Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

FUAT AVNİ Türkiye'de olduğunu hatta başbakan'a yakın bir görevde olduğu. açıkladı

Cumhuriyet'te roportajını okuyabilirsin.

Yok be hedef sasirtiyordur tayyip gaza gelip en guvendigi kisileri harcasin diye. Ve emin ol tayyip kendi cocuklari dahil, herkesi takibe aldirmistir.boyle bir ortamda gizlenmesi tirnak icinde imkansiz hele hele tayyibin gozune girmek icin okadar yalaka ispiyoncu varken.

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 12 dk.

Uzun zamandır üzerinde çalışılan raporda,Avrupa'nın önemli hukukçularının mütalaalarına ve İsviçre içtihatlarına yer verildi.

Şike mücadelemizin önemli hukuk hamlelerinden birisi olan UEFA ve FIFA'nın sorumluluklarını ortaya koyan rapor, bu anlamda bir ilktir.

Uzun süredir üzerinde yoğunlaşılan UEFA,FIFA ve İsviçre yasaları,iç hukuk hamlelerini unuttuğumuz anlamında değildir Sırayla ve sonuç odaklı

Gülünesi değil manifesto niteliğinde hukuk metinleri. Herkes kendisine yakışanı yapar.

Trabzonspor, kısa bir açıklamayla duyurmakla yetindi fakat çok önemli bir hukuk belgesi oluşturuldu.

Trabzonspor,UEFA'yı İsviçre yasalarına,FIFA ve UEFA talimatlarına uymaya davet eden 2 rapor sundu. Tarihte ilk olma özelliği vardır.

Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

Trabzonspor; kendisinin ve aynı zamanda UEFA ve FIFA’nın durumunu İsviçre hukuku uyarınca ortaya koyan iki hukuki raporu, bugün itibarıyla UEFA ve FIFA’ya iletmiştir.

Tekrar belirtmek isteriz ki; Türkiye Süper Ligi’nde şike yapan kulüplere ceza ve Trabzonspor’un şampiyonluğu resmi olarak verilmeden, şike davası kapanmayacaktır.

chpnin yaptığı yavşaklık ve bjknin fırat aydunus hakkında yaptığı açıklamaları atlamamak lazım

asyada kominizm

orta doguda diktatorluk falan diyoruzda turkiyede yapilan ne

bide kalkmis avrupa birligi diyor bosbakan :)

hic akla uymuyor walla

trabzonspor adalet ve hakkini aramak icin dis ulkelerdeki kurumlardan hakkini isteyecek

Turkiyede ayrimcilik var hemde dibine kadar

harbiden bu insanlarla ayni havayi paylasmak zor

Bu 3.temmuz olayinda en cok zarar goren takim biz olduk

en kucuk detayda ceza aldik, yabanci kurali degisti ve tff binasi fenevli erkekler haslanmis peynir grubu oldu

yak bi fener adalet icin heheheeee

Demiroren gene gizlice Fenerli yoneticilerle bulusmus diye laflar donuyor twitter'da. Ister misin bu hafta patlasin UEFA cezalari?

Burda bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Herkes olayın üzerinden 3 yıl geçti muhabbeti yapıyor ama yanlış.

Cas'ın onadığı tarihe göre konuşursak daha mantıklı olur. Çünkü 3yıl yargılama süreciydi.

fb tedbiren avrupaya alınmadı. Sezon bittikten sonra yaptırımlar başlar.

bunlar düştükten sonra eski amatör milli küme şampiyonluklarını isterler bu sefer bu federosyonda siyasi baskı ile verir Allah c.c. havale ediyorum beter olsunlar

Burda bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Herkes olayın üzerinden 3 yıl geçti muhabbeti yapıyor ama yanlış.

Cas'ın onadığı tarihe göre konuşursak daha mantıklı olur. Çünkü 3yıl yargılama süreciydi.

Cas'ın onadığı Uefa tarafından verilen ceza.Evet haklısın 3 yıl geçmedi hatta daha geçen bi süre yok çünkü gerekçeli kararı açıklamadı CAS

CAS gerekçeli kararından sonra buralar şenlenecek. Arkasından UEFA'nın kişilerle ilgili kararı açıklanacak. Sonra da malum yerel cezalar için gereken baskı yapılacak. Dünya Kupası'na kalmadan bu iş tamamlanacak bana göre.

CAS gerekçeli kararından sonra buralar şenlenecek. Arkasından UEFA'nın kişilerle ilgili kararı açıklanacak. Sonra da malum yerel cezalar için gereken baskı yapılacak. Dünya Kupası'na kalmadan bu iş tamamlanacak bana göre.

Anlatamıyoruz. Yani biraz okuma yazması olan az buçuk futbol ve hukuğundan anlayan biri bile anlar. Hadi fblileri anlıyorum savunma mekanizması bizimkiler komik duruma düşüyor.

Anlatamıyoruz. Yani biraz okuma yazması olan az buçuk futbol ve hukuğundan anlayan biri bile anlar. Hadi fblileri anlıyorum savunma mekanizması bizimkiler komik duruma düşüyor.

Kesinlikle. Bir de işin şu boyutu var. Tamam yerel cezaların verilmeyeceğine inanmayabilirsiniz, Türkiye'nin mevcut şartlarından dolayı bu olayın kapandığını düşünebilirsiniz ama buraya gelip de hala mı bekliyorsunuz, siz kendinizi kandırmaya devam edin diyerek bu işin takipçisi olanlara saygısızlık etmenin hiçbir anlamı yok. Aynı ekip gereken cezalar verildiği takdirde en çok sevinenler olacak göreceksiniz.

Kesinlikle. Bir de işin şu boyutu var. Tamam yerel cezaların verilmeyeceğine inanmayabilirsiniz, Türkiye'nin mevcut şartlarından dolayı bu olayın kapandığını düşünebilirsiniz ama buraya gelip de hala mı bekliyorsunuz, siz kendinizi kandırmaya devam edin diyerek bu işin takipçisi olanlara saygısızlık etmenin hiçbir anlamı yok. Aynı ekip gereken cezalar verildiği takdirde en çok sevinenler olacak göreceksiniz.

Ben tek tek isimleri not aldım eğer yönetimde uygun görürse forum kuralları çerçevesinde münasip bir ceza verilmesini düşünüyorum(tag cezası ve konudan atma olabilir.) :)

Ayrıca aynı arkadaşlar yolsuzluk operasyonlarında yapılan usulsüzlüklerde kızıp köpürürken bizim haklı davamıza saygısızlık etmeleri kendi içlerindeki çelişkiyi de gözler önüne seriyor.

Ben tek tek isimleri not aldım eğer yönetimde uygun görürse forum kuralları çerçevesinde münasip bir ceza verilmesini düşünüyorum(tag cezası ve konudan atma olabilir.) :)

Ayrıca aynı arkadaşlar yolsuzluk operasyonlarında yapılan usulsüzlüklerde kızıp köpürürken bizim haklı davamıza saygısızlık etmeleri kendi içlerindeki çelişkiyi de gözler önüne seriyor.

Sizler Galatasaraylı değilsiniz. Geçen sene CAS kararından sonra ceza gelmeyecek diye bağırıyordunuz. Sizi bir daha bu konuya sokmayacağım herkesin önünde söz veriyorum diye bir ekleme de yaparız. :D

ŞİKE DOSYASINDA ŞOK İDDİA

3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana devam eden şike sürecinde yeni gelişmeler olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor avukatları aracılığıyla İsviçre hukuku uyarınca ortaya konan iki hukuki rapor UEFA ve FIFA’ya iletilmişti.

Bu uygulamanın ardından UEFA kaynaklarından alınan bilgilere göre, bu hafta içinde kişiler ile ilgili nihai kararların açıklanacağı ayrıca UEFA tarafından Türkiye Futbol Federasyonuna uygulanması gereken yaptırımlar ile ilgili resmi bir bildirim yapılacağı konuşuluyor.

UEFA’nın şike sürecinde adı geçen Fenerbahçe hakkında 2 küme düşme ve eksi 20-25 puan veya 3 küme düşmenin uygulanmasını istediği, TFF’nin ise buna direndiği gelen haberler arasında. Ayrıca UEFA’nın şike dosyasında adı geçen diğer kulüpler içinde küme düşme ve puan silme taleplerini de TFF’ ye ilettiği belirtiliyor.

Geçen hafta sonu gerçekleştiği iddia edilen Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir ve Şekip Mosturoğlu arasındaki gizli görüşmenin de bu konu ile ilgili olduğu düşünülüyor. UEFA’nın söz konusu açıklamayı 15 Mayıs Perşembe günü 18.00 civarında açıklaması bekleniyor.

ŞİKE DOSYASINDA ŞOK İDDİA | BURSA 24

kaynak zort da olsa maksat moral olsun :)

Küme düşmeden önce ne koparsam kardır diye şimdide 28 şampiyonluk olayına kalkışıyorlar! Son çırpınışlarınız!

Geri
Üst Alt