Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Michel Platini:Büyük takımlar aldıkları kupalarla,küçük takımlar ise büyük takımları yenmeleriyle övünürler.

Tribun Dergi ‏@tribundergi 3 sn.

SON DAKİKA: Istanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi şike davasında savcının yeniden yargılama talebini reddetti

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, "futbolda şike" davasında Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların "yeniden yargılanma" ve "infazın durdurulması" talebini kabul etti.

DHA

Hangisi doğru acaba?

Bq0Yl3MCUAAQmk5.png

SEREFSIZLER!

Yeniden yargılama kararının çıkacağı bilinen bir şeydi zaten. Türkiye'deki çarpık yargı sisteminde aklanacaklarına güvenerek UEFA'ya dava açmalarını, atar gider yapmalarını umuyorum.

Belliydi ya. Tayyibe o kadar oral yaptilar ki olacagi buydu. Simdi bir de delil yetersizliğinden aklanirlar.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan noldu şimdi yeniden yargılanma olcak mı olmayacak mı? Herkes farklı haber yapıyor

Ya niye şaşırıyor ve sinirleniyorsunuz ki ülkemizde hukuk mu var benim için önrmli olan Uefa ki onlar zaten sallamıyor bizim mahkemeleri merak etmeyin fb Avrupa ya katılacağı zaman ya kurada ya maçlarda halledecekler yazın bir kenara iletide lazım olur;)

C5303 cihazımdan gönderildi

Yeniden yargılansa değişen ne olacak arkadaşlar ben anlayamadım olayı? Şimdi aynı delillerle yargılanmayacak mı bu adamlar ve aynı yasalar ile?

Ayrıca tekrar okudum aynı belgeler ile yeniden yargılanacak bir nevi temyize gitme, muhtemelen aynı karar çıkar herkes yeniden yargılanma talep edebilir ha herkese aynı uygulama olmaz orası ayrı

C5303 cihazımdan gönderildi

Yeniden yargılansa değişen ne olacak arkadaşlar ben anlayamadım olayı? Şimdi aynı delillerle yargılanmayacak mı bu adamlar ve aynı yasalar ile?

abi yargılama dediğin hemen bitmiyo ki.1-2 yıl sürüyo.En sonun da 20 sene geçicek zaman aşımına uğrucak dava diye korkuyorum :D.Ama bu davada aklarlar öyle mal bi ülkeyiz biz.Adaleti istediğimiz gibi değiştirip oynayabiliyoruz

Türkiye'de adalet : oyun hamuru :)

Geri
Üst Alt