Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

ŞİKECİLERİN BAŞVURMADIĞI YER KALDI MI ?

''bi ara gelin benim eve de ugrayin bi bana da basvurun belli mi olur iki guzel kelam ederim rahatlarsiniz :D :D ''

İfm karari 18 temmuz'a sarkmis

Guya cas devreye girmis

YERSEN

Yine manipulasyon falan iyi vurgun yaptilar

CAS, pazartesi eskisehir ve sivasin cezalarini onaylasin. Şikeyi kimlerle yaptıklarını göstersin CAS bu eziklere. Ondan sonra ifm bunlara gereken cevabi versin.

ŞİKECİLERİN BAŞVURMADIĞI YER KALDI MI ?

''bi ara gelin benim eve de ugrayin bi bana da basvurun belli mi olur iki guzel kelam ederim rahatlarsiniz :D :D ''

Aziz'le Mahmut George Lucas'ın kapısına dayanmışlar. Star Wars'daki Galaksilerarası Konseyde hakkımızı arayacağız diyorlarmış.

İstiyorum ki önce sivasın düşürüldüğü haberi gelsin, böyle hepsini birden değil, bi kaç gün sonra giresun, yine bi kaç gün sonra mersin, bjk falan derken en sona bunları bıraksınlar...

:D

hahahahahaha, o geçen sürede neler olur neler :) ne malzeme çıkar yemin ederim, tam benjaminlik :D

İstiyorum ki önce sivasın düşürüldüğü haberi gelsin, böyle hepsini birden değil, bi kaç gün sonra giresun, yine bi kaç gün sonra mersin, bjk falan derken en sona bunları bıraksınlar...

hahahahahaha, o geçen sürede neler olur neler :) ne malzeme çıkar yemin ederim, tam benjaminlik :D

:D :D psikopat çıktın renktaş sen :) . Aslında bunlara bu müstahak ama işte Uefa işini yapsın yeterki.Çok bişey istemiyor kimse sadece normal yasalar uygulansın.

[attachment=11517:upload_2014-7-4_12-6-7.png]

Ahahahaha olumlu haberlere devam medya ,her şey olması gerektiği gibi gitmekte hadi bakalım bu sürecin sonu malum :asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-4_12-6-7.webp
    upload_2014-7-4_12-6-7.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 235
:D :D psikopat çıktın renktaş sen :) . Aslında bunlara bu müstahak ama işte Uefa işini yapsın yeterki.Çok bişey istemiyor kimse sadece normal yasalar uygulansın.

:D Düşünsene bi renktaş olasılıkları hahaha

ne goy goy döner yemin ediyorum..

sivas bjk düştü ama yok feneri düşürmüceklermiş raad olun diye..

hahahahahahahaha

Nerde yaziyor bu? Medya sallamsi gibi geldi, trabzonun basvurusu var 17 temmuzda uefa nebzinde, guya bir gun sonrasina tarih vererek gozdagi vermeye çalisiyorlar.

fotomac, fanatik falan hepsinde yaziyor. daha bugün okudum. tabi dün ifm'den bir halt cikmayinca böyle bir yalan uydurmuslardir diye düsünüyorum :)

Geri
Üst Alt