Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

bu nöbet babamın bitmek bilmeyen asker nöbetlerini hatırlatıyor bana.'oğlum bir gün nöbetteyim komutan...'ile başlayan hep aynı hikaye.bizimkilerde bir umut profil başına 2-3 post atıp burda feneri düşürmeye çalışıyor.transfer nöbetinin açıldığı bu dönemde ne işiniz var nöbetlerde.milleti daha fazla güldürmeyin kendinize :)

ya bunların çoğu daha çocuk yada kanallarda tıkanma var dediğin gibi.

Yaşları küçük , hatta yine 3 5 ay önce Mehmet Demirkol'un da böyle bir cümlesi olduğunu konuşmuştuk.Ortalama 13 diyordu. Zaten bunlar bir ara buluşup organizsyon yapmışlar , fotoğraflarını da paylaşmışlar. Ortaokul pikniği zannettim. En büyüğü 15.

bu nöbet babamın bitmek bilmeyen asker nöbetlerini hatırlatıyor bana.'oğlum bir gün nöbetteyim komutan...'ile başlayan hep aynı hikaye.bizimkilerde bir umut profil başına 2-3 post atıp burda feneri düşürmeye çalışıyor.transfer nöbetinin açıldığı bu dönemde ne işiniz var nöbetlerde.milleti daha fazla güldürmeyin kendinize :)

Senin için özel seçtim, değerini bil.

images

Kendini güldürenler, inatla Fenerbahçe düşmeyecek diyenler bence.

Bu senede dusmezlerse bitti bu iş sicagi sicagina verilirdi cezalar çok bekledi bu iş

şu şeref yoksunları düşsün de tv karşısında ayaklarımı uzatıp bunların ortalığı yakıp yıkmalarını izleyeyim ya heyecanla bekliyorum :D şimdiden çerez bira stoklarını ayarlayayım da son dk haberine hazırlıksız yakalanmayayım :D

Bu gerçekten çok ağır olmuş be. :D

Ağır değil bence ya bir realiteden bahsettim sonuçta.

Bu arada şimdi şöyle bir durum olsa mesela çok uç bir örnek ama gizli toplantılar yapılsa ya da UEFA'dan baskı var Aziz elimiz kolumuz bağlı başka çare yok diye Fener'e düşecekleri bildirilse ama bunu sadece Tüpo , Aziz ve UEFA bile yani daha hiç bir sitede resmen düştüklerine dair haber yer almasa bile buraya gelip hala mı bekliyorsunuz lan ehe ehe yazacaklar var.

Ağır değil bence ya bir realiteden bahsettim sonuçta.

Bu arada şimdi şöyle bir durum olsa mesela çok uç bir örnek ama gizli toplantılar yapılsa ya da UEFA'dan baskı var Aziz elimiz kolumuz bağlı başka çare yok diye Fener'e düşecekleri bildirilse ama bunu sadece Tüpo , Aziz ve UEFA bile yani daha hiç bir sitede resmen düştüklerine dair haber yer almasa bile buraya gelip hala mı bekliyorsunuz lan ehe ehe yazacaklar var.

Aynen öyle. Buradaki nöbet bir futbolcunun kulübe katılmasından değil adaletin tecelli etmesi. Biz bu konular hakkında gerekli araştırmaları yapıyoruz, emsalleri görüyoruz, sürecin ilerlemesi ile birlikte gelişen olaylara tanıklık ediyoruz. Ama buraya ayda bir uğrayıp hala düşecekler diye bekleyenler var ehe ehe diyen aklı evveler her şeyi çok daha iyi bildiklerini iddia ediyorlar. Ah keşke şu ülkedeki bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma durumuna bir ket vurabilsek. Emin ol çok fazla şeyi değiştirecektir.

Yaşları küçük , hatta yine 3 5 ay önce Mehmet Demirkol'un da böyle bir cümlesi olduğunu konuşmuştuk.Ortalama 13 diyordu. Zaten bunlar bir ara buluşup organizsyon yapmışlar , fotoğraflarını da paylaşmışlar. Ortaokul pikniği zannettim. En büyüğü 15.

Bizim forum da cocuk dolu

hahaha ulan arkadaş ne diyeyim ben sana çok yaşa emi.hee onlardanım bende ajan olarak gönderildim sırf bu başlık için 1.5 yıldır burayadım hep bu anı bekledim :)

Yanlış anlama ama bu konuya gelip, bilgi paylaşan, bu davanın takipçisi olan adamlarla dalga geçmenin başka bir açıklaması olamaz.

Senin güldürmeyin dediğin millet şikecilerdir herhalde ama olaydan zerre haberin yok. Adamlar bile bu olayı sizden daha çok ciddiye alıyor bak bakalım forumlarına bu konuyla ilgili tek alay edici mesaj var mı ? Hepsi bu konuyu görünce bunalıma giriyor ama sizin gibi haklı bir davanın peşinden koşamayacak kadar aciz taraftarlar olduğu sürece daha çok at koştururlar. Galatasaraylı duruşuna yakışmayan tavırlar sergiliyorsunuz. bir renktaşın olarak belirtmek istedim. Şimdi bak bakalım asıl komik kim oluyor.

Geri
Üst Alt