Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Aziz Yildirim gecen sene bu dönemler yine cok rahatti videodanda anlasildigi gibi :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rByPSTBX80E[/media]
Bu fener bu sene de "0" çekti yanılmıyorsam.

Daha önce maçları oynayarak sıfır çekmişti.Tek fark bu sene oynamayarak sıfir çekti.

Önümüzdeki yıl yine sıfır çekecekmiş gibi duruyor.

aga gidin başka işlerle ugrasın, uefa bizi düşürür bu şerefsizleri düşürmez bu saatten sonra. kendinizi kandırmayın yok yere

ersin tarih konusunda yanılıyor uzun zamandır takip ediyorum geçen hafta salı adamı içeri almaları gerekiyordu ama soma faciasından dolayı ertelemişler yakında içeri girer cas kararı yakında açıklamır ligin bitmesini bekliyordu siyasiler

ersin tarih konusunda yanılıyor uzun zamandır takip ediyorum geçen hafta salı adamı içeri almaları gerekiyordu ama soma faciasından dolayı ertelemişler yakında içeri girer cas kararı yakında açıklamır ligin bitmesini bekliyordu siyasiler

Bu Aziz mutlaka içeri girecek girmesine de,neden bu kadar kıvırtıyor.Gir bir an önce,yat cezanı çık.

Bu Aziz mutlaka içeri girecek girmesine de,neden bu kadar kıvırtıyor.Gir bir an önce,yat cezanı çık.

kıvırtarak taraftarı basını medyayı herkesi tahrik etmeye çalişiyor .Beni içeri yollarsanız feneri düşürürseniz bak febe taraftarı ülkeyi yakar diye tehdit ediyim düşüncesi var. Başbakan olsun bakanlar olsun ki zaten fenerli hiçbiri içeri girmesini istemıyor Boyle davranıp herkesı kıskırtıp ıcerı gırmemeyı düşünüyor şimdiye kadarda iyi gidiyo bakalım kım bu adama tekmeyı koyacak beklıyoruz adaletsız ülkemde

kıvırtarak taraftarı basını medyayı herkesi tahrik etmeye çalişiyor .Beni içeri yollarsanız feneri düşürürseniz bak febe taraftarı ülkeyi yakar diye tehdit ediyim düşüncesi var. Başbakan olsun bakanlar olsun ki zaten fenerli hiçbiri içeri girmesini istemıyor Boyle davranıp herkesı kıskırtıp ıcerı gırmemeyı düşünüyor şimdiye kadarda iyi gidiyo bakalım kım bu adama tekmeyı koyacak beklıyoruz adaletsız ülkemde
Aslında Aziz'in kıvırtmasının bir anlamı yok.Anladığım kadarı ile yasal bir süre var ve bu sürenin son damlasına kadar kullanılmasına göz yumuluyor.

tv em'de TS hukuk kurulu başkanı konuşuyor şike ile ilgili

fener ceza alacak, tff nin aldığı kararlar suçtur diyor

Forum ergenleri mode on

- Hala bekliyonus mu la düşecekler die .d .d 3 sene olmuş he düşerler he, hükümet düşer fener düşmez Aziz büyük başkan , kimse hapse bile atamıyor. .d.dd.d.d

Mode offffffffff.

İki dakika rol yapayım dedim kendimden tiksindim, 7/24 böyle yaşayan insanlar var .

Bunları az çok herkes biliyordur da işin sonu ne olacak onu merak ediyorum. Ne kadar direnebileceğiz? (Bu arada yazının özellikle son bölümü güzel olmuş.)

Hacım bilmeyenler inanki çok.ve sonra birbirimizi yiyoruz laf anlatıcaz diye

okumayan arkadaşlar en azından bi göz gezdirsin. stat konusundan bu yıl yaşadığımız iç karışıklığa tff nin yabancı sınır tutumuna ve bir çok şeyin cevabı burada var.

Hacım bilmeyenler inanki çok.ve sonra birbirimizi yiyoruz laf anlatıcaz diye

okumayan arkadaşlar en azından bi göz gezdirsin. stat konusundan bu yıl yaşadığımız iç karışıklığa tff nin yabancı sınır tutumuna ve bir çok şeyin cevabı burada var.

Doğru, en azından göz gezdirseler yeter. Tabii bir de bilmek istemeyenler var, o da ayrı..

Geri
Üst Alt