Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Beyler araçların bakımı tam olsun depoları fulleyin.Karar çıkarsa tur atıyoruz:allecto:

bu şerefsizler düşecek, kuş beyinli taraftarları ortalığı yakıp yıkacak (tıpkı sahalarında kupa kaldırdığımız günkü gibi), tüm kanallar kadıköyden, tff binasının önünden canlı yayınla bu dangalakların yaptıklarını ve ağlamalarını gösterecek, ben de tv karşısında ayaklarımı uzatıp cips ve çerez eşliğinde biramı yudumluyor olacağım. bu mahlukatların yaşadığı derin üzüntüyü öyle bir keyifle izleyeceğim ki. o günü bekliyorum sabırsızlıkla

o günü bekliyorum hala :D

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 31 dk.

Konuştuklarımızın detayına girmem uygun olmaz tabi ama özellikle finansal acıdan çok ciddi rahatlayacağız kısa süre içerisinde.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 31 dk.

Başkan'ı baya rahat ve mutlu gördüm, gelen sürpriz istifalar dahi (düşer yakında) moralini bozmadı. Yüksek enerjiyle geleceği planlıyor.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 32 dk.

Futbol konusunu da konuştuk, açıkcası Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda majör bir değişiklik beklemiyorum ama olursa gelecek belli.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 32 dk.

Son olarak Ünal Bey'in yaşadıkları şike cezaları konusundaki fikrini değiştirmiş. Bu konuda çok ciddi beklentileri var diyeyim. Hayırlısı...

Evet beyler 6-7saat önce başkanla konuştukları çıkıyor. İstifa haberleri gazetelerde çıkmaya başladı. Süreç güzel gidiyor

O saçma 5+3 kuralının değişmesi için Fenerin küme düşmesi şart oldu artık. Düşerse eğer, yabancıyı serbest bırakmak dışında öne sürecekleri, ilgi çekecekleri başka bir seçenekleri kalmıyor.

O saçma 5+3 kuralının değişmesi için Fenerin küme düşmesi şart oldu artık. Düşerse eğer, yabancıyı serbest bırakmak dışında öne sürecekleri, ilgi çekecekleri başka bir seçenekleri kalmıyor.

fenerin düşecegine inanmıyorum. biz türkıyede yaşıyoruz başbakanı görüyoruz yarın uefa düşürdüm dese bile bu tff bu başbakan feneri düşürecegini zannetmiyorum .5+3 çıktı bu bize resmen tehdit işte siz naparsanız biz sizin istedigini yapmıcaz herşey fener için diyorlar fener düşerse yabancı sınırı iyice azalır biz başarılı olmayalım diye.

şu sıra Beşiktaşı acayip pophpohluyorlar.Her yerde beşiktaşa müjde beşiktaştan bomba transfer en son tff nin 5+3 kabül etmesi acaba beşiktaşa ya eksi puan ile kurtarıp yada hiç ceza vermeden feneri düşürüp beşiktaşımı yarışın içinde tutmaya çalışıyorlar.

Her sayfada aynı muhabbet, tam birine açıklıyorsun başkası gelip hala düşeceklerine inanan var mı ya diye dalga geçiyor.

artık herhangi bir beklentiye girmenin manası yok. zaten sırf beklenti ve rahatlığımızın yüzünden bu sene şampiyonluğu onlara hediye ettik. türkiyede siyaset futbolla bu kadar iç içeyken ve başbakan feneri bu kadar himaye altına almışken bu zatların ben düşeceğine inanmıyorum artık. yaptıkları şike ve kazandıkları şampiyonluk malesef yanlarına kar kaldı. bu konununda kilitlenmesi hepimizin yararına

bu konuda hala bir gelişme olmamasına herkes şaşırıyor ama henüz lig bitmedi biraz daha bekleyelim. benim bu konuda biir öngörüm var. UEFA bu konuda acele etmeyecek çünkü bir taşla 2 kuş vuracaklar. geçen sene fb ve bjk yüzünden biliyorsunuz diğer takımların hakkı yendi ve avrupada 2 takımla mücadele ettik. bu senede TFF bişey yokmuş gbi bjk ve sivası avrupaya gönderecek. bu arada UEFA haziran sonunda yada temmuzda bişeyler yapabiliir yerel cezalarla birlikte 2 takımda avrupadan ceza alıp diskalifiye olabilr ama bu arada öneleme oynadıkları için yerlerinede hiçbir türk takımı alınmaz böylece türkiyeye de bir ceza vermiş olur uefa. belkide TFF bunu biliyor aynı geçen sene olduğu gibi ama göre göre diğer takımlarımızın hakkını yiyiyor. her zaman yaptıkları şey. Türk futbolunu falan düşündükleri yok zaten fb ve bjk yi düşünüyorlar sadece

şike ortaya çıktığında fb elindeki tüm değerli yabancıları elden çıkardı o zaman düşmediler

şimdi adamlar diegoyu alıyo düşecek olsalar almazlardı heralde

gercekten artık olay bitmiştir iki sene once başbakan ve maa dan düşmeme garantisi almaya başladiklarında transferler ark arka gelmişti fenerde yıne aynı durum aziz ve fener düşmez artık diego gelıyo fenerin düşecegine artık az da olsa umudum vardi ama oda bitti.

Ne Diogoymuş be.

Bu yavşaklar Sow ve Emenike'ye de bir ton para verdiler.

Transfer yapmaları mi bunların düşmesini engelleyecek?

O zaman biz de seneye şike yapalım,sonra gidip Messi ile görüşmeye başladığımızı KAP'a(eğer haftasonları açıksa) bildirelim ve küme düşmekten yırtalım.İyiymiş.

Bu arada buraya gelip ne küme düşmesi deyip dalga geçenler sürecin daha bitmediğinin farkında değiller herhalde.

Bunlar büyuk ihtimalle gizli şikeci hayranı.

Geri
Üst Alt