Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Sivasın disiplin kuruluna sevkedilmemesi, güneşin batıdan doğması gibi bişi. Bence çok büyük ihtimalle de ceza alacak.

Bugün disipline sevkedilecekler, ceza olayı daha sonra.

Zaten disipline sevkedildiler , savunmalarını yaptılar bugün disiplin kurulu cezaları açıklar , daha sonra tahkim'e giderler oradada savunma yaparlar sonra oradada cezayı yerler sonrada CAS'a giderler

Zaten disipline sevkedildiler , savunmalarını yaptılar bugün disiplin kurulu cezaları açıklar , daha sonra tahkim'e giderler oradada savunma yaparlar sonra oradada cezayı yerler sonrada CAS'a giderler

Ben sadece soruşturma açtılar diye biliyorum. Araştırdım da evet doğru hatırlıyormuşum. En kötü ihtimalle tedbir falan koyarlar , yine bugün şemsiyenin ucu görünür . Ceza çıkmamasına imkan yok.

[attachment=10599:upload_2014-6-5_15-6-58.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-5_15-6-58.webp
    upload_2014-6-5_15-6-58.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 471
@Murat Kayanda Gerçi savunma falan yaptılar, o da doğru , ama o zaman da haberlerde disiplin kuruluna sevkedildi demeleri lazımdı yani soruşturmada yeterli delil bulunursa disipline sevkediliyor ve disiplinde ceza çıkıyor ya o yüzden diyorum. Neyse 1 saate anlarız.

Haberin içeriği yanlış ,

" Eskişehir ve sivaspor hakkında kararın 2-3 Haziranda Nyonda yapılacak toplantıda belli olacağı ifade edildi "

diyor ama 2-3 haziran tarihlerinde sivas ve eskişehir yöneticileri gidip savunma verdiler ,

sivasın bugün eskişehirinde hafta sonu gibi muhtemelen kararı açıklanacak ,

ayrıca bugün kargasporunda kararı açıklanacak yanılmıyorsam .

@Murat Kayanda Gerçi savunma falan yaptılar, o da doğru , ama o zaman da haberlerde disiplin kuruluna sevkedildi demeleri lazımdı yani soruşturmada yeterli delil bulunursa disipline sevkediliyor ve disiplinde ceza çıkıyor ya o yüzden diyorum. Neyse 1 saate anlarız.

Ucu aynı yere çıkacak olduğundan söylediğimizin pek önemi yok aslında ha bugün ha 15 gün sonra misal ,

ucu şemsiyeye çıkacak !

Yalnız sivas'a kıyak geçip daha büyük bir şemsiye verebilirler :)

Ucu aynı yere çıkacak olduğundan söylediğimizin pek önemi yok aslında ha bugün ha 15 gün sonra misal ,

ucu şemsiyeye çıkacak !

Yalnız sivas'a kıyak geçip daha büyük bir şemsiye verebilirler :)

Büyük şemsiyenin sahibi belli. İsim vermiş gibi olmayayım ama Fenerbahçe tabi ki de , onlar en büyüğüne layık :asd:

benim umrumda değil, ben 17 temmuzdaki şemsiye ile ilgileniyorum..

Bu iki soytarıya ceza çıkarsa ki çıkmamasına imkan yok o zaman arkanı yasla ve 17 Temmuz'da yaşanacakları izle . Çünkü Sivas ve Eses , Fener'e yatmaktan ceza alacaklar. Fener'in şikeciliği bir kez daha bu kez dolaylı olarak tescillenecek.

@Sedat Görür ,

plaj şemsiyesi fenere , baston şemsiye sivasa , küçük şemsiyede eses'e ,

Son yazdığın oldukça önemli ki ben bu soruşturma ile 17 Temmuz'un bağlantılı olduğunu dahi düşünüyorum ,

burada ceza çıktığı anda TFF'nin bütün argümanları yıkılmış olacak ,

@Sedat Görür ,

plaj şemsiyesi fenere , baston şemsiye sivasa , küçük şemsiyede eses'e ,

Son yazdığın oldukça önemli ki ben bu soruşturma ile 17 Temmuz'un bağlantılı olduğunu dahi düşünüyorum ,

burada ceza çıktığı anda TFF'nin bütün argümanları yıkılmış olacak ,

Kesinlikle bağlantılı yani biz burada UEFA , her adımı garanti bir şekilde atıyor , süreç kapanmadı daha çok şey çıkacak diye diye dilimizde tüy bitti ama bizimkiler araştırmak yerine basit olanı seçtiler ve fener medyasına inanmayı daha mantıklı buldular. Tek argümanları da 3 yıl geçti , ceza verecek UEFA çoktan verirdi. Bu saatten sonra bir şey çıkmaz. He çıkmaz. :asd:

Ünal Aysal: ''TFF dikkatli olsun UEFA'dan yaptırım gelebilir.'' diyerek dün Başkan meşaleyi yakmış ama hayret bir şekilde kimse burada bile konuşmadı.

[attachment=10601:BoLwXcQCQAA5Ttl.jpg]

Tarihe dikkat edin.Ayrıca antu bile anlamış artık. Başkan, boş konuşmaz.

[attachment=10600:upload_2014-6-5_15-48-2.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-5_15-48-2.webp
    upload_2014-6-5_15-48-2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 326
  • BoLwXcQCQAA5Ttl.webp
    BoLwXcQCQAA5Ttl.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 298

Ben programı izlemedim sadece twitterda gördüm.Başta ciddiye almadım da baktım herkes yazıyor o zaman bunu söylediğine inandım. Zaten bu laflarını foruma taşıyacak 3 5 kişi var işte ama Ümit Özat'ın bile her söylediğine konu açan arkadaşlar bunu önemsememiş yazık ne alıntı var, ne de altına tek bir yorum yapan.

Ben programı izlemedim sadece twitterda gördüm.Başta ciddiye almadım da baktım herkes yazıyor o zaman bunu söylediğine inandım. Zaten bu laflarını foruma taşıyacak 3 5 kişi var işte ama Ümit Özat'ın bile her söylediğine konu açan arkadaşlar bunu önemsememiş yazık ne alıntı var, ne de altına tek bir yorum yapan.

konuyu açıcam şimdi

sivas kesin ceza alacaktır ondan şüphem yok ama eses yırtabilir bekleyelim bakalım

Sivas kumede duser insallah nasil bir pis baskanlari var onlarin oyle

Geri
Üst Alt