Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

gercekten artık olay bitmiştir iki sene once başbakan ve maa dan düşmeme garantisi almaya başladiklarında transferler ark arka gelmişti fenerde yıne aynı durum aziz ve fener düşmez artık diego gelıyo fenerin düşecegine artık az da olsa umudum vardi ama oda bitti.

Tam tersine bunlar kesinlikle düşecekler.Benim umudum daha da arttı.

Düşsünler yada düşmesinler, ömürleri boyunca artık "şikeci" olacak kaldılar. Torunlalarının torunları bile şikeci takımın taraftarı olmuş olucak.

neden renkdaş dahada arttı merak ettim yav :D

Çünkü bunların başına gelen her beladan önce böyle olumlu haber pompalamaları.

UEFA DK, CAS kararlarından öncede aynı hava vardı.

Aziz canlı yayına çıkıp seneye CL'deyiz demedi mi?

Şu CAS gerekçeli kararı açıklasın,UEFA 'da kişiler hakkında cezaları versin,o zaman gorecek bu şikeciler ebesinin örekesini.:D

Bu yaz döneminde ceza yemezlerse bidahada bir şey beklemem bende .

10268409_809801359044347_5317321875804809028_n.jpg

Türkiyemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar.Helal olsun ! :D

Fenerbahçe ceza alır veya almaz orasını bilemem.Fakat yabancıların gözündeki bu algıyı yıllar geçse bile değiştiremeyecekler.En büyük cezayı yemişler zaten

CAS gerekçeli kararı, ve UEFA'nın kişilere vereceği cezalar hala açıklanmadı. Bekleyişe devam.

Bakalım daha ne kadar kıvırtacaklar?

Azize de eninde sonunda içeri girecek.UEFA, başkanı şikeden hapiste olan kulüpler için özellikle hassas.

Alper @alperaslan01 · 15 sa.

Fenerbahce avukatlari gerekceli CAS kararlarini okuyor ve iki gune aciklama yapabilir.. Resmi olmamakla beraber guvenilir kaynaklar..

Alper @alperaslan01 · 15 sa.

Gerekceli cas kararinin ulasmis olabilecegini ogrendim ama icerikle ilgili bilgi yok.ingilizce ve fransizca aciklaniyor.Hukuk dili de zordur

yaw arkadas, ceza yiyecek veya kume dusecek takim neden diego miego la ugrassin.

bu saatten sonra hic birsey cikmaz

biz diegoyu aliyorken önümüzü kestiler demek için böyle işe girişmesinler.

Geri
Üst Alt