Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

bizim bu anadolu takimlari kadar mal takim gormedim

ne icin kurulduklarini bile bilmiyorum

sonra diyorlarki, niye Istanbul takimlari tutuyorsunuz, lan sizin gibi mal erifler bu takimlari yonetirse kimse maclara gelmez

diger anadolu takimlari diyemezmi, TFFye. bal gibi biliyordunuz, bu takimlarin gitmeyecegini niye 2 sezondor bu riskleri aldiniz

gecen sene bjk ve fb yuzunden cok avrupa puani kaybettik

Allahtan biz birseyler yaptik, yapmasaydik bugun turkiyede avrupaya gidecek takim olmazdi

090620142207014358754.jpg

Ancak twitter'ına bunları yazdıktan bir süre sonra sildi. Ardından, Ekşioğlu gündeme oturan bu tweet ile ilgili açıklama yaparak özür diledi ve tweet'i yazanın kızı olduğunu söyledi.

090620142207014358754.jpg

Ancak twitter'ına bunları yazdıktan bir süre sonra sildi. Ardından, Ekşioğlu gündeme oturan bu tweet ile ilgili açıklama yaparak özür diledi ve tweet'i yazanın kızı olduğunu söyledi.

[attachment=10751:upload_2014-6-9_23-38-28.png]

PİYASA DEĞERİ 854 MİLYON LİRAYA ÇIKTI Geçen haftayı 32,75 liradan tamamlayan Fenerbahçe hisseleri haberin ardından yeni haftaya hızlı yükselişle başladıktan sonra en yüksek 34,80 lirayı gördü. Fenerbahçe Futbol AŞ'nin piyasa değeri de bugünkü artışla 819 milyon liradan 854 milyon liraya yükselmiş oldu.

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-9_23-38-28.webp
    upload_2014-6-9_23-38-28.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 386
Ekli dosyayı görüntüle 15102

PİYASA DEĞERİ 854 MİLYON LİRAYA ÇIKTI Geçen haftayı 32,75 liradan tamamlayan Fenerbahçe hisseleri haberin ardından yeni haftaya hızlı yükselişle başladıktan sonra en yüksek 34,80 lirayı gördü. Fenerbahçe Futbol AŞ'nin piyasa değeri de bugünkü artışla 819 milyon liradan 854 milyon liraya yükselmiş oldu.

pek positif degil bu haberler

aynen oyle

sadece yalan haberle degeri yukselmiyor ve bu aralar yargi falan diye konusuyorlar, yatirimcilarda salak degil yani

bana gore 3,4 ay icinde FB borsa degeri gittikce yukselecek ve sonra pufffff diye patlayacak :)

cok pis oyunlar donuyor, hayirlisi

Bu yaptıkları manipülasyondan başka işe yaramaz da konu o değil yani adalet yıllardır UEFA'dan geldiği için sportif anlamda bir şeyi değiştirmeyecek o kesin zaten aklı başında olan az sayıdaki Fbliler de bunu yazıyorlar,açsın baksınlar yerel mahkeme sonucu UEFA'ya kararını değiştirtip pardon dedirtebilmiş tek bir takım var mı, varsa yazsınlar öğrenelim. Nasıl angutlarsa hala akıllanmadılar ya 17 temmuz yaklaştıkça biz daha çok Fener için müjdeli haberler duyarız, müjdelerin de sonu malum zaten.

Manipülasyonun babasını yapmışlar. Şikayet etmek gerek... Sıkışınca kızım yazdı, yeğenim yazdı, dünürüm yazdı, elitm yazdı, görümcem yazdı, kaynımgil yazdı.... Ne güzel iş be....

Manipülasyonun babasını yapmışlar. Şikayet etmek gerek... Sıkışınca kızım yazdı, yeğenim yazdı, dünürüm yazdı, elitm yazdı, görümcem yazdı, kaynımgil yazdı.... Ne güzel iş be....

yaw harbiden bu ulkede bu yalanlari yutan milyonlarca gerizekalida var :D

utanmadan kizim yazdi diyor, evdeki fare yada kedi yazdi diye yazarlarsa hic sasirmam

bide milyonlarca aptal fenevli, bu adamlarin mahsum oldugunu dusunuyor

bu kacinci yalanlari, ohaa yani

dusunsene biz bunlari yapsaydik, dunya sallanirdi

Allahtan fenevli degiliz, iki kurusluk adam ancak fenevli olur

zaten kendilerin yuzune bile diyorum, ama adamlar bu sistemden memnun

beyler yeni geldim bjk'ye kötü haberler mi varmış CAS'tan twitterda o tarz şeyler gördüm sanki

İşin rengi belli oluyor.Cas kararlarında uefa'ya da imalar var.Sorular soruyor neden böyle yaptın-yapmadın diye.Şikecilerin ki açıklanır,uefa disiplin kararları açıklanır,uefa 17 temmuzda tffye yol haritasını çizer lig başlamadan fb düşer.Bu sonuncusu olacakta 1 ayda olur mu bilmiyorum.Sonu belli film.Kim düşürecek o belli değil.UEFA-FİFA....Ayrıca daha tff istifa edecek. Sezon ortasında bile düşebilirler.Bakarsınız bu sene çoktan 4.yıldızı zaten takmış oluruz.Cas sonrası ümidim arttı.

Geri
Üst Alt