Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Bir manipülasyon haberi daha okudum az önce, cuma günü kura çekimi olacakmış o kuraya kadar UEFA feneri CL ye alacakmış, almazsa tam 550 milyon euroluk bir tazminat ödeyecekmiş fb ye.

Bu ülkenin %80 cahil bence, hatta bu %80 içindekilerin yarısından fazlası zırcahil, çünkü bunlara inananlar var, bu forumda bile şikecilere inananlar az değil.

Bir manipülasyon haberi daha okudum az önce, cuma günü kura çekimi olacakmış o kuraya kadar UEFA feneri CL ye alacakmış, almazsa tam 550 milyon euroluk bir tazminat ödeyecekmiş fb ye.

Bu ülkenin %80 cahil bence, hatta bu %80 içindekilerin yarısından fazlası zırcahil, çünkü bunlara inananlar var, bu forumda bile şikecilere inananlar az değil.

azizin ve paralı köpeklerinin yalanlarla dolu balonu o kadar büyüdüki patlaması emin olun çok ses getirecek

Ohaa 550 neymiş yok kupayı vercekmiş :)

Ondan sonra canerin sözleşme imzalandığına dair bildirim var başkada bildirim yok. Tamamen şov imzası.

Gerçi bunlara bildirim mecburiyeti yok. Canlari istemezse bildirmezler. kimsede bir sey diyemez.

Sonuçta gerçek imza olsa ballandira ballandira verirlerdi Kap'a.

kesin düşerler diego daha imzalamamış

Diego-Caner ikilisinin de sözleşmeleri tuhaf.

"3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır" Diego açıklamasında böyle bir cümle var.Hani yabancısı çok gönderdikten sonra anlaşma yaparlar demeyin zira alakaları yok.Oyuncu ile sözleşme imzalayıp lisansını sonra çıkarabilirler , biz Hajrovic konusunda böyle yapmıştık.

Caner'in durumunda ise hiçbir şey yok sadece 2 yıllık sözleşme imzalandı hiçbir bilgi yok başka.

Tabi bir de bunlar forma sponsoru da bulamadı o yüzden forma reklamsız çıkıyor.Bence bir şeyler olacak ki bunlar oluyor yoksa kafalarına göre takılırlardı...

Türkiyede kanaryaların nesli tükeniyormuş :(

Yarın bişey olacağı malum ama ne olacak

Düşme işinin yarın olacağını sanmıyorum temennim bu yaz bu olayın bitmesi

yarın ne olur sizce duygusal bakmayarak cevap istiyorum benim hiç düşüncem yok açıkçası

Benim takip ettiğim ve anladığım kadarıyla yarın soruşturma açılıp açılmayacağına karar verilecek, soruşturma açılırsa fenerin kurtuluşu yok, soruşturma açılmazsa TS FİFA'ya başvurur(böyle birşey yaparlar diye umuyorum ve umut ediyorum) o zamanda fenerin kurtuluşu olmaz, bu sefer kapsamı artar ve hepten batarlar, yani er yada geç bu şikeciler y.......a yan basacaklar.

thzw7aoa.jpg

Geri
Üst Alt