Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
- 4 Şubat 2013
- 5.252
- 3
- 753
Neden gs ile ilgili olumlu sözler yazıyor o zmn
Ne bileyim adamı tanımıyorum ki. Büyük ihtimal azizin düşmanı oldukları içindir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden gs ile ilgili olumlu sözler yazıyor o zmn
bu şerefsizler düşecek, kuş beyinli taraftarları ortalığı yakıp yıkacak (tıpkı sahalarında kupa kaldırdığımız günkü gibi), tüm kanallar kadıköyden, tff binasının önünden canlı yayınla bu dangalakların yaptıklarını ve ağlamalarını gösterecek, ben de tv karşısında ayaklarımı uzatıp cips ve çerez eşliğinde biramı yudumluyor olacağım. bu mahlukatların yaşadığı derin üzüntüyü öyle bir keyifle izleyeceğim ki. o günü bekliyorum sabırsızlıkla
M.Yasin Çakmak @NajaLegionis 31 dk.
Konuştuklarımızın detayına girmem uygun olmaz tabi ama özellikle finansal acıdan çok ciddi rahatlayacağız kısa süre içerisinde.
M.Yasin Çakmak @NajaLegionis 31 dk.
Başkan'ı baya rahat ve mutlu gördüm, gelen sürpriz istifalar dahi (düşer yakında) moralini bozmadı. Yüksek enerjiyle geleceği planlıyor.
M.Yasin Çakmak @NajaLegionis 32 dk.
Futbol konusunu da konuştuk, açıkcası Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda majör bir değişiklik beklemiyorum ama olursa gelecek belli.
M.Yasin Çakmak @NajaLegionis 32 dk.
Son olarak Ünal Bey'in yaşadıkları şike cezaları konusundaki fikrini değiştirmiş. Bu konuda çok ciddi beklentileri var diyeyim. Hayırlısı...
O saçma 5+3 kuralının değişmesi için Fenerin küme düşmesi şart oldu artık. Düşerse eğer, yabancıyı serbest bırakmak dışında öne sürecekleri, ilgi çekecekleri başka bir seçenekleri kalmıyor.
Adamlar diego'yu alıyor daha da bir şey beklememek lazım.