük mü ?

2 şıklı bir soru :

a) EVET . Bahse konu kişiler takımları lehine şike yapmıştır. Ama 58. maddenin yeni haliyle küme düşme cezası verilemez.

b) HAYIR . Şike yoktur.

a) diyorsan ; 58. maddeyi neden apar topar değiştirdin o zaman. Birilerinden talimat aldın belli. Hani nerde Türk Futbolunun menfaati.

Türk Futbolunun menfaati sadece digitürkten bilmem nerden kulüplere girecek nakit ile mi sınırlıdır. Prestij, saygınlık vs sence önemli değilmidir.

b) diyorsan ; Yazının başında yazdıklarımı nerene soktun.

İnanın hiç çekinmem sorarım. Başıma ne geleceği vs hiç önemli değil.

Tüpçüye fırsatım olsa da sorsam dediğim şeyler;

- İlk etik kurul raporu şikeyi kabul etmiş. Ama ne hikmetse (bir şekilde) 2.etik kurul raporu aklamaya çalışmış. 2 kararda TFF bünyesindeki bir kurula ait.

- Savcı tespit etmiş ve delilleri ile birlikte mahkemeye sunmuş.

- Mahkeme savcıyı haklı bulmuş ve şike yapıldığına kanaat getirip ceza vermiş.

- Yargıtay mahkeme kararını onamış.

- UEFA bütün bunların ışığında men cezası vermiş

- CAS itirazları red etmiş ve yine o da kararları onamış bir anlamda.

Şimdi siz " Şike sahaya yansımamış" bahanesiyle ceza vermemekte diretiyorsunuz.

Siz bu kadar merciden daha mı iyi hukuk biliyorsunuz ?

Siz bu kadar merciden daha mı iyi Türk Futbolunu düşünüyorsunuz ? Peki korumaya çalıştığınız takımların dışındakiler Türk Takımı değil mi ?

Siz bu kadar merciden daha mı dürüstsünüz ? Sadece 2 kulübü kollamak sence gerçekten dürüstlük mü ?

2 şıklı bir soru :

a) EVET . Bahse konu kişiler takımları lehine şike yapmıştır. Ama 58. maddenin yeni haliyle küme düşme cezası verilemez.

b) HAYIR . Şike yoktur.

a) diyorsan ; 58. maddeyi neden apar topar değiştirdin o zaman. Birilerinden talimat aldın belli. Hani nerde Türk Futbolunun menfaati.

Türk Futbolunun menfaati sadece digitürkten bilmem nerden kulüplere girecek nakit ile mi sınırlıdır. Prestij, saygınlık vs sence önemli değilmidir.

b) diyorsan ; Yazının başında yazdıklarımı nerene soktun.

İnanın hiç çekinmem sorarım. Başıma ne geleceği vs hiç önemli değil.

Tüpçüye ne soru soruyorsun, ne derlerse onu yapıyor, ben bu adamın yerinde olsam oturur ağlarım halime, Türkiye'nin sayılı zenginlerindensin, ailen tanınmış sayılan sevilen kişiler, çocuk sahibisin, bir ailen var, senin ne işin var mafya kılıklı adamlarla, neden kendini ezdiriyorsun, neden yalakalık yapıyorsun be adam.

ahhahahaha

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QtIPQ5hOLhQ[/media]

Bende açılıyor sorun yok. Bu eleman baya iddialı videolar falan varmış Ersin gibi konuşuyor biraz.

Pazar 21'de her şeyi açıklayacakmış. :)

Evet, şimdi bende de açıldı.

Bakalım artık.

Ben şahsen zaten bunların sezon sonu ceza alacaklarına inaniyorum.

Fuatavni gibi made in pensilvanyami acaba:) ustun cemaat teknolojisinden sike konularinada agirlik bekliyoruz olmuyo boyle hocaaa.

FUAT AVNİ Türkiye'de olduğunu hatta başbakan'a yakın bir görevde olduğu açıkladı

Cumhuriyet'te roportajını okuyabilirsin.

Geri
Üst Alt