Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Bu meseleyi Fifa çözer. Cas kararini gördükten sonra Uefa'dan beklentim kalmadi. zaten yürütmenin basindaki kendi diyor Platiniyi ikna ettigini. herifler 15 temmuzda çekilis yapiyor. "Hadi ne yapacaksan yap" diyor resmen Uefa ya.

hiç bişi olmayacak heralde yoksa 6 gün kala duyumlar dolaşırdı ortalıkta. TDK ve ersin de de ses yok :(

Hiçbir şey olmasın tek istediğim şu aziz Yıldırım ya ölsün yada spordan uzaklaşsin

Bari önümüzdeki senelerde şike yapmasın adam tam gaz devam ediyor şike ye

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 31 dk.

11/7/2014 ''Fener-i yakma'' günleri resmen başlamıştır.

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 6 dk.

Sevgili dostlarım; UEFA Kişiler hakkında cezalarını tamamladı bugün açıklanabilir. Haftaya büyük güne kalırsa tarihe bakarsınız :)

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 5 dk.

17/7/2014 Sonun başlangıcı olacaktır. CAS G.K dan sonra kimse feneri kurtaramaz,o iş bitti.

Ersin ses verdi istediğiniz gibi renktaşlar. :)

İnşallah gol gelecek bu sefer. :)

Cas Uefa'nin pisligini ortaya döktü. Uefa'ya güvenmiyorum artik. Ikna edilmisler iste. Bu isi Fifa'ya götürmeli TS.

CAS G.K. ile UEFA yı fena sıkıştırdı , 17 Temmuzda UEFA dağdan fare doğurtturur mu olasıdır ama TS kan alır UEFA dan kaçışı olamaz buda yaklaşan FİFA seçimleri arefesinde berbat birşey olur ,

[attachment=11693:upload_2014-7-11_2-4-51.png]

100numaranın ergenleri mail organizasyonu başlatmış ve bunu UEFA'ya yolluyorlarmış, Bu İngilizce'yi UEFA anlamaz, böyle bir dil yok çünkü, resmen işkence çektirmişler İngilizce'ye :asd: Bu arada tabi ki de hepsini okuyacak kadar işsiz değilim ama şöyle bir yukardan aşağıya 3 saniye taradım, son cümlede TS'yi görünce okumak istedim. Bunlar 17 Temmuz'da TS için karar açıklanacak beklentisindeler, düşündüğümden bile daha fazla eğleneceğiz lan aahahaha :D

Geneli ne yazıyor diyenler için okuduğum yerlerden özet geçeyim, This is a trap demekten başka bir bok yedikleri yok, bir ara da UEFA'dan hesap sormuşlar tövbe est.

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-11_2-4-51.webp
    upload_2014-7-11_2-4-51.webp
    106,3 KB · Görüntüleme: 263
Ekli dosyayı görüntüle 16229

100numaranın ergenleri mail organizasyonu başlatmış ve bunu UEFA'ya yolluyorlarmış, Bu İngilizce'yi UEFA anlamaz, böyle bir dil yok çünkü, resmen işkence çektirmişler İngilizce'ye :asd: Bu arada tabi ki de hepsini okuyacak kadar işsiz değilim ama şöyle bir yukardan aşağıya 3 saniye taradım, son cümlede TS'yi görünce okumak istedim. Bunlar 17 Temmuz'da TS için karar açıklanacak beklentisindeler, düşündüğümden bile daha fazla eğleneceğiz lan aahahaha :D

Geneli ne yazıyor diyenler için okuduğum yerlerden özet geçeyim, This is a trap demekten başka bir bok yedikleri yok, bir ara da UEFA'dan hesap sormuşlar tövbe est.

O değil de mail attıkları kişileri Trabzonlular'dan araklamışlar . Ben de diyorum attıkları kişiler de kim diye :)

O değil de mail attıkları kişileri Trabzonlular'dan araklamışlar . Ben de diyorum attıkları kişiler de kim diye :)

50 suçtan aranan adamın karakola gidip komşum çok ses yapıyor diye şikayet etmesi gibi bir şey işte hep diyorum bunlar bu işi oraya buraya taşıdıkça aldıkları ceza artıyor :asd:

Hala 90+4'de atılan gollerden bahsediyorlar. Şikenin sahaya yansıyıp yansımadığını sanki UEFA ve CAS'ın umrunda. Şikeye teşebbüs bile ceza unsuru. İnsan hiç mi CAS kararını okumaz.

Hala 90+4'de atılan gollerden bahsediyorlar. Şikenin sahaya yansıyıp yansımadığını sanki UEFA ve CAS'ın umrunda. Şikeye teşebbüs bile ceza unsuru. İnsan hiç mi CAS kararını okumaz.

Hayır , onlar da biliyorlar da savunma mekanizması işte inkar ede ede bir süre sonra gerçekten kendilerini de inandırdılar. He trap he.Herkes size karşı hand in hand, arm to arm trap kurdu he.

Hayır , onlar da biliyorlar da savunma mekanizması işte inkar ede ede bir süre sonra gerçekten kendilerini de inandırdılar. He trap he.Herkes size karşı hand in hand, arm to arm trap kurdu he.

Öyle deme şikeciler dünyanın en büyük kulübü 31 defa Şampiyonlar Ligini kazanmış bir takımdan bahsediyoruz UEFA'nın 1.gizli görevi işi gücü bırakıp şikeciler (malum camia) ile mücadele etmek.

Insan utanir bu Ingilizceyle mektup göndermeye:asd2:. Ne kadar salak bir camia oldugunuz anlasilmasin diye düsünmezler

kulislerde uefanın gereğini yap yazısının tff ye ulaştığı yazılıyor.. bilgi doğrulanmamış ama yalanlanmamış da..

Beyler bu kadar saf olmayin.

Düsmez bu serefsizler, bosuna beklentiye girmeyin.

Kapi da böyle bir tehlike olsa, adamlar gidip 17 milyonluk Diego transferini yaparlar mi?

Demirören daha önce bu konunun kapandigini üstüne basa basa söylemisti.

Yani UEFA düsürme talimati verse bile TFF kabul etmeyerek toplu men e sebep olur.

Fener in de sadece yerel düsündügünü bildigimize göre, burnuma pis kokular geliyor.

Demirören ve Aziz coktan bu isi cözüp toplu men kararini almislar.

bunlarda bi ayri malmis

17sinde birsey olmazsa ersin gokalioglu kacacak delik arasin ts'liler af etmez walla herkes umutlu

Beyler bu kadar saf olmayin.

Düsmez bu serefsizler, bosuna beklentiye girmeyin.

Kapi da böyle bir tehlike olsa, adamlar gidip 17 milyonluk Diego transferini yaparlar mi?

Demirören daha önce bu konunun kapandigini üstüne basa basa söylemisti.

Yani UEFA düsürme talimati verse bile TFF kabul etmeyerek toplu men e sebep olur.

Fener in de sadece yerel düsündügünü bildigimize göre, burnuma pis kokular geliyor.

Demirören ve Aziz coktan bu isi cözüp toplu men kararini almislar.

Tabii ya Turkiye'nin topluca men edilmesi karari bu iki hiyar'in elindeydi... fb'yi, Aziz'i, Demiroren'i (dolayisiyla rte'yi) gozunuzde ne kadar da buyutmussunuz. Bu isler bir kac tane lavugun elinde olsaydi bu isler bu duruma bile gelmezdi emin olun.

Geri
Üst Alt