Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Edit.

Kaynak göstersekte kullanamıyomuşuz tarafta melih gökçeke sövdüğü tape

Bunu ben yeni gördüm görmeyenler için

bunlarda bi ayri malmis

17sinde birsey olmazsa ersin gokalioglu kacacak delik arasin ts'liler af etmez walla herkes umutlu

Onlar zaten mal da Ersin'e inanan da benim gözümde çok da farklı değildir. Adam yıllardır twitterda goygoyun kralını yapıyor. 85 tane yalanını sadece ben burada paylaştım ama yok hala arkasından gidenler ve üstelik buraya da taşıyanlar var. Ts de zerre umrumda değil, tek dileğim o sezonun yok sayılmasıdır.Gerisi beni ilgilendirmiyor.

fuzuli yere 178 sayfa post kasılan konudur..Yazan 100 kişiden 99 u bu lavukların küme düşürülmeyeceğini adı gibi bildiği halde yalandan kasıyor işte.

Şu poz hiç hoşuma gitmedi :(

BsSRcwxCMAAle2k.jpg

fener düşecek olsa boyle tüpçü mutluluk pozları vermez bizim başkanın yanında bıle oturmaz bi tarafta aziz yalakası şeytan varken iş ya dostlar fene düşecek olsa diego gibi adama yatırım yapmazdı ayrıca düşecek olsa şimdidem korku alametleri olurdu herşey sakın . İnşallah ama inşallah yanılırım o olcak bu olcak diye diye AZİZ-SİYASİ-TFF-ACUN-RIDVAN-DİGİTURK-MEDYA-MAHO işi bitirmek için herşeyi yaptılar.

Düşermi düşmezmi bilmemde eğer düşeceklerse güzel oynuyolar ribas geldi saçma sapan bir sözleşme haberi

Adam tatilini yapıyo güzelce :)

fenerasyondan herhangi bir yalanlama yok gerçek olma ihtimali yüksek bence

isil tacbas @isiltacbas · 9 sa.

SON DAKİKA... UEFA DAN TFF YE AZ ÖNCE SON UYARI MAİLİ GELDİ 17 TEMMUZ ÖNCESİ GEREĞİNİ YAP... TFF DE ORTALIK KARIŞTI...

SON DAKİKA... UEFA MAİLİ.. UEFA : CAS KARARINA UYMAK ZORUNLUDUR... TFF GEREĞİNİ YAPMALIDIR AKSİ DURUMDA KARARLARIMIZ ÇOK SERT OLACAKTIR...

fenerasyondan herhangi bir yalanlama yok gerçek olma ihtimali yüksek bence

SON DAKİKA... UEFA DAN TFF YE AZ ÖNCE SON UYARI MAİLİ GELDİ 17 TEMMUZ ÖNCESİ GEREĞİNİ YAP... TFF DE ORTALIK KARIŞTI...

SON DAKİKA... UEFA MAİLİ.. UEFA : CAS KARARINA UYMAK ZORUNLUDUR... TFF GEREĞİNİ YAPMALIDIR AKSİ DURUMDA KARARLARIMIZ ÇOK SERT OLACAKTIR...

federasyon sıradan bir blog sitesini ciddiye alıp cevap mı verecek?

dusacak takim bu kadar para harcarmi diyor insan kendi kendine hem futbol hem basketbolda bunlar bir yerllerden garanti almisler gibi dusmiyeceklerine dahil umarim yanilirim buguna kadar hep dusacaklar diyordum ?

isil talbas diyorsa kesin dogrudur

tff resmen bitmistir

dusacak takim bu kadar para harcarmi diyor insan kendi kendine hem futbol hem basketbolda bunlar bir yerllerden garanti almisler gibi dusmiyeceklerine dahil umarim yanilirim buguna kadar hep dusacaklar diyordum ?

futbolda bi tek diegoyu aldılar oda kap'a yapılan açıklama malumunuz ne olduğu belli değil

ayrıca bruno alvesin ayrılacağı konuşuluyor

basketbolun futbolla ilgisini anlamadım?

Beyler bu kadar saf olmayin.

Düsmez bu serefsizler, bosuna beklentiye girmeyin.

Kapi da böyle bir tehlike olsa, adamlar gidip 17 milyonluk Diego transferini yaparlar mi?

Demirören daha önce bu konunun kapandigini üstüne basa basa söylemisti.

Yani UEFA düsürme talimati verse bile TFF kabul etmeyerek toplu men e sebep olur.

Fener in de sadece yerel düsündügünü bildigimize göre, burnuma pis kokular geliyor.

Demirören ve Aziz coktan bu isi cözüp toplu men kararini almislar.

Ona bu ülkede kimsenin dotu yemez.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futbolda bi tek diegoyu aldılar oda kap'a yapılan açıklama malumunuz ne olduğu belli değil

ayrıca bruno alvesin ayrılacağı konuşuluyor

basketbolun futbolla ilgisini anlamadım?

kume dusacak bir takim nasil mali bir krizin icine gireceklerini bilmiyormusun nasil ilgisini anlamadin fb kulubun kasasindan cikmiyormu diger branslara yaptiklari transferler ?

Beyler bu kadar saf olmayin.

Düsmez bu serefsizler, bosuna beklentiye girmeyin.

Kapi da böyle bir tehlike olsa, adamlar gidip 17 milyonluk Diego transferini yaparlar mi?

Demirören daha önce bu konunun kapandigini üstüne basa basa söylemisti.

Yani UEFA düsürme talimati verse bile TFF kabul etmeyerek toplu men e sebep olur.

Fener in de sadece yerel düsündügünü bildigimize göre, burnuma pis kokular geliyor.

Demirören ve Aziz coktan bu isi cözüp toplu men kararini almislar.

Hakan ortada daha resmi imza yok. Ne Diego ' da nede Caner'de. Sence gariplik yokmu bunda

Geri
Üst Alt