Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 22 dk.

Yeniden yargılama kararı çıktıktan sonra; F.Bahçe UEFA'ya rekor bir tazminat davası açmaya hazırlanıyor..

Bunlar ciddi ciddi kaşınıyor.UEFA bunları düşürmezse yazıklar olsun onlara.

Bütün dünya salak bir Türkler akıllı :D

adalet-karikatur-507x370.jpg

Her anıyla şike ya ilk şike yap sonra siyasilerle bşka yollardan şike yap sonra yeniden yargılandırma yapıp kendilerini affettir sonra git uefa taznımat davasi aç tff açarlar zaten kimbilir tff tüpçü bunlara nasıl kaynak verdi kimbilir. Ey benim güzel ülkem rüşvet hırsızlık mafya

Demirören çıkıp NTV'de mahkeme kararları bizi bağlamiyor demedi mi. UEFAda aynısını derse ne diyeceksiniz. herşeyi işlerine göre yorumlamalari insanı hasta ediyor.

Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk

Twitterda asagidaki sekilde yazmaya basladilar:

ŞİKEDEN HÜKÜM GİYEN KULÜP YÖNETİCİLERİ 30/614 TARİHİNE KADAR SADECE GÖREVLERİNDEN DEĞİL KULÜP UYELIKLERINDEN

KENDİ İRADELERİYLE İSTİFA EDERLERSE AİT OLDUKLARI LİGLERE

YENİ SEZONDA (-15 İLE -20) PUAN İLE BAŞLAMALARI GÜNDEME GELECEK....

Bu ne demek, dusurmeyecekler mi yani bunlari?

Onun kararını UEFA verecek ve UEFA'nın da öyle bir saçmalığı yok.Şike suçunun cezaları bellidir; küme düşme + puan silme ve yapıldığı maç sayısınca bu ceza katlanarak devam eder. Eksiyle olacak olsa Aydınlar konuyu çoktan kapatmıştı. 17 temmuza bir şey kalmadı sabretsinler.

Şu an Haluk Yürekli iyi veriyor ayarı...

Kanal 24 'te...

Neler anlatıyor? Maç izliyorum da.

Valla nasıl anlatayım. Bizim burada konuştuklarımızı pat pat söylüyor. Mamut'a verdi ayarı. Sonra T.Demirel'e ..

Hala devam ediyor.

Bu arada netten Kanal 24 izleyebilirsin veya varsa Digitürk ten de...

Bak şimdi pislik Fenerli hakem Muhittin Boşat girdi devreye. Hemen avukatlığa başladı.

Diyor ki : " Ama Galatasaray'da Fenerbahçe'ye şikeci suçlaması yaptı"

Len mal. Suçlama yapmadı. Gerçekği söylemek suç mu oldu.

[attachment=11210:upload_2014-6-22_23-12-39.png]

Buyrun eksi puancı arkadaş buymuş. Kim olduğunu bilmem ama Fenerli adam bile artık kendini eksi puandan bahsederken bulduysa siz gerisini düşünürsünüz.

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-22_23-12-39.webp
    upload_2014-6-22_23-12-39.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 300
Bak bak şerefsiz mamuta; " Ergin Ataman kim. Ben kimim. Ben Fenerbahçenin genel sekreteriyim."

Hayır biz ona başka birşey diyoruz mamut. ama şimdi ceza almyayım.

Muhittin Boşat: " Galatasaray yenileceğini bildiği için maça çıkmadı"

Sonra uvvv ama bana küfrediyorlar..

Muhittin Boşat: " Sen Fenerle Trabzonspor arasındaki bir olaya dahil olursan böyle olur"

Şike olaylarında Başkanımızın " Bu ateş üfleyerek sönmez" açıklamasına ve bu konudaki diğer açıklamalara verdiği cevap.

Mala bak. Şike FB-TS arasında bir mevzuymuş

Adam ısrarla " Aga ben küfürsüz yaşayamam. Lütfen küfür edin çekinmeyin" diyor.

Muhittin Boşat'ın babası keşke boşa atsaymış.

İsviçre Federal Mahkemesi, F.Bahçe'nin Davasını Kabul Etti

22 Haziran 2014 17:17

Fenerbahçe, CAS'ın verdiği kararın hukuk dışı olduğunu iddia etmesi nedeniyle İsviçre Federal Mahkemesine dava açmıştı. Mahkeme, davayı kabul etti

UEFA'nın verdiği cezayı onaylayan CAS'ın verdiği kararın hukuk dışı olduğunu iddia eden Fenerbahçe, kararı İsviçre Federal Mahkemesi'ne taşımıştı. Kararla ilgili olarak Fenerbahçe'ye ilk müjde geldi. İsviçre Federal Mahkemesi, davanın kabul edildiğini sarı-lacivertli kulübe iletti.

DURUŞMA TARİHİ BEKLENİYOR

Fotospor'un haberine göre; Böylece Fenerbahçe, CAS, UEFA, ve TFFtemsilcilerinin de bir araya geleceği ara karar duruşmasının tarihinin belirlenmesini beklemeye başladı. Fenerbahçe'nin ara duruşmada; geçen sezon olduğu gibi "tedbirli" olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma talebinde bulunacağı bildirildi.

GALATASARAY ELEME TURUNDAN KATILABİLİR

UEFA kendini riske atmaz ve geçen sezon olduğu gibi Fenerbahçe'nin adını Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak takımlar arasına yazarsa, Galatasaray eleme turlarından kura çekimine katılacak. Ara karar sonrası asıl mahkeme Eylül ayında başlayacağı, Ekim veya Kasım ayında sonuçlanacağı için Galatasaray'ın ara karar duruşmasına müdahil olmak isteyebileceği de gündemde.

böyle bişey olabilirmi ya :)

Twitterda asagidaki sekilde yazmaya basladilar:

ŞİKEDEN HÜKÜM GİYEN KULÜP YÖNETİCİLERİ 30/614 TARİHİNE KADAR SADECE GÖREVLERİNDEN DEĞİL KULÜP UYELIKLERINDEN

KENDİ İRADELERİYLE İSTİFA EDERLERSE AİT OLDUKLARI LİGLERE

YENİ SEZONDA (-15 İLE -20) PUAN İLE BAŞLAMALARI GÜNDEME GELECEK....

Bu ne demek, dusurmeyecekler mi yani bunlari?

Yöneticiler - puanla lige mi başlayacakmış. :eek:

Geri
Üst Alt