Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

İsviçre Federal Mahkemesi, F.Bahçe'nin Davasını Kabul Etti

22 Haziran 2014 17:17

Fenerbahçe, CAS'ın verdiği kararın hukuk dışı olduğunu iddia etmesi nedeniyle İsviçre Federal Mahkemesine dava açmıştı. Mahkeme, davayı kabul etti

UEFA'nın verdiği cezayı onaylayan CAS'ın verdiği kararın hukuk dışı olduğunu iddia eden Fenerbahçe, kararı İsviçre Federal Mahkemesi'ne taşımıştı. Kararla ilgili olarak Fenerbahçe'ye ilk müjde geldi. İsviçre Federal Mahkemesi, davanın kabul edildiğini sarı-lacivertli kulübe iletti.

DURUŞMA TARİHİ BEKLENİYOR

Fotospor'un haberine göre; Böylece Fenerbahçe, CAS, UEFA, ve TFFtemsilcilerinin de bir araya geleceği ara karar duruşmasının tarihinin belirlenmesini beklemeye başladı. Fenerbahçe'nin ara duruşmada; geçen sezon olduğu gibi "tedbirli" olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma talebinde bulunacağı bildirildi.

GALATASARAY ELEME TURUNDAN KATILABİLİR

UEFA kendini riske atmaz ve geçen sezon olduğu gibi Fenerbahçe'nin adını Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak takımlar arasına yazarsa, Galatasaray eleme turlarından kura çekimine katılacak. Ara karar sonrası asıl mahkeme Eylül ayında başlayacağı, Ekim veya Kasım ayında sonuçlanacağı için Galatasaray'ın ara karar duruşmasına müdahil olmak isteyebileceği de gündemde.

böyle bişey olabilirmi ya :)

Kaynak çok sağlam.

En az 3 lig dusmeleri lazim ama daha once de oldugu gibi her turlu yolu deniyorlar. Napiyor ediyorlar sikayet edecek bir mahkeme buluyor serefsizler.

Benim en gıcık olduğum sinirden tüylerimi ürperten söylemler ve fikirler;

" 25 Milyon kişiyi üzmeye kimsenin hakkı yok "

" Şike de yapsa sonuçta Fenerbahçe gibi bir camia ligde olmalı"

" Fenerbahçe ligden düşerse parasal anlamda sponsor ve ticari kurumlara, medyaya çok zararı olur. O yüzden ligde kalmalı "

Bir de artık seviyesizlik ve dengesizlik olarak nitelendirdiğim;

" Biz güçlüyüz şike yapıyoruz, sizde o güç yok, yapamıyorsunuz diye kıskanıyorsunuz"

" Biz Fenerbahçeyiz, şike de yaparız karşiim"

gibi iğrençlikler...

Ahmet başkan raad ol lütfen . Strese hiç gerek yok. UEFA soruşturma açmasaydı ben de yavaş yavaş acaba konu gerçekten kapanıyor mu demeye başlamıştım ama 17 temmuzda her yer alevlitop.jpeg olacak , yanacak ortalık diyorum. Tek dileğim bu son günlerde UEFA çok da bir şey yapmayacakmış, her şey prosedürmüş minvalinde pozitif haberler pompalansın ki iyice rahatlayalım :asd:

Ahmet başkan raad ol lütfen . Strese hiç gerek yok. UEFA soruşturma açmasaydı ben de yavaş yavaş acaba konu gerçekten kapanıyor mu demeye başlamıştım ama 17 temmuzda her yer alevlitop.jpeg olacak , yanacak ortalık diyorum. Tek dileğim bu son günlerde UEFA çok da bir şey yapmayacakmış, her şey prosedürmüş minvalinde pozitif haberler pompalansın ki iyice rahatlayalım :asd:

Relax diyorsun Sedat. Ama ortam çok kötü. Kimin ne yapacağı belli olmaz.

Evet olması gereken beklentilerimiz doğrultusunda ama olacaklar konusunda emin değilim.

İsviçre Federal Mahkemesi, F.Bahçe'nin Davasını Kabul Etti

22 Haziran 2014 17:17

Fenerbahçe, CAS'ın verdiği kararın hukuk dışı olduğunu iddia etmesi nedeniyle İsviçre Federal Mahkemesine dava açmıştı. Mahkeme, davayı kabul etti

UEFA'nın verdiği cezayı onaylayan CAS'ın verdiği kararın hukuk dışı olduğunu iddia eden Fenerbahçe, kararı İsviçre Federal Mahkemesi'ne taşımıştı. Kararla ilgili olarak Fenerbahçe'ye ilk müjde geldi. İsviçre Federal Mahkemesi, davanın kabul edildiğini sarı-lacivertli kulübe iletti.

DURUŞMA TARİHİ BEKLENİYOR

Fotospor'un haberine göre; Böylece Fenerbahçe, CAS, UEFA, ve TFFtemsilcilerinin de bir araya geleceği ara karar duruşmasının tarihinin belirlenmesini beklemeye başladı. Fenerbahçe'nin ara duruşmada; geçen sezon olduğu gibi "tedbirli" olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma talebinde bulunacağı bildirildi.

GALATASARAY ELEME TURUNDAN KATILABİLİR

UEFA kendini riske atmaz ve geçen sezon olduğu gibi Fenerbahçe'nin adını Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak takımlar arasına yazarsa, Galatasaray eleme turlarından kura çekimine katılacak. Ara karar sonrası asıl mahkeme Eylül ayında başlayacağı, Ekim veya Kasım ayında sonuçlanacağı için Galatasaray'ın ara karar duruşmasına müdahil olmak isteyebileceği de gündemde.

böyle bişey olabilirmi ya :)

Eğer doğruysa sevineceğim haberdir. Fifa'da müdahil olacak konuya şimdi :)

işin garibi o kadar imza atıldı anlasıldık denmesine ragmen canerle ve diegoyla resmi sozlesmeyı imzalamadılar.

Dusecekler, dusmeliler.

Eger uefa dizginleri elinden kacirmak istemiyorsa dusurmek zorundalar.

Aksi halde Uefa sus kopegi haline gelir.

Relax diyorsun Sedat. Ama ortam çok kötü. Kimin ne yapacağı belli olmaz.

Evet olması gereken beklentilerimiz doğrultusunda ama olacaklar konusunda emin değilim.

Ya karamsar olacak hiç bir sebep yok hatta Davut'un söylediği gibi bunlar Diego'yu madem aldılar neden bir an önce getirip şov yapma gibi bir Fener klasiğine girişemiyorlar.Onu da geçtim görüşmeler sürüyor diye yeni bir kap girmişlerdi en son hatırladığım. Fenerium forma sponsoru olacak diye haberler okudum,stad ismine sponsor konuşuyorlar ortam böyleyken ben umutluyum. Bu kadar rezilliği cezasız kapatabilirlerse Aziz'i ilk tebrik eden ben olurum. Yok abi şikenin önüne geçemezler, UEFA'yı ciddiye alan olmaz hadi bir daha 0 tolerans desin bakalım her yeriyle güler millet. Yine diyorum o soruşturma açılmasa hak verirdim ama hem şikenin kralını yapmış diye ilan ettiğin takımın federasyonuna soruşturma açacaksın neyse hadi affettim ceza yok mu diyeceksin bir de plaket versin Tüpo'ya tam olsun. Yemez işte bu işin eyyamı kalmadı artık.

Ya karamsar olacak hiç bir sebep yok hatta Davut'un söylediği gibi bunlar Diego'yu madem aldılar neden bir an önce getirip şov yapma gibi bir Fener klasiğine girişemiyorlar.Onu da geçtim görüşmeler sürüyor diye yeni bir kap girmişlerdi en son hatırladığım. Fenerium forma sponsoru olacak diye haberler okudum,stad ismine sponsor konuşuyorlar ortam böyleyken ben umutluyum. Bu kadar rezilliği cezasız kapatabilirlerse Aziz'i ilk tebrik eden ben olurum. Yok abi şikenin önüne geçemezler, UEFA'yı ciddiye alan olmaz hadi bir daha 0 tolerans desin bakalım her yeriyle güler millet. Yine diyorum o soruşturma açılmasa hak verirdim ama hem şikenin kralını yapmış diye ilan ettiğin takımın federasyonuna soruşturma açacaksın neyse hadi affettim ceza yok mu diyeceksin bir de plaket versin Tüpo'ya tam olsun. Yemez işte bu işin eyyamı kalmadı artık.

Bu konulara ben de katılıyorum. Yani elbette UEFA/FIFA buna göz yumamaz.

İçeride de aslında aklımdan geçen sık sık bahsettiğim geciktirme . Amacı ise zarardan kar etme.

Yani ne kadar gecikirse az zararla olsun. Daha açık konuşayım. Bunların amacının spor falan olmadığını hepimiz öğrendik biliyoruz.

Onların ve yandaşlarının amacı belli; Ticari kaygılar. Bu işten zarar edecekler.

Hatta 3 Temmuz'un ilk günlerinde ve sonrasındaki söylemleri hatırlayalım, hep böyleydi. Yani " Fener düşerse zarar eder herkes."

Hatta güvence de buydu. "Nasılsa bunu kimse göze alamaz. Rahat olalım. Kimse bize bişey yapamaz" değilmiydi.

Hala da öyle. Ama baktılar şemsiye görünmeye başladı. Bir anda söylemler değişti.

"Haklıyız. Hakkımız yendi." tarzına döndüler. Adalete Fener Yak olayı falan.

Ama ne tuhaf ki bunları ilk günlerde görmemiştik. Daha çok küstahça, kibirli bir şekilde söylemler vardı. Nasılsa bize birşey yapamazlar rahatlığı ile.

3 temmuz 2011 de gerçekleşti. Ama ne tuhaf ki Adalet, hak vs olayları 3 sene sonra başladı.

3 sene de mi anladın haklı olduğunu, adaletsizlik olduğunu. Tabi ki hayır. Sadece savunma mantığı.İşin kötüye gittiğini anlayınca yeni taktik bu oldu.

Tapeleri yalanlamalar , kurmaca olduğunu söylemeler..

Sonra tapelerdeki görüşmelerin gayri-yasal takip edildiğini söylemeler..

Yahu yukarıdaki 2 söylemde kendilerine ait.

Biri de demiyor mu? Hem yalanlıyorsunuz hem de kayıtların yasadışı yapıldığını söylüyorsunuz.

Hep senin suçun bunlar :DD

Davut özel olacak ama abim fenerli demiştin daha evvel ,

sanal ortam bu işleri karıştırdığından haberi var mı ?

:cigara::nargile::dogrun:

Soruyu kendi üstüme de alınıp cevap vermek isterim Murat. Ben 3 Temmuzdan bu yana her türlü sanal ortamda yazar çizerim.

Hatta bir arar Azizin avukatlarından biriyle twitterda kavga ettim. Ve sonunda haklı olduğumu kabul edercesine sorularımı cevapsız bırakıp beni engelledi.

Ben ona hiç bir gayri-ahlaki bir söylemde bulunmadığım halde.

Gelelim soruya: Kardeşimle twitterda birbirimizi takip ederdik. Sonra beni engelledi. Fanatik Fenerlidir kendisi.Hatta Çanakkale Fenerliler derneğinde aktif biri.

Eşimin ailesi, babam, kardeşim hepsi Fenerli. Ben onlarla bu konuları konuşmamaya çalışıyorum.

Çünki o kadar at gözlüğüyle bakıyorlar ki olaylara. Şimdi ben 70 yaşındaki babamı neden üzeyim. Kayınpederde aynı.

Ama kardeşim, kayınbiraderler ile gerektiğinde kısa ve öz cevabı yapıştırıp susturuyorum kırmadan kimseyi.Onların hali kendilerini avuturcasına masal dünyası.

Onlara cevap bile vermem.

Kardeşim ile yaklaşık 2 yıldır asla bu konuları konuşmuyoruz. Çünki bazen kardeşime bile dalasım geliyor. Klasik Fenerli söylemleri yüzünden.

En güzeli mi salla gitsin yaparım daha iyi.

Geri
Üst Alt