Mehmet İşler
Parçalı Üye
- 5 Ağustos 2009
- 3.637
- 0
- 1.306
Bi düşmediniz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada tabi ki de hepsini okuyacak kadar işsiz değilim ama şöyle bir yukardan aşağıya 3 saniye taradım, son cümlede TS'yi görünce okumak istedim. Bunlar 17 Temmuz'da TS için karar açıklanacak beklentisindeler, düşündüğümden bile daha fazla eğleneceğiz lan aahahaha Ekli dosyayı görüntüle 16229
100numaranın ergenleri mail organizasyonu başlatmış ve bunu UEFA'ya yolluyorlarmış, Bu İngilizce'yi UEFA anlamaz, böyle bir dil yok çünkü, resmen işkence çektirmişler İngilizce'yeBu arada tabi ki de hepsini okuyacak kadar işsiz değilim ama şöyle bir yukardan aşağıya 3 saniye taradım, son cümlede TS'yi görünce okumak istedim. Bunlar 17 Temmuz'da TS için karar açıklanacak beklentisindeler, düşündüğümden bile daha fazla eğleneceğiz lan aahahaha
Geneli ne yazıyor diyenler için okuduğum yerlerden özet geçeyim, This is a trap demekten başka bir bok yedikleri yok, bir ara da UEFA'dan hesap sormuşlar tövbe est.
O değil de mail attıkları kişileri Trabzonlular'dan araklamışlar . Ben de diyorum attıkları kişiler de kim diye![]()

Ekli dosyayı görüntüle 16229
100numaranın ergenleri mail organizasyonu başlatmış ve bunu UEFA'ya yolluyorlarmış, Bu İngilizce'yi UEFA anlamaz, böyle bir dil yok çünkü, resmen işkence çektirmişler İngilizce'yeBu arada tabi ki de hepsini okuyacak kadar işsiz değilim ama şöyle bir yukardan aşağıya 3 saniye taradım, son cümlede TS'yi görünce okumak istedim. Bunlar 17 Temmuz'da TS için karar açıklanacak beklentisindeler, düşündüğümden bile daha fazla eğleneceğiz lan aahahaha
Geneli ne yazıyor diyenler için okuduğum yerlerden özet geçeyim, This is a trap demekten başka bir bok yedikleri yok, bir ara da UEFA'dan hesap sormuşlar tövbe est.
Hala 90+4'de atılan gollerden bahsediyorlar. Şikenin sahaya yansıyıp yansımadığını sanki UEFA ve CAS'ın umrunda. Şikeye teşebbüs bile ceza unsuru. İnsan hiç mi CAS kararını okumaz.
Hayır , onlar da biliyorlar da savunma mekanizması işte inkar ede ede bir süre sonra gerçekten kendilerini de inandırdılar. He trap he.Herkes size karşı hand in hand, arm to arm trap kurdu he.
Ekli dosyayı görüntüle 16229
Beyler bu kadar saf olmayin.
Düsmez bu serefsizler, bosuna beklentiye girmeyin.
Kapi da böyle bir tehlike olsa, adamlar gidip 17 milyonluk Diego transferini yaparlar mi?
Demirören daha önce bu konunun kapandigini üstüne basa basa söylemisti.
Yani UEFA düsürme talimati verse bile TFF kabul etmeyerek toplu men e sebep olur.
Fener in de sadece yerel düsündügünü bildigimize göre, burnuma pis kokular geliyor.
Demirören ve Aziz coktan bu isi cözüp toplu men kararini almislar.