Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Ben ersine inaniyorum cunku ultragarantileri hep normalde olmasi gereken seyler, bunlari ellerinden geldigince geciktiriyorlar o kadar. Sabah olmadan neler olur misali bir mucize, konjonkturun degismesi gibi seyler bekliyorlar.

Ama avrupali kurallar konusunda affetmez.

Er veya gec olacak ve zaman cok yakinlasti cunku "biz sikeyi kendi kendimize mi yaptik" savinin curumesinin ardindan tek geriye kalan azizin hapse girmesi.

Ha keske ceza aziz hapse girmeden verilse ve azizden salya sumuk bir basin toplantisi izlesek ama sanirim uefa azizin hapse girmesini garantici oldugu icin bekleyecektir.

Aynen! Adamlar şikecileri kurtarmak için bizim bile bilmediğimiz pislikleri yaptılar.

En az iki lig düşecekler şikeciler.

Yeni yargılama yapacaklar ama uefa zaten bu şahısları ömür boyu men edecek.

En çok kendileri sevindiği için istemişlerdir

49083805.jpg

Aynı buna benzedi olay. :D

Öyle bir şey olursa Fb'ye bir şey olmayacağı kesinleşir.

asıl o zaman olacağı kesinleşir. eğer tüm takımları men etse fener göbek atar, adamların vizyonunda zaten avrupa diye bişey yok, amaçları her sene ligde bizi geçip şampiyon olmak, ama milli takım men yerse o zaman işler değişir

asıl o zaman olacağı kesinleşir. eğer tüm takımları men etse fener göbek atar, adamların vizyonunda zaten avrupa diye bişey yok, amaçları her sene ligde bizi geçip şampiyon olmak, ama milli takım men yerse o zaman işler değişir

Hükümet ve Tff Fener'e ceza vermez.Hiçbirimizi Avrupa'ya göndermez olur biter.

155 sayfa boşuna boşuna yorum. Herkes adı kadar emin aslında fenerin küme düşürülmeyeceğine.ego tatmini için beyhude konuşmayın allah aşkına ya

Infantino İstanbul toplantısından sonra basın toplantısında, federasyonları değiştirme yetkimiz var demişti...Tüm takımları yada milli takımı men yerine böyle bir uygulamaya gitmeleri daha doğru olur... Kayyum tayin ederler. Kayyum ortalığı süpürüp gider. Yerine yeni bir federasyon seçilir.

Türk olmayan birinin devletin ve TFF nin şikecileri neden ve niçin kolladığını anlaması mümkün değil. Ben bile anlamakta zorluk çekiyorum. UEFA nın kendi yöntemleriyle halletmesi gerekiyor bu işi.

şemsiye geliyor bunlar hala kendilerini kandırma peşindeler. bilmiyorlar ki böylesi daha çok acıtacak :D

Infantino İstanbul toplantısından sonra basın toplantısında, federasyonları değiştirme yetkimiz var demişti...Tüm takımları yada milli takımı men yerine böyle bir uygulamaya gitmeleri daha doğru olur... Kayyum tayin ederler. Kayyum ortalığı süpürüp gider. Yerine yeni bir federasyon seçilir.

Türk olmayan birinin devletin ve TFF nin şikecileri neden ve niçin kolladığını anlaması mümkün değil. Ben bile anlamakta zorluk çekiyorum. UEFA nın kendi yöntemleriyle halletmesi gerekiyor bu işi.

O yüzden zaten talimat değişikliğine gittiler ya ;) Adamlar böyle bir işgüzarlığı düşünemediler. Ha UEFA da kendiyle çelişen şeyler yaptı tabii...Yapı Kredi sponsorluğu dahi benim gözümde UEFA'nın %100 güvenilirliğini sarsmıştır. FIFA'nın el atması gerekecek sanırım bu olaya artık...

Sozumuzun arkasindayim fener dusmez dusemez diyorum haala eger oyle bir sey olursa(ki olasilik vermiyorum) duser diyenleri tebrik eder buyuksun agam der ozur dileriz sikinti yok yani yeterki dussunler ;)

Aziz Yıldırım hapisteyken albüm yazmış. Yakında piyasaya sürülcekmiş.

01. Başım belada

02. Şike bül bülüm

03. V for Vendetta/FeneV

04. Naptın UEFA?

05. Elveda Şampiyonlar Ligi

06. It's all about Şike

07. 6-0 Skit

08. Şikeyle herşeye varım ben (Kayahan sample)

09. Dear Platini

10. Şike Jean (M.Jackson Sample)

11. 6-0 Skit (2)

12. This is my Şike World

13. Şike yapar giderim

14. Sendemi Infantino? (Ferdi Tayfur Sample)

15. Doğvumu Samet?

16. S*kevim böyle Fenevbahçeyi

17. 6-0 (3) Outro

Cahile laf anlatılamadığını ben bu konuda çok iyi öğrendim yani heralde 3 5 saat arayla böyle şeyler diyerek zevk alıyorlar neyse ben umursamıyorum.Buyursun 1 ay daha istediklerini yazsınlar.Ceza geldiğinde ya bu kadar futbol cahiliyle aynı platformda olamam deyip kendimi ihraç ettireceğim ya da bu zihniyetin hepsini engelleyeceğim. İlki daha pratik sanki.

Ntvspor yeniden yargılanacak diye haberler giriyor hadi o düşmez diyenler biraz da bunla kafa yapın ya da böyle adaletsizlik olmaz diye ağlayın, UEFA'ya mail at desek atmazlar sonra kimse düşüremezler, Tff bize karşı, Aziz'in köpekleri,hakemler puşt, Ünal Aysal transfer yapmıyor diye ağlaşıp durun transfer topiğinde. Aynı şey bizim başımıza gelseydi Fb'liler şu an kulübümüzü kapattırmışlardı, bizimkiler ceza gelsin diye çabalayanlarla dalga geçme peşinde.

Geri
Üst Alt