Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Belli olmadı mı daha
Bugün disipline sevkedilecekler, ceza olayı daha sonra.
16.00 gibi açıklanır heralde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belli olmadı mı daha
Bugün disipline sevkedilecekler, ceza olayı daha sonra.
Zaten disipline sevkedildiler , savunmalarını yaptılar bugün disiplin kurulu cezaları açıklar , daha sonra tahkim'e giderler oradada savunma yaparlar sonra oradada cezayı yerler sonrada CAS'a giderler
@Murat Kayanda Gerçi savunma falan yaptılar, o da doğru , ama o zaman da haberlerde disiplin kuruluna sevkedildi demeleri lazımdı yani soruşturmada yeterli delil bulunursa disipline sevkediliyor ve disiplinde ceza çıkıyor ya o yüzden diyorum. Neyse 1 saate anlarız.
Ucu aynı yere çıkacak olduğundan söylediğimizin pek önemi yok aslında ha bugün ha 15 gün sonra misal ,
ucu şemsiyeye çıkacak !
Yalnız sivas'a kıyak geçip daha büyük bir şemsiye verebilirler![]()

benim umrumda değil, ben 17 temmuzdaki şemsiye ile ilgileniyorum..
@Sedat Görür ,
plaj şemsiyesi fenere , baston şemsiye sivasa , küçük şemsiyede eses'e ,
Son yazdığın oldukça önemli ki ben bu soruşturma ile 17 Temmuz'un bağlantılı olduğunu dahi düşünüyorum ,
burada ceza çıktığı anda TFF'nin bütün argümanları yıkılmış olacak ,
Ünal Aysal: ''TFF dikkatli olsun UEFA'dan yaptırım gelebilir.'' diyerek dün Başkan meşaleyi yakmış ama hayret bir şekilde kimse burada bile konuşmadı.
Ben programı izlemedim sadece twitterda gördüm.Başta ciddiye almadım da baktım herkes yazıyor o zaman bunu söylediğine inandım. Zaten bu laflarını foruma taşıyacak 3 5 kişi var işte ama Ümit Özat'ın bile her söylediğine konu açan arkadaşlar bunu önemsememiş yazık ne alıntı var, ne de altına tek bir yorum yapan.
Sivas kumede duser insallah nasil bir pis baskanlari var onlarin oyle