- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
rahatsız olmayınız.. kuşlar selpaklarını hazırlasın 17 temmuz günü için..
kuşumun burnu kanıyor sebebi 17 temmuzun yaklasması mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rahatsız olmayınız.. kuşlar selpaklarını hazırlasın 17 temmuz günü için..
Bir manipülasyon haberi daha okudum az önce, cuma günü kura çekimi olacakmış o kuraya kadar UEFA feneri CL ye alacakmış, almazsa tam 550 milyon euroluk bir tazminat ödeyecekmiş fb ye.
Bu ülkenin %80 cahil bence, hatta bu %80 içindekilerin yarısından fazlası zırcahil, çünkü bunlara inananlar var, bu forumda bile şikecilere inananlar az değil.
Bir manipülasyon haberi daha okudum az önce, cuma günü kura çekimi olacakmış o kuraya kadar UEFA feneri CL ye alacakmış, almazsa tam 550 milyon euroluk bir tazminat ödeyecekmiş fb ye.
Bu ülkenin %80 cahil bence, hatta bu %80 içindekilerin yarısından fazlası zırcahil, çünkü bunlara inananlar var, bu forumda bile şikecilere inananlar az değil.
Bekleyip gorelim, yalniz diego transferi beni rahatsiz etti, bunlarin kulagina birsey gitse o riski almazlardi gibi..
Diego ile resmi sözleşme imzalanmadı. Sadece resmi sözleşme imzalanması için anlaşmaya varıldığı bildirildi.
Kamuyu Aydınlatma Platformu
eminmisin? t.v. de felan imzalandi deniyor.
KAP bildirimine baksana sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varıldı deniyor.
sonrasinda imzalandi diye kap bildirimi yapmadilarsa dogrudur. Imza töreni yaptilar, ama show imzasi olabilir
Diego ile resmi sözleşme imzalanmadı. Sadece resmi sözleşme imzalanması için anlaşmaya varıldığı bildirildi.
Kamuyu Aydınlatma Platformu
Ondan sonra canerin sözleşme imzalandığına dair bildirim var başkada bildirim yok. Tamamen şov imzası.
yarın ne olur sizce duygusal bakmayarak cevap istiyorum benim hiç düşüncem yok açıkçası